Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10988) DjDanee87 válasza wollnerd (#10986) üzenetére


DjDanee87
addikt

Rákerestem a kocsira amit kitettél. Mivel hátrányod tényleg nem származik abból, ha valamit kiteszel de licit/kivásárlás nem történik, így nem nagy gond. De nagy reményeket ne fűzz ilyen szempontból az AHhoz. Legalábbis nem ilyen formában: autószalonból simán megvásárolható autó. Masterati MC12-et minimum 550k-ért lehet árulni, és van is belőle több darab ennyiért. A festés ingyenes bárkinek bármikor egyedül a tuning az ami elméletben növelheti a kocsi értékét, bár szerintem a legtöbben úgysem a tuning miatt vesznek meg valamit. Inkább megveszi a legolcsóbbat és ráteszi a neki tetsző tuningot - úgy jobban jár minden szempontból.

Amire jó az AH, legalábbis szerintem, hogy ha kipörgetsz valamiből egy autóból második darabot akkor nem törölni kell (legalábbis ha többet ér pár ezer creditnél), hanem eladhatod az alap ár töredékéért másnak.
Nyilván a ritka (wheelspin only, preorder, challengért járó) autók sokat érnek, de ezeket meg mi földi halandók nem tudjuk annyiért értékesíteni, mert ahhoz legendás festőnek, tunernek kell lenni, hogy az árat magasra lehessen állítani.

De még 1x. Nyugodtan próbálkozz csak, veszíteni nem veszítesz vele, csak szólok, hogy pénzszerzésre nem igazán alkalmas az AH.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.