Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10922) DjDanee87 válasza NorDezs (#10920) üzenetére


DjDanee87
addikt

Rangsorolnod kell magad. Úgy működik a dolog, hogy 10 besoroló menetet kell lenyomnod a rangsorolt kalandban, és utána kapsz egy rangot. Ha jól rémlik addig nem elérhető ez a mód, amíg nem értél el egy bizonyos szintet online kaland befolyással. Tehát ha egyáltalán nem játszottál még ilyet akkor előbb kell menned párat a sima rangsorolás nélküli online kalandban és ha megvan a lvl 2 vagy 3 (nem emlékszem) onnantól válik elérhetővé a rendes rangsorolt játék.
Nem lesz rövid idő ebből 10et lenyomni, de van rá 1 hónapja mindenkinek akit érdekel ez az új playlist teljesítés. Illetve aki volt már korábbi szezonban rangsorolt, annak csak 1 játékot kell teljesítenie, és máris megvan a besorolása. Csak első alkalommal kell a 10 menet.

Ha nem akarod a csapatodat hátráltatni akkor érdemes összeállítani S2, S1, A osztályból olyan tuningolt gépeket amik jól használhatóak terepen is = AWD, mert 2 verseny közt el kell jutni az egyik végétől a másik kezdéséhez és általában a leggyorsabb út a kettő közt a mezőkön át a leggyorsabb, ahol nem árt a 4kerék meghajtás. Illetve az évszak véletlenszerűen kerül kiválasztásra a játék által, tehát lehet kapsz majd versenysorozatot télen is, annak ellenére, hogy nyár van a héten. Érdemes tudnod melyik autón van rally gumi (ez télen téli gumiként funkcionál), mert sajnos itt nem fogja mutatni neked a játék az autóválasztásnál, mert gyakorlatilag nyáron választod ki a kocsit, és olyankor nem látszik melyiken van téligumi - utána teleportál csak el a helyszínre a játék és állítja át télre a körülményeket.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.