Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10884) DjDanee87 válasza csab991 (#10883) üzenetére


DjDanee87
addikt

Így könnyen beszélek, hogy eddig mindig sikerült elsőre, de nekem nem tűnik olyan nagy számnak a PG event. Főleg azért mert a legtöbbször nem is megy el 5 játékig, mert már az első után feladják sokan - érthetetlen - és onnantól a vesztes csapat ahol kevesebben maradtak általában kilépnek mind.
A múlt hetinél mondjuk megértettem, hogy kiléptek. Mi csapatunkból 4-en hoztunk A-ra tuningolt Isettát, az ellenfélnél meg csak 2 volt, a többiek az alap lassú D100-al mentek. Hát eléggé esélytelenek voltak úgy, még teljes létszámmal is. Pont az ilyen miatt mindig előbb megnézem mi a "követelmény", megnézem van-e rá jó autóm, és csak utána csatlakozok. Ezt látszólag sokan nem így csinálják, és a csapatuk megszívja miattuk.

Mostani héten viszont nincs ilyen gáz, mert retro muscle általában van valami A-s mindenkinek, még ha nem is 800as. Ez is meglett elsőre , de most végig kellett tolni az 5 menetet, mert 2en kitartóak voltak az ellenféltől. Ez is úgy indult, ahogy általában: első meccset nyertük, 1 ellenfél kilépett utána. Következőt nyertük emberelőnnyel majd megint kilépett 2 ellenfél és maradtak 2en akik végig bent is maradtak esélytelenül.

Igazából az első menetet kell jól megtolni és akkor nagy eséllyen megvan a végső győzelem is a gyávák miatt akik rögtön lépnek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.