Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10241) DjDanee87


DjDanee87
addikt

Ez a Porsche kupa nagyon bejött nekem :) Előbb mentem Cayenne-el, és ugyan az első versenyt a drivatarok nyerték a másik kettővel fordítottunk és meglett a nyeremény.

Gondoltam kicsit funolgatásból megnézzük mire megy egy rendes versenyautó ezen a néhol földes útból álló versenyeken. Feltuningoltam a Porsche 917-et, és egy szörnyeteg lett. Csak S2 990, de 400kg-al könnyebb mint egy GT2 RS és a teljesítménye is nagyobb. Földutas részek miatt ment rá AWD, Racing V12 motor és a gumikon kívül mindent kimaxoltam. Gumiból rally-t raktam fel rá, és kicsit állítgattam leszorítóerőre a tuningot, meg leültettem a kocsit. Olyan durva lett a gép, hogy bár nagyon odafigyelősen kell neki adagolni a gázt a rally gumik miatt, de simán állva hagyok vele mindenkit az eddigi versenyek alapján. Még kétszer letoltam ezt a porsche coop szériát, így néz ki mikor több mint 10 másodperces előnnyel vezetek a második előtt egy sprint versenyen. Félelmetes. :D
A jutalom meglett az első Cayenne-s futásért, most csak funolásból megyek még pár ilyet, de érdekes módon most csupa bénát kapok magam mellé, mert mind a kettő szériát elbuktuk mióta ezzel a kocsival megyek - annak ellenére, hogy nyeretem vele minden versenyt eddig.

A wheelspin szerencse is velem van ma, meglett végre ha jól sejtem az utolsó wheelspin only kocsi is a '04 WRX.Szerintem megnövelték az esélyét a legutóbbi patchben, mert azóta rengeteg postot láttam redditen is másoktól, hogy kipörgették.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.