Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:27:50

LOGOUT.hu

Fortnite

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#951) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Újabb lehetséges bizonyítékok hogy valami jön az égből

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#952) orc88


orc88
őstag

Ez már lehet kicsit sok...
Most már automatákból is Guided Missile-t fog venni a jónép... :U :W

"Life's simple: You make choices and you don't look back."

(#953) l.skywalker válasza orc88 (#952) üzenetére


l.skywalker
félisten

Nem lesz belőle olyan sok, és tuti 3 sniper lesz rajta :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#954) tepenzed válasza orc88 (#952) üzenetére


tepenzed
őstag

azért legendary automatát nem lesz olyan egyszerű találni. Kb ugyanaz, mintha llamat találnál, túl sok befolyása nem lesz a játékmenetre.

Egyébként szerintem erre szükség van, kifejezetten squad esetén, főleg, ha nem népszerűbb területre ugrik egy csapat, akkor nyersanyag farmolással legyen már esélye egy kicsit feltúrbózni a cuccait, hogy ne mint egy kutyát lőjjék ki a scarokkal :D

[ Szerkesztve ]

(#955) KisTücsök válasza orc88 (#952) üzenetére


KisTücsök
addikt

Vegyék csak... azt a fegyvert a legkönnyebb counterelni.

Rakétából viszont túl sokat dobál a játék. Főleg duo/squadban kéne lejjebb vegyék, amilyen gránátvető spamek mennek olykor... Ezzel az idióta össze-vissza pattogó tojással. Képtelenség legtöbbször építéssel kivédeni.

(#956) Jinxb1rd válasza KisTücsök (#955) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Hogy countereled, ha el lennél épp foglalva mással? Én személy szerint törölném ezt a fegyvert a játékból vagy erősen gyengíteném. De inkább törölném, azért ne menjen már át a játék no skill - still kill-be.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#957) KisTücsök válasza Jinxb1rd (#956) üzenetére


KisTücsök
addikt

Mivel lennél elfoglalva? Lelőni nagyon simán lelehet, ha meg mégsem megy, akkor 2 sec alatt körbe építed magad. Kilométerekről hallani, ha jön.

(#958) D4v3


D4v3
őstag

Egyedül tényleg akkor tűnik túl erősnek, ha tele van valaki rakétával és spammeli valahonnét a pálya másik oldaláról. Talán ha hamarabb felrobbanna és tényleg kevesebb rakéta esne (vagy használjon kettőt), akkor egész balanszolt lehetne.

Viszont ez a first shot acc. sokkal érdekesebb változás a mostani patch-ben, nekem anno a teszt szerveren nagyon adta, bár igaz az is, hogy passzívabb harcokat fog eredményezni az, hogy X idő után resetelni tudod a fegyver pontosságát.

[ Szerkesztve ]

(#959) Jinxb1rd válasza KisTücsök (#957) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Azzal, hogy felélesszem a társam, vagy megöljem azt, aki mellettem van. Másrészt nem kívánok dobozt játszani egy lövöldözős játékba percekig.

We are only Stardust...

(#960) KisTücsök válasza Jinxb1rd (#959) üzenetére


KisTücsök
addikt

Mi volt a konkrét szituáció? Nem tudok olyat elképzelni, ahol meghaltál miatta, de nem haltál volna meg más fegyver miatt abban a helyzetben.

Társat alapból dobozban élesztünk. Két rakéta között meg simán eltelik 10+ sec (első falba megy). Ha meg annyira közel van, akkor nem élezdgetsz, hanem megpróbálod megölni.

(#961) Jinxb1rd válasza KisTücsök (#960) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Nem tudom milyen játékkal játszol, de nem mindig van rá mód, hogy komplett kis kastélyt húz a barátod köré.

Jól láthatóan nem voltál még szenvedő alany, ha leszel, majd megérted, milyen érzés, mikor valami 2 órás player a pálya másik végéről a kis barlangjába vaccogva pukkangat kifele és leöl két-három egymással harcoló squadot a kis noobsafe fegyverével, mert azok nem érnek rá rakétákat lövöldözgetni az égből. :U

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#962) KisTücsök válasza Jinxb1rd (#961) üzenetére


KisTücsök
addikt

De igen van. Mert ha nincs, akkor teljesen mindegy, mert úgyis halott/halottak vagytok. Négy fal meg egy tető. Esetleg még fölé egy kúp. Max 2 másodperc. Ha eldöntötted, h van időd az élesztésre, akkor erre is van.

No offense, de akárhogy képzelem el ezt a helyzetet, ha ettől képes volt kifeküdni 2-3 squad, akkor az csak őket minősíti. Az a kis 2 órás player még ezernyi féleképpen beleszólhat a harcotokba (spameli a tojásait egy fa mögül, random bolt action fejes, stb), mind közül kb ezt a rakétát a legkönnyebb kivédeni.

Fordult már elő, h lőttek ránk ezzel, miközben másik squaddal harcoltunk. Lesebezni is csak egyszer tudott, amikor elfogyott a materialom.

(#963) nastygeek


nastygeek
csendes tag

Sziasztok! Tudtok olyan közösséget, ahol elég tapasztaltak már nyerni, de mégse vérre megy a játék? Ilyen 1,5-2 killes arányú játékosokkal, akikre nem kell már vigyázni, de nem kapnak agyvérzést, ha nem nyerünk. A randomoktól kezdek a falra mászni, az a kevés jó friendem meg alig ér rá :/

(#964) Wesder válasza nastygeek (#963) üzenetére


Wesder
félisten

PH Discord szoba, összefoglalóban linkelve.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#965) Ace owner válasza nastygeek (#963) üzenetére


Ace owner
addikt

Milyen platformon játszol?

Galaxy Fold 4

(#966) nastygeek válasza Ace owner (#965) üzenetére


nastygeek
csendes tag

PC.

(#967) Wesder válasza Ace owner (#965) üzenetére


Wesder
félisten

Van Crossplay, így szerintem teljesen mindegy.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#968) Ace owner válasza Wesder (#967) üzenetére


Ace owner
addikt

De én x-el elegge hátrányos helyzetű vagyok. Ha a képességeimet is figyelembe vesszük akkor halmozottan hátrányos helyzetű.. :DD

Galaxy Fold 4

(#969) Wesder válasza Ace owner (#968) üzenetére


Wesder
félisten

Akárcsak èn, mègsem bannoltak eddig :))

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#970) Gentlelelele válasza KisTücsök (#962) üzenetére


Gentlelelele
aktív tag

Egyáltalán nincs igazad. Undorítóan busted ez a fegyver. Hallhatod, hogy kilőtték, de az ellenfél több infót szerez rólad és még szép dmg-et is kioszthat, Illetve duo vagy squad esetén könnyű counterelni ? Folyamatosan lőnek 3-an és valaki egy jó ki missilet utánatok küld, mert vlki knock-os az előző harcból, vagy ketten. Remélem tudod, hogy az épp lerakott platformokon áthalad a missile, ha épp olyan közel van a két modell egymáshoz(mellesleg a sima rocket is)

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

(#971) KisTücsök válasza Gentlelelele (#970) üzenetére


KisTücsök
addikt

Még egy utolsó nekifutás a részemről, mert úgy érzem olyanokkal próbálok vitatkozni, akik nemrég óta játszanak(?), magamat ismételgetni meg nem akarom.

Azt kéne megérteni, ha az a csávó nem ezzel rakétázna a háttérből, akkor ott a seggetekben tojásozna, vagy spamelne valamivel a csapattársaival együtt. Vagy ha valamilyen "külsős", aki csak beleakar szólni x duo/squad harcába xszázm-ről az ugyanúgy megteheti szinte bármelyik másik fegyverrel is. És az összes többi közül még ezt a legkönnyebb counterelni (persze használni is, de ez most lényegtelen), mert "csak" annyit kell csinálnod, hogy 10-15 másodpercenként vagy lelövöd vagy hárítasz építéssel. Egy Bolt Action fejest/test lövést nem tudsz kivédeni, egy scar fejest sem, stb, azokat nem hallod ahogy közelednek. Ha képes vagy meghalni ettől adott helyzetben, akkor ugyanabban ugyanúgy meghalnál bármi mástól is, ergo nincs miről beszélni.

Bármelyik másik is amúgy "átcsússzanhat", ha úgy jön ki, AR spamelés is elkaphat, stb. Ez nem érv ellene.

Nézek folyamatosan pro scrimseket, tudjátok mit csinálnak ezzel a fegyverrel? Ott hagyják a földön...

Infószerzésre amúgy tényleg jó.

(#972) Tewe013 válasza KisTücsök (#971) üzenetére


Tewe013
őstag

Igazából egyetértek, egy nagyon fun fegyver, de ha már egy kicsit tapasztaltabb játékos van ellenem akkor már nem biztos, hogy működik, szóval egyáltalán nem nevezném OP-nak.

(#973) Jinxb1rd válasza KisTücsök (#971) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Hát ne haragudj, de te építesz kupolákat, nem én... Szal valahol ennél a mondatnál jöttem rá, hogy veled nem is akarok tovább vitázni ;]

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#974) KisTücsök válasza Jinxb1rd (#973) üzenetére


KisTücsök
addikt

Ha a tető fölé raksz egy kupolát, akkor dupla annyit kell átlőnie annak, aki esetlegesen fentről akar rád menni. Márpedig elsőre fentről fog, ha csak nem egy bot. Én se mindig szoktam használni, de sokszor jól jöhet, és jött is eddig.

Hm... 2 órás player? ;] :D

Sőt, aki esetleg szeret tornyokban kempelni: Ha egy kupolát raksz a tornyodra és elkezded szerkeszteni, akkor betudsz peekelni a tornyod alá is biztonságosan.
___

Tewe013: Így van. Vicces vele rocket ridingozni meg ilyenek. És jó ugye scoutolásra.
___

[link]

Már csak azért is ideje lenne javítani a shotikat, mert régen nem volt velük ennyi gond, és a harcok kb háromnegyede közelharc. Szeretnék tiltedeket menni, mielőtt kiveszik, de sokszor elmegy tőle a kedvem ez miatt. :(

(#975) tepenzed válasza KisTücsök (#971) üzenetére


tepenzed
őstag

egyetértek, több streamet is nézek, kb le sem szarják ezt a fegyvert :D Soloban és duoban csak noobok tunkolására jó, minden értelmes player képes maga fölé rakni egy tetőt. Látod honnan jön a rakéta, elkezdesz felé futni folyamatos tetővel vagy rakéta kilövéssel és bukja a gyerek a szitut, közelben meg sokkal többet ér a gránátvető vagy a rakétavető.

Aki meg nem hajlandó normálisan építkezni a játékban, az meg is érdemli a rakétát az arcába :D

Egyedül squadban jelenthet problémát, mikor közbeavatkozol egy másik harcba elég szépen ki lehet írtani a népet, illetve a társaid is közben jobban tudnak védeni. Valszeg a közeljövőben kevesebb hp-ja lesz a rakétának vagy drasztikus range csökkenés várható vagy akár drop rate nerf, mert late gameben jelenleg túl sok van.

[ Szerkesztve ]

(#976) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Két napja nyúzok pár challange-t de valahogy azóta nem mennek a dolgok.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#977) KisTücsök válasza l.skywalker (#976) üzenetére


KisTücsök
addikt

Nem érdemes erőltetni, majd úgyis "adja magát" ahogy játszol a játékkal. Persze párra tudatosan kell menni, de a nagyrésze úgyis meglesz előbb utóbb ahogy nyomod. Nekem csak a week 2 van meg teljesen azt hiszem.
___

Lesz magyar duo cup nemsokára, de nem tudom komolyan venni az esport részét a játéknak, amíg ennyi gond van vele. Tegnap volt olyan, h miközben futottam a körbe raktam le falakat és szerkezdgettem. Néha már elsőre sem tudtam, de legtöbbször 2-3 szerkesztés után bebugolt. Vagy egy ajtót raktam rá, de átmenni már nem tudtam rajta. Ez a játék lényege pedig. :(

Persze jól néz ki a Raven...

(#978) jannid


jannid
senior tag

FPS drop ellen lehet valamit tenni? i5 7200u, 8 gb ddr4, gefroce 940mx 4gb :( megvan fixen a 60 fps, de kb percenként, vagy akciónként leugrik az fps 5-10re és játszhatatlanná teszi az egészet. :(

(#979) tepenzed válasza jannid (#978) üzenetére


tepenzed
őstag

ez szinte biztos, hogy a te oldaladon lévő probléma, főleg, hogy laptopról van szó. Valszeg túlmelegedik és visszakapcsol alacsonyabb teljesítményre.

Végig kell próbálni a dolgokat és figyelni a hőmérsékletet is: [link]

[ Szerkesztve ]

(#980) jannid válasza tepenzed (#979) üzenetére


jannid
senior tag

Na akkor ez felejtős és maradok az xboxnál, amúgy se játékra terveztem a gépet, csak kipróbáltam rajta :DD Köszi :R

(#981) Stylerr válasza jannid (#978) üzenetére


Stylerr
addikt

Ilyen specifikációval már volt dolgom. Overheating védelem miatt visszaveszi a kártya órajelét. Rakd teljesítménycentrikusra a vezérlőpultban az energiaséma menüpontnál.

(#982) jannid válasza Stylerr (#981) üzenetére


jannid
senior tag

Picit jobb lett de huzamosabb játék után folyamat csinálja. Inkább nem eröltetem, maradok a konzolnál. :(

(#983) maximilian4 válasza jannid (#982) üzenetére


maximilian4
addikt

hwinfo-t kéne futtatni játék közben és figyelni a hőfokokat, órajeleket. Biztos vagyok benne hogy azért történik, mert túlmelegszik, thermal throttlingol és visszaveszi az órajeleket. Ami segíthet: intel xtu alulfeszelés (egyszerű és simán hoz -5 -10 fokot), újrapasztázás valami normális pasztával (thermal grizzly), hűtőpad a lapos alá, ha az alja kialakítása alkalmas rá (ha teljesen zárt olyan mint halottnak a csók). Nekem high- epic beállításokkal laposon fix 80-100 fps, cpu hőfok 80 fok fölé sosem megy, gpu 60-65 fok, ami lapos esetén jónak mondható.

[ Szerkesztve ]

Maxi

(#984) jannid válasza maximilian4 (#983) üzenetére


jannid
senior tag

Köszönöm! Új gép egyébként és szerencsére oldalt fújja ki a meleget. :)

(#985) SyMbioTe

Hali!

Valakinek volt olyan problémája, hogy beregisztrált pl. egy gmail.com e-mail címmel, de az Epic Launcherbe gmail.omcom-al enged be? :F :F
Tesóm fiókjával van ez, .com.ra kidobja azt a hibát, hogy nincs regisztrálva, de .omcom-al beenged, pedig tuti nem írtuk el az email címet.
Játszani amúgy lehet simán, csak gondoltam megkérdezem, kívácsiságból.

[ Szerkesztve ]

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

(#986) Vergilius84 válasza nastygeek (#963) üzenetére


Vergilius84
újonc

Ha gondolod Vergilius84 vok keress rám :)

(#987) ROBERTOH


ROBERTOH
őstag

Továbbra is rendesen bugzik a játék: közvetlen közelről belelövök valakibe sotival: 13-at sebez; engem pedig messzebbről félig takarásból egy lövéssel leszednek a 150hp-ról szintén sotival...

[ Szerkesztve ]

ez a kedvenc aláírásom

(#988) Stylerr válasza ROBERTOH (#987) üzenetére


Stylerr
addikt

Nem, ez el lett mondva, hogy RNG is, mivel a repeszek találati arányától függ a sebzés. Nyilván közelebbről többnek kellene betalálni, de ha távolabbról fejbelőnek, akkor az ilyen.

(#989) KisTücsök válasza Stylerr (#988) üzenetére


KisTücsök
addikt

RNG-től függetlenül bugos fos az egész. Rendszeres, amit alább linkeltem klipp formájában. Lassan örülni kell, ha egyáltalán kiír valami sebzést a pump meg a tac. A heavy egész kiegyensúlyozottnak tűnik mondjuk.
___

V3.5 PATCH NOTES

Port-a-Fort... ok.

50v50v2. Megcsinálták, amit belinkeltem pár hete. Két busz lesz, uccsó kör látható már az elején. Ez talán majd élvezhető is lesz az elsővel ellentétben. :D

Fontosabb bug javítások:
"Fixed weapons floating in the air under certain network conditions after quickly switching between items."
"Fixed an issue preventing players from editing their own structures."

(#990) SyMbioTe válasza KisTücsök (#989) üzenetére

Patch notes auf Ungarisch [link]
Ha valaki nem értene mindent. :B

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

(#991) KisTé


KisTé
tag

Nem is enged belépni a mai nap, frissítés óta nem lehet játszani vele....

(#992) Wesder válasza KisTé (#991) üzenetére


Wesder
félisten

Akkor nem nákam van gond szerencsère.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#993) ROBERTOH válasza KisTé (#991) üzenetére


ROBERTOH
őstag

link

ez a kedvenc aláírásom

(#994) orc88


orc88
őstag

Kezd nagyon hosszúra nyúlni ez a karbantartás. :(((
Van esély valami kompenzációra? Pl.: Aktuális szezon zárásának eltolása, ingyen 1-2 tier, v-bucks vagy valami? :F

"Life's simple: You make choices and you don't look back."

(#995) SyMbioTe válasza orc88 (#994) üzenetére

Én most ránéztem, 1 perces várakozási idővel elindult, de meccset nem játszttam.

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

(#996) Fecogame válasza orc88 (#994) üzenetére


Fecogame
veterán

Nem lesz. Múltkor kb. 1 napos kiesés volt, DB hiba miatt.

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#997) Jinxb1rd válasza orc88 (#994) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Kompenzáció? Ne hülyéskedj már. :)

We are only Stardust...

(#998) tepenzed válasza orc88 (#994) üzenetére


tepenzed
őstag

Miert kompenzalnanak? Te havidijat fizetsz? :)

(#999) KaitouP


KaitouP
veterán

Működik a játék frankón már itt is, kis várakozási idő van az elején.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#1000) draco31


draco31
veterán

Aki nem akar várni, az itt indítsa el:
D:\Fortnite\Epic Games\Fortnite\FortniteGame
\Binaries\Win64\FortniteClient-Win64-Shipping
Persze a meghajtó betűjel egyéni dolog. :)

[ Szerkesztve ]

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.