Formula-1
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Fogyásom története
- Bemutató 8+ kiló és 11cm vastag, mi az? Laptop!
- Teszt Ryzen 3 3250U teszt
- Vélemény Mercis kalandok - A könyv
- Teszt Játék egy és két CPU-val, AMD K10 alapokon
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Lenry:] Witcher 3 helyett A Kultúra
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [moongoose:] Rám is rám szóltak, nem Vatera a Hardverapró.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] Fogyásom története
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
szilva01
őstag
De iden Hamilton jobban megnyerte a mini vb-t, mint tavaly Rosberg.

törölt tag
Idén az utolsó futamon dőlt a VB ezért értelmetlen a miniVB kifejezés, bocsesz hogy felrugom a poént, de ez van
Na lássuk mit is várok a következő szezontól....
Szerintem csak vágyálom, hogy a merci gyengül, csapaton belül pedig még élesebb lesz a küzdelem. Rosberg felszabadult a sosem lesz vilgbajnok, mindig megveri hamilton nyűg alól és e tehetről mentesen körömszakadtáig próbálja megvédeni trónját. Hami már csak az elemi büszkesége és egoja miatt is nagyon nagy elszántsággal fogja utána vetni magát. Az RB ismét előrukkol egy eszméletlen aero csomaggal és komoly kihívója lesz a mercinek. A négy top pilóta késhegyre menő csatákat fog produkálni. Ebbe fog bele-bele szólni a Ferrari akiknek hátrafelé is figyelniük kell a Williams a Renault és a McLaren ott fog kopogtatni....
A többiek hátrébb taszigálják egymást. Az ideinél izgalmasabb nagy meccseket várok!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

snecy20
veterán
Én speciel nagyon meg lennék lepve, ha Rosbergnek újra összeállna egy ilyen idénye.

JJános
addikt
Jó lesz így!
Snecy20:Rosberg sohasem maradt el nagyon! Rosberg sokat fejlődött, tehát ott fog loholni Hami nyakában, és amikor Hami épp nem lesz mentálisan a csúcson, Rosberg elveri őt. Ne sajnáljuk le Rosberget, bár most hasamra ütök, de sosem maradt el jelentősen Hamitól Rosberg.
Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

kisza25
félisten
ez már bennem is felmerült, de így mennyivel másabb, mint tavaly
[ Szerkesztve ]
# FIAT TIPO Mirror #

törölt tag
Óriási sokk: Rosberg bejelentette visszavonulását!
[ Szerkesztve ]

Monoton
tag

7etape
addikt
Április 1 -je lenne?
Srácok, ez ugye csak vicc?
[ Szerkesztve ]

kisza25
félisten
Hoppa most van egy ures hely a mercinel
Azért erre nem sokan számítottak az tuti, erre mondják, hogy a csúcson kell abbahagyni
[ Szerkesztve ]
# FIAT TIPO Mirror #

DS39
veterán
mi a fa..???
valami vicces nap van ma?

Alexios
addikt
A végén tényleg bekerul a mercihez Alonso

7etape
addikt
Hát ezt nem hiszem el..... Ez mi a .....? Mi történt Rosberggel, hát agyabeteg??
Te jó ég..
Alonso előtt megnyílt az út. Vagy Vettel lécel a Ferraritól. Mi lesz itt?

kisza25
félisten
Ezzel felkavarta az állóvizet rendesen, ha tényleg igaz, de ilyennel miért viccelnének
# FIAT TIPO Mirror #

DS39
veterán
Hamit kirúgják a Mercitől lesz két üres. mehet oda mindkettő

törölt tag
Nem történt vele semmi, csak kiderült volna jövőre, hogy nem TOP pilóta ahogy az apja sem volt az! Ez egy undorító húzás a részéről. Mint amikor a haveroddal játszol, ő nyer és nem engedi, hogy újra kiállj ellene. Gusztustalan és gerinctelen húzás.
Gondolom Pascal megy a helyére.

gyiku
nagyúr
figyeld meg, Button visszajon
hüllő

Alexios
addikt
Persze, sőt, vezetni sem tud

7etape
addikt
Hát ezen beszarnék....

törölt tag
Nem ezt mondtam. Egyik szavammal sem vontam kérdőre a vezetési tehetségét. De nem is sorolom a TOP pilóták közé.

Qorthral
őstag
OMG na ez sokkoló!
Biztos benne van, hogy a csúcson akarja abbahagyni, plusz nyilván picit fél Lewissal újra összecsapni.
Ugyanakkor családja van, és gondolom mostantól szeretné, ha ők lehetnének a top prioritás, így, hogy már minden álmát megvalósította...
De ezzel együtt
Ki megy a Mercihez???
Gondolom nem Wehrlein, túl tapasztalatlan...
De szerződés nélküli komoly pilóta nem sok van.
Talán Jenson vagy Felipe már korábban tudott valamit. Jutalomjáték a Mercinél?
[ Szerkesztve ]
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

snecy20
veterán
Hú, nem lesz rossz azért a Wehrlein - Hamilton páros.

FireKeeper
nagyúr
örömtáncot járnék ha ez lenne, bár esélye kb 0.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || #WeAreBosch

7etape
addikt
Bárkit kivásárolnak. Szerintem most rendesen csörög a telefonja Totonak és Laudának.
snecy20: palacsintát csinálna belőle Hamilton...
[ Szerkesztve ]

DS39
veterán
nem teljesen értem a döntése mögött mi állhat, ha igaz.
hiszen és ha jövőre elverik akkor mi van. eddig is verte Hami, most is több győzelem ellenére lett Rosi VB, szóval, tényleg nem értem.
FireKeeper: ha úgy is nyerne egy vb-t Button, már nem mondanák mákos vb-nek
[ Szerkesztve ]

Atomantiii
őstag
Az autosport.com is lehozta, azok nem szoktak viccelni.

törölt tag
Megvan Pascal Wehrlein helye jövöre, mint a Mercedes 2. számú pilótája. Úgy látszik rájöttek a Mercinél, hogy ez az egyenlöségi játék hosszú távon egy feljövö Red Bull ellen nem túl kifizetödö és marketing szempontból sem tesz túl jót (egész évben Barrichellóznia kellett volna valamelyiknek, amire egyik sem volt hajlandó)
Figyeljétek meg, hogy a következö hónapokban azon fog izgulni mindenki, hogy jön a Mercihez Alonso, Vettel, Button, Kimi, Ricciardo. Egyik se lenne értelmes ötlet az egyeske Hamilton mellé.

Pompi
MODERÁTOR

lenox
addikt
En se. De MSC is abbahagyta annak idejen, biztos most is van a hatterben valami.
#82022: 1 VB, 2 VB 2. hely, 23 gyozelem, 30 pole, lehet sokmindent mondani, de ha ez nem eleg a TOP pilota kategoriahoz nalad, akkor valoszinuleg nalad lehet a baj, de nem kell mindenkinek egyeterteni.

FireKeeper
nagyúr
ha domináló autóval nyerné, ugyanúgy mondanák rá, max úgy nem ha Hamiltont verné ugye.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || #WeAreBosch

ktg3
őstag
Jöhetnek az összeesküvés elméletek...
Ajándék VB volt ez, aminek az volt az ára, hogy lelép év végén

gyiku
nagyúr
meddig lett volna szerzodese a mercinel?
hüllő

customer114
senior tag
Mekkora amatőr... de jó érzés lesz a rajongó ismerőseim előtt hangoztatni.

Alexios
addikt
még 2 év, pont idén kötötte

7etape
addikt
Én megfejtettem: kellett a hely Gutierreznek!
baszki, én is azt hittem
..szerintem jónak tűnik

gyiku
nagyúr
akarod mondani Maldonadonak
hüllő

törölt tag
Nico Rosberg 2016 nyarán hosszabbította meg szerződését a Mercedesszel, amely 2018-ig szólt.

Apika
Közösségépítő
Rosberg jól megkeverte a paklit.

törölt tag
Na menjen a tkömbe vazze...
tiszteletben tartom a döntését, na de menjen a tkömbe..

snecy20
veterán
Hát furcsa. Ilyen alapon Schumacher már '94-ben befejezhette volna...

Incubus
tag
Én is erre gondoltam, hogy hagyták nyerni, mert esetleg tudtak róla, hogy akkor befejezi
who knows?

gyiku
nagyúr
gyava megfutamodas ez, semmi mas. ez az erzesem. orultem, hogy iden behuzta a vb-t, mar dorzsolgettem a tenyerem, hogy jovore milyen jo kis harc lesz ugy, hogy mind ket versenyzo vb.
siman betojt, inkabb visszavonul. kivancsi vagyok a merci mit szol ehhez az egeszhez, szep helyzetbe hozta oket Rosberg rendesen.
hüllő

customer114
senior tag
+1 abszolút.

snecy20
veterán
A Mercit nem fogja meghatni, van helyére alternatíva nem is egy. Ami érdekes az az, hogy '18-ig szerződése volt Rosbergnek...
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Új Videókártyák raktárról, számla, 27%-os ÁFÁ-s ár. RTX 3060
- Eladó Hibátlan Sony Playstation 4 Pro 1TB +Rose Gold kontroller+játékok
- Razer Kraken X Mercy
- Lenovo yoga 12 i5 5300u, 360 fokkal kihajtható FHD IPS érintőkijelző + toll, újszerű állapotban
- Rog Strix X570-F Gaming, Ryzen 5 3600, Nitro+ RX 6700XT, 16Gb 3600 MHz CL16, 256Gb SSD+1Tb HDD