Formula-1
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés A 2020-as hegyi-karabahi háború
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
shteer
félisten
jövőre a 0ról indulnak. a feladat adott
..szerintem jónak tűnik

Sandormaster
aktív tag
Na úgy látom most hogy kezd tisztázódni Massa helye a Ferrarinál, a többiek is előrukkolnak a csapatfelálásokkal, Hülkenberg & Gutiérrez Saubernél sanszos...
Más: mocsok hosszú ez az idény és az a 4 hátralévő verseny még nagyon sok, keserves lesz ez még Hamiltonnak és a Mclarennek is ha így folytatják, jó lenne ha befejeznék a durcát, mert így nevetségessé teszik magukat a szurkolóik előtt.

lenox
addikt
Eleg komoly betli lesz jovore...

Sundesz
őstag
Francba, ellőtték már a Sebastian Newey-t, azt hittem eredetit alkottam? Akkor legyen Adrian Vettel.
De ezzel nem mondtam semmi rosszat, nem Newey-nak gratuláltam kizárólag.
Nekem az az unalmas, hogy az RB megint tarol.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'

kukinyo
addikt
"Nekem az az unalmas, hogy az RB megint tarol."
Az idény elmúlt részéről ez nem mondható el.Hogy 2 versenyen kiemelkedően mentek, még nem nevezném tarolásnak
Nem ide tartozik de élőben lehet követni Felix Baumgartner sztratougrását.

[CS]Blade2
addikt
Az utolsó 2-t ahogy írtam, a RedBull lazán lereagálta volna. Egyszerűen szolnak Webonak, hogy hagyja a francba Massát, csak figyázzon a gumikra, és tartsa Alonsot. Az elsővel tudtak volna játszani, de az necces, mert Massának egy nehéz előzés után kellett volna Webber előtt lassan mennie, de a DRS zónában figyelni, hogy ne tudjon visszaelőzni, miközben Alonso felzárkózik Webberre, és szinte 0 tempókülönbséggel megelőzni.

shteer
félisten
nekem most volt alkalmam először hd-ben nézni, egész jó a kép
..szerintem jónak tűnik

Motion_Blur
félisten

leslieke
Jómunkásember
Nyomasztó RB fölény volt a pódiumon.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

Male
nagyúr
1-2: igen, ezek már számítanak, az első főleg akkor, ha Massa marad jövőre.
A konstruktőrit már elbukták... nem pontszám alapján osztják le a pénzt az év végén az első 10 csapat között, hanem helyezés alapján?
#8007 [CS]Blade2: Jah, lereagálják, mert az csak úgy megy, hogy elengedi Webber, és Massa elhúz tőle... aha... azért ennél többet nézzél már ki Massából. Elég ha Massa a DRS mérési ponton kívül mindenütt 1 másodpercnél közelebb tartja Webbert maga mögött, amolyan éppen nem tud megelőzni távban (mivel tudott gyorsabban menne, így ezt megheteti), ezzel tippre lazán fél - 1 másodpercet bukhat Webber / kör.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! //////////////////////////////////////////// Forex programozás: https://forex.kismunka.hu - Webfejlesztés: https://ozweb.hu

Motion_Blur
félisten
"Fernando, Felix is faster than you"
Nem is kicsit, az 1173km/h-val
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

[CS]Blade2
addikt
És megérkezik Alonso Webber mögé, úgy hogy neki is ugyanúgy oda van a jobb első gumija, bármikor gáz lehet, de összeállnak egy vonatra, ahol Webbernek csak az a lényeg, hogy Alonso előtt maradjon, vagyis ha támadná Alonso, akkor ő meg támadhatná Massát, ha kell.

leslieke
Jómunkásember
Néztem én is. Alig bírta követni a kamera, olyan gyorsan jött lefelé.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

kukinyo
addikt
Végignéztem.Nem semmi a srác

-Mike-
addikt

Motion_Blur
félisten

rocket
nagyúr
Hatalmas
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Toekie
csendes tag
Ezen én is felröhögtem.

kukinyo
addikt

shteer
félisten
az ott biztos, hogy nem Pocak?
..szerintem jónak tűnik

kukinyo
addikt
És tényleg olyan
Elgázolta pocakot
[ Szerkesztve ]

AMD Power
titán
Hamilton úgy érzi, Koreában lőttek a vb-címének
Sajnos jól érzi...
Xbox Series X Power Your Dreams! ;)

TESCO-Zsömle
félisten
Ez nagyon jó.
Man sorteras, komformeras, till den gråa massans träl / Accepterar, konsumerar, existerar utan själ

leslieke
Jómunkásember
Az új szerződése óta lőttek a vb-címének.

AMD Power
titán
Pedig ez baromira nem korrekt!!
F1: Eltitkolták Hamilton hibáját?

Csabee.
nagyúr
Hidd el Hamilton érezte hogy nem kóser valami...
Üdv: Csabee.

JJános
addikt
Mezei. Mármint a si ma mezei: "Ricciardo fantasztikus vezetessel 20. helyrol 6 helyet javitva a 14.!" - - - "Vettel jó ezen a pályán,tavaly is csak az utolsó körben esett ki" - - - "Kobayashi kört kap, korrekten elenged mindenkit, erre elkezd kiabálni Mezei, hogy Kobayashi leállt! Wéber: Nem, csak elengedi többieket, mert kört kap. Mezei: így van, így van." - - - "Mezei: Tavaly is nagyon sok előzés volt itt, akkor mi lesz idén.
Wéber: Nem volt sok előzés tavaly, szenvedtek a pilóták." - - - "Továbbra is úgy gondolom, Fernando a legjobb versenyző a mezőnyben. A legtisztább, legszenzitívebb, és leginkább egyben lévő pilóta. Akkor is értékes pontokat szerez, ha nem övé a leggyorsabb autó, miközben Vettelnek az elmúlt években mindig nagyszerű versenygépei voltak. Éppen ezért nehéz lesz megverni őt – még Fernandónak is.” - - - "Wéber: Az egy defekt.
Mezei: Nem, az a műfű!! Én mondtam jól!!!! Hát én mondtam jól!!! Mondtam, hogy a műfű!!!"
Csak egy pár szösszenet! Váltsuk le!
Mezei olyan, mint egy rossz céllövöldés: már az összes lőszert elhasználta, és még mindig próbál tüzelni.
Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

JJános
addikt
[link] Hmmm. Szabad ezt kérem elhinni?

-Mike-
addikt
Ha jövőre sem jön össze Alonsonak elmegy magától, akkor megy Vettel a helyére. Kb ilyen opciós előszerződést tudok elképzelni.

JJános
addikt
Szerintem ha Vettel Vb lesz nem mostanában megy el a RBR-től. De igazad van.

JJános
addikt
Hülkenberg aláírt a Saubernek? [link] Elkezdődött a tüzijáték?

AMD Power
titán
Kétlem ,hogy ez igaz lenne.

leslieke
Jómunkásember
Itt is erről írnak: F1: Hülkenberg és Gutiérrez folytatja a Sauberben - sajtóhír

AMD Power
titán
Schumacher: Hamilton a megfelelő utód
"Ha Lewis Hamilton elérhető, meg kell szerezni! Én is ugyanígy tettem volna, ő a megfelelő választás!"

leslieke
Jómunkásember
Na ja, ugyanannyi pontot és győzelmet fog szerezni a Mercedessel, mint az előd.
[ Szerkesztve ]

AMD Power
titán
Én erre azért nem vennék mérget. 2013 még nagyon messze van.

JJános
addikt
Én mernék rá mérget venni! Ha eddig nem volt elég pénz, ha eddig nem volt elég tudás, ezután sem lesz. Már évek óta fogadkoznak. A Merci most meghagyta még az F1 ágat, de lehet jövőre levágja.

leslieke
Jómunkásember
Jól mondod.

leslieke
Jómunkásember
Már megy a 2014-es helyekre is a tippelgetés: F1: a BBC szerint Vettel 2014-től a Ferrarié

Haart
addikt
Nem lepődnék meg, akkor talán kiderülne hogy ugyanolyan géppel tényleg jobb-e Vettel mint Alonso. Azért őt elég nehéz lesz leverni.

warriorguru
tag
Nehéz lenne!Ha most Vettel-Alonso páros lenne 90%, hogy Alonso lenne előrébb, az már más tészta, hogy kb mindkettőnek lenne 40 pontja .De ki tudja még mi lesz 2 év múlva.Szerintem, ha Alonso nem nyer idén és jövőre is ifa-t kap, akkor igen csak elgondolkozik azon, hogy kell ez neki egyáltalán...
Mi ez a csámcsogás a kocsiban, Jean? - Eszi a rozsda, uram.

csucsbicep
nagyúr
Erre én is kíváncsi lennék.
(#8046) TESCO-Zsömle válasza warriorguru (#8044) üzenetére

TESCO-Zsömle
félisten
Azért az idei autó nem olyan rossz, ha azt vesszük, hogy "hibás" szélcsatornában fejlesztették ki.
Man sorteras, komformeras, till den gråa massans träl / Accepterar, konsumerar, existerar utan själ

Qorthral
őstag
Rossz előérzetem van. Úgy fest, az év végére nagyon összerakta magát a Red Bull. Mivel nem lesznek drasztikus szabályváltozások, könnyen lehet, hogy 2014-ig nem is éri utol őket senki.
Az idei év kicsit egy új 2010. Jövőre láthatunk egy új 2011et?
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :)) | PH! F1 Tippjáték: http://prohardver.hu/tema/ph_f1_tippjatek/friss.html

leslieke
Jómunkásember
Elég jó az idei Ferrari. Egy Vettel-Alonso párossal nagyjából ugyanaz lenne a pontverseny állása, mint most.

Xirtam
veterán
Montezemolo azonban a minap egy interjúban kifejtette, nem szeretne csapaton belüli rivalizálást, így biztos, hogy Vettel és Alonso nem lesz egyszerre a Ferrarinál.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- SZUPER ÁRON ELADÓ DOBOZOS ÚJ 10.GENERÁCIÓS GYÁRTÓI GARANCIÁS DELL LATITUDE 5310 ÜZLETI LAPTOP!!!
- Beszámítás! Asus Strix GL553VE Gamer - i7 7700HQ/16GB RAM/120 SSD/1TB HDD/GTX 1050Ti 4GB/Win 10.
- Új Steelseries Sensei Ten
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Y740 fémházas - 144Hz/i7 9750H/16GB/SSD+HDD/GTX 1660 Ti 6GB - szinte új
- Beszámítás! Lenovo Legion Y520 - FHD/i5 7300HQ/16GB RAM/128GB NVMe SSD/1TB HDD/GTX 1050Ti 4GB/Win10