Hirdetés

2020. február 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-11-29 17:54:58

LOGOUT.hu

Formula-1

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66131) [CS]Blade2 válasza .LnB (#66125) üzenetére


[CS]Blade2
(addikt)

Az az éra nekem nagyon megvan, főleg a 2002-2007. A 2006-ban még lassú és megbízhatatlan Mclaren 2007-re a leggyorsabb és a legmegbízhatóbb lett. Az autó és a addig megbízhatatlan Mercedes motor is. Ez egy hihetetlen dolog volt, Kimi sem hitt már benne 2006-ban, hogy valaha is összeáll a Mclaren, és átment a Ferrarihoz. Aztán kirobbant a Mclaren kémügy...egyébént Kimi-nek kellett volna maradni és Mclarennel nyerni a címet, de kémügy nélkül. A kémüggyel együtt bármelyikük (akár Hamilton, akár Alonso, vagy Kimi, ha maradt volna) is nyert volna a Mclarennel, az mindig is vitatott cím lett volna.

Hamiltonnak volt egy nagyobb szériája, amikor állandóan kiesett, de nem műszaki hibával, hanem mert minden másik futamon összeakadt valakivel (80%-ban Massával). És volt egy kisebb szériája, ahol párszor az elejéből esett ki műszaki hibával. Talán 2x egymás után is az első helyről, de összességében önhibáján kívüli kiesése alig van, legalább is Kimi-hez képest elenyésző, maximum átlag mennyiség.
Az utolsó Mclarenes évében volt, hogy kiesett az élről, a Lauda azért is tudta meggyőzni, hogy menjen át, a Mclarennél akkor már Button sikerének is örültek.

A mostani futamnál egyébként az volt a csúcs, amikor a Lauda és a Totto majdnem kiröhögte a Rosberget, amikor lecsúszott az ívről, aztán az aggódás, hogy Rosberg esetleg elengedi a Vettelt. Nagyon nem szimpatikus nekem ez a két csávó, és megértem Rosberg-et, hogy szét van esve, amikor a saját csapata is azért szorít a boxban, hogy lecsússzon az ívről és ne nyerjen.

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.