Hirdetés

2020. január 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-11-29 17:54:58

LOGOUT.hu

Formula-1

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50101) mefistofeles válasza DopeBob (#50098) üzenetére


mefistofeles
(addikt)

+1 :(

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#50102) Vyndree válasza mefistofeles (#50099) üzenetére


Vyndree
(őstag)

Hamiltonnak nem Rosberg az ellenfele, hanem a technika ördöge. Idén eddig egyszer nem volt ellenfele, nem hasonlítom Massához, vagy Rubenshez, mert ők azért partyban is voltak az első számúval, sőt volt hogy jobbak voltak. Rosberg idén is langyos víz, emiatt sokan nem tartják klasszisnak.

Közvetítés közben vártam mikor leplezi le magát Norbink hogy Rosberg fan, nem gondoltam hogy ilyen nyíltan ki fogja mondani. Nincs ezzel semmi baj, neki lehet. Zolinak nem, így is volt.

(#50103) DS39


DS39
(veterán)

a formula1.com előrejelzése szerint Brazíliában esős-viharos versenyre számíthatunk.

Hamilton-Rosberg párharc már rég eldőlt, ha Rosinak nincs az a két görény húzása az év során már 50 ponton kívül lenne. kérdés számomra csak az, hogy ha megtörténik az a dráma hogy Abu Dhabiban Hami autója megáll, a Merci hagyja-e nyerni Rosberget, vagyis hogy ők mennyire örülnének egy ilyen egyéni VB-nek, hiszen világosan látták a két versenyzőjük között különbséget.

olyasmire gondolok, mint a Tour de France-on, hogy az utolsó futamon már nincs verseny a sárga trikóért, csak szépen lehozzák a futamot.

[ Szerkesztve ]

(#50104) Malachi válasza DS39 (#50103) üzenetére


Malachi
(addikt)

de könyörgök, miért na hagynák nyerni Rosberget???

az év eleje óta mindenki tisztában van a dupla pontos szabállyal. Hami is Rosberg is, a csapat is. tudják, hogy ha a végére 50 ponton belül lesznek, és az egyik alatt megáll a gép, a másik lesz a VB. akármi történt előtte. így készülnek, így dolgoztak egész évben.

mindenki szokja meg a gondolatot, hogy ha Abu-Dhabiban bármelyikük is kiesik, a másik pedig végigmegy első helyen, ő lesz a VB. már most felejtsük el, hogy mindenféle elméleteket gyártunk arra, hogy ha Rosberg valahogy behúzza. az lesz az eredmény és kész.

év elején megmondtam (meg még páran) hogy ez az év így egy röhejes vicc. a motorhangok, az orrok, a duplaszabály... most már húzzuk ki valahogy, aztán felejtsük el. jövőre hátha jobb lesz. Brazília mindig király, a végén meg reménykedjünk, hogy nem lesz botrány. elássák ezt a sportot végleg, komolyan mondom. :(

(#50105) .noxwill


.noxwill
(veterán)

A Marussia új néven jelentkezett 2015-re

Ez egész gyors volna. Azt viszont nem tudtam hogy a Marussia, mint autógyártó már megszűnt. :U

All→M8

(#50106) b-type válasza Malibutomi (#50100) üzenetére


b-type
(nagyúr)

Ez én voltam! :)
Mégpedig onnan hogy a két versenyzőt összehasonlítva, Rosberg-nek idén hosszabbítottak, azaz szerződésben jobban áll.
' éves szerződést pedig már látunk felbontani, és most is fogunk látni még egyet. Nem mondom hogy za 1 év az nem szerződés, de ott már felmerülhet, hogy nézd nem számolunk veled komolyan, megkapsz mindent ami betű szerint jár, de semmi többet, és mivel jövőre már elszerződő versenyzői státuszba kerülsz, így az évközi fejlesztések inkább a másik versenyzőnek jutnak..majd olyan okkal hogy az már a 2016-s autóról adhat adatokat mondjuk..
Mindkettőnknek az lenne a legjobb ha bontanánk mosolyogva.

Boldog új évet!

(#50107) DS39 válasza Malachi (#50104) üzenetére


DS39
(veterán)

persze tudták, csak amikor megszavazták, nem gondoltak rá, hogy ennyire egyértelmű év lesz, hogy minden pályán minden körülmények között, csak a Mercedes GP nyerhet futamot. (erőből)
innentől kezdve fájó, és vált igazán inkorrekté ez a szabály. na mindegy, én csak arra gondoltam hogy a Mercedesnél ilyen esetben a vezetőkben lesz annyi gerinc, hogy az egész évben jobban teljesítő versenyzőjüknek "adják" a VB címet. bár lehet hogy ott tényleg Nico a kedvenc és még örülnének is.

(#50108) Csapoati válasza Vyndree (#50102) üzenetére


Csapoati
(Topikgazda)

Ez azert tulzas. Rosberg sokkal kozelebb van Hamiltonhoz, mint Massa volt Alonsohoz, vagy Bari Schumihoz. Idomeron meg plane, csak nagyon bizonytalan/izgulos a futamokon. De egyertelmuen Hamilton a jobb iden.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#50109) JJános válasza Vyndree (#50102) üzenetére


JJános
(addikt)

Rosberg precíz, és jól vezet. Hamilton érzi az autót, és együtt él vele. Ez az amit Rosberg nem tud. Nem tud eggyé válni az autóval. Ezt tudja Lonzi, tudta Sumi, és nem gondolkodom tovább. Az előzésekből lehet igazán érezni. Ezért Rosberg soha nem fogja igazán megszorítani Hamit. Ha szorongatja Hami is kicsit gyorsabb. Nem tudja Hamit nyomás alá helyezni. Hami annyit hoz ki amennyi kell. Rosberg egy körön jó, és Hami lehet hogy nem is akart első helyről indulni. Amikor tegnap Hami megindult, meg is előzte Rosberget. Ez az amivel több Hami. Ha a Mercinek német VB kell, akkor küldjék el Hamit. Azzal az autóval Vettel i, és Hülki is VB lenne, hogy többet ne mondjak.

Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

(#50110) D@ni88 válasza JJános (#50109) üzenetére


D@ni88
(addikt)

"Azzal az autóval Vettel is, és Hülki is VB lenne, hogy többet ne mondjak."

;]

(#50111) DS39 válasza .noxwill (#50105) üzenetére


DS39
(veterán)

hát nem tudom, érdemes-e jelentkezniük. az olyan csapat amelynek nincs komoly alaptőkéje az F1-hez és szinte 100%-ban szponzori pénzen gazdálkodik, sokra nem viheti az F1-ben.

(#50109) JJános: azzal az autóval még Ericsson is VB lenne idén ;]
(persze túlzok, mert ki is kell autózni az előnyöket, és megbízhatóan kell vezetni)

[ Szerkesztve ]

(#50112) mefistofeles


mefistofeles
(addikt)

Egy valami teljesen biztos....
Ha Hamilton az utolsó futamon a duplapontos szabály miatt elveszíti a VB-t az egy igen csak nagy szög lesz az F1 koporsójában. A lelkük mélyén a Rosberg fanok is tudnák, hogy ez a sportszerűtlenség csúcsa a Hami drukkerek pedig szerintem nem néznék többet ezt a komédiát. Ráadásul összehasonlíthatatlanúl többen is vannak mint a német követői!

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#50113) Csapoati válasza mefistofeles (#50112) üzenetére


Csapoati
(Topikgazda)

Nem sportszerutlenseg, mert ezek a szabalyok, a muszaki hibak meg benne vannak a pakliban. Igazsagtalannak mondanam maximum, de a vb-cimeket nem erkolcsi alapon osztjak, hanem pontokert.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#50114) mefistofeles válasza Csapoati (#50113) üzenetére


mefistofeles
(addikt)

Szerinted egy szabály nem lehet sportszerűtlen? Mit gondolsz miért gondolkodnak már most azon, hogy jövőre megszüntetik?
A műszaki hibának pedig ehhez semmi köze. Az valóban része minden technikai sportnak de az nem egy előre eldöntött esemény!
Magyarázd el nekem kérlek, hogy ez a futam mitől különb mint a többi, hogy dupla pont jár érte? Ugyanazok a pilóták ugyanabban az autóban ugyanúgy versenyeznek!
Vagy másként kérdezem. tegyük fel nem lesz műszaki hibája Hamiltonnak "csak" kap egy defektet be kell kocognia cserére és ezért elveszti a VB-t (amit addigra egy "hagyományos" lebonyolítás mellett már megnyerne). Az szerinted igazságos lesz/lenne?

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#50115) RaPiDsHaRe válasza mefistofeles (#50112) üzenetére


RaPiDsHaRe
(aktív tag)

"ez a sportszerűtlenség csúcsa " -amit hamilton müvelt egy két versenyen? Egy valamiért esélyes a VB-re, jó csapatba igazolt, ezt a csapatot nem ő építette fel, ő csak a babérokat aratja le. Jó helyen volt, jó időben.

(#50116) mefistofeles válasza RaPiDsHaRe (#50115) üzenetére


mefistofeles
(addikt)

Ennek mi köze bármihez?
Csak az lehet, világbajnok aki "felépíti" a csapatot? Az, hogy jó helyen volt jó időben levon bármit is az eredményéből? nem hiszem.... Ha (teoretikus kérdés) Alonso jövőre a mercinél versenyezne és VB lenne akkor az sem lenne teljes értékű mert nem ő építette fel a csapatot? Rég hallottam ilyen sületlenséget.....

Azért kéne Rosbergnek nyernie mert régebben van a csapatnál? Függetlenül attól, hogy melyikük a jobb pilóta???

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#50117) JJános válasza mefistofeles (#50112) üzenetére


JJános
(addikt)

Ha Hamilton az utolsó futamon műszaki hibával esne ki, az nem lenne véletlen. :K

Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

(#50118) syl5 válasza DS39 (#50103) üzenetére


syl5
(őstag)

Akarod mondani, hogy NEM számíthatunk versenyre...

Rohadt unalmassá tették az F1-et erre az évre. Lassú autók, nulla akció, 5 versenyenként 1 előzés ami számít a vb küzdelemben, autó autó elleni küzdelem nulla. Még az előző években is milyeneket csatázott Vettel, Alonso, Webber. Most dög unalom lett az egész. Aztán csodálkoznak, hogy nincs néző. Olyan fosok az autók, hogy egy kis esőben le kell állni, erre nem kíváncsi senki, nem hiába nem nézik pl. a WTCC-t sem

Kb 15 éve nézek F1-et, ez az új éra már nem F1, tavaly még az volt.

(#50119) JJános válasza RaPiDsHaRe (#50115) üzenetére


JJános
(addikt)

Ez ostobaság! Hamit azért szerződtették, hogy VB legyen!

Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

(#50120) Csapoati válasza mefistofeles (#50114) üzenetére


Csapoati
(Topikgazda)

Az sportszeru volt, amikor csak x futam eredmenye szamitott bele? Ott is voltak furcsasagok emiatt. Ezt a szabalyt hoztak, ennek megfeleloen kell versenyezni.
Amit emlitettel eset pedig, bar igazsagtalan lenne, de senki nem szolhatna egy szot sem. Total mas eset, mint pl 2003, amikor Schumi a ketes visszatolassal nyert.

[ Szerkesztve ]

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#50121) Malibutomi válasza RaPiDsHaRe (#50115) üzenetére


Malibutomi
(nagyúr)

Elég lett volna ha azt írod:
"Utálom Hamiltont"

Az értelme ugyanez, és a témához is kb. ugyanannyit tesz hozzá.

(#50122) RaPiDsHaRe válasza mefistofeles (#50116) üzenetére


RaPiDsHaRe
(aktív tag)

MI köze, jó helyre igazolt jókor, különben idén ő vergődne a McLarennel.

(#50121) Malibutomi
"Én elfogult vagyok, ..." -ezt nem én írtam. És miért lennék elfogult, csak mert nem a többség kedvencének drukkolok ?

[ Szerkesztve ]

(#50123) mefistofeles válasza RaPiDsHaRe (#50122) üzenetére


mefistofeles
(addikt)

Ki a fene állította az ellenkezőjét???? ....össze vissza beszélsz....
Ott van Alonso, sokan a jelenkor legjobb pilótájának tartják pedig eremény szempontjából idén a fasorban sincs!

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#50124) gbors válasza Csapoati (#50120) üzenetére


gbors
(nagyúr)

Az sportszeru volt, amikor csak x futam eredmenye szamitott bele?

hasonló kaliberű marhaság a kettő, attól tartok... 88-ban az a szabály átírta a végeredményt, idén év eleje óta abban bizakodom, hogy ez most nem ismétlődik meg...

"We were somewhere around Barstow, on the edge of the desert, when the drugs began to take hold."

(#50125) JJános válasza gbors (#50124) üzenetére


JJános
(addikt)

+1! :)

Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

(#50126) lenox válasza mefistofeles (#50112) üzenetére


lenox
(addikt)

En mondjuk kettojuk kozul Rosbergnek szurkolok, es bar egyertelmu, hogy iden Ham a jobb, nem gondolnam, hogy sportszerutlenseg lenne, ha technikai, vagy mas, nem a kettojuk versenyehez tartozo problema dontene el a vb sorsat. Nem lenne igazsagos a sorstol, de technikai sport, benne van. Mitol lenne az sportszerutlen? A vegeig kell versenyezni, ha az utolso 1 meteren esel pofara, es megeloznek, akkor ez van. Cukrot onteni a tankba, az lenne a sportszerutlen. Amugy meg az is benne van, hogy az utolso futamon Ros elso, es Ham-t meg vagy harman megelozik erobol. Mondjuk kb. nulla a valoszinusege, de benne van.

(#50127) Malachi válasza lenox (#50126) üzenetére


Malachi
(addikt)

igen, rossz szó a sportszerűtlen.

inkább igazságtalan lenne az utolsó futamos fordítás. szabályos, senki nem mondhatna semmit - de mindneki tudná, hogy igazságtalan a szabály és az eredmény. remélem, hogy Hami behúzza, nem hiányzik megint egy örökös vitatéma.

(#50128) hajsza válasza RaPiDsHaRe (#50122) üzenetére


hajsza
(aktív tag)

És miért lennék elfogult, csak mert nem a többség kedvencének drukkolok ?

Talán azért mert minden hozzászólásodból ordít a véresszájú Hamilton-szapulás. Ha már elfogult vagy akkor legalább legyél férfi és valld be. Nagyon ront a szavahihetőségeden, hogy megpróbálod pártatlannak beállítani magad, amikor nyilvánvalóan nem vagy az.

#50124:

Az sportszeru volt, amikor csak x futam eredmenye szamitott bele?
hasonló kaliberű marhaság a kettő, attól tartok...

Szerintem viszont az még korrekt volt, mert az a műszaki meghibásodások okozta egyenlőtlenségek kiküszöbölésére volt való. Ezáltal pedig éppen a pilóták teljesítménye domborodott jobban ki.

[ Szerkesztve ]

(#50129) [CS]Blade2 válasza lenox (#50126) üzenetére


[CS]Blade2
(addikt)

Az ég világon semmi esélye, hogy leverjék őket erőből. Ahhoz a Williamsnek, és a Redbullnak egyszerre hirtelen egy-egy olyan szintű fejlesztést kellene hoznia, amihez képest a dupla és a fújt diffúzor olcsó bazári fejlesztés, és mindezt úgy, hogy már gyak. nem is fejlesztik az idei gépet. 300x próbálkozhatnának, akkor sem lenne meg.
Két profi pilóta ezt az évet lehozta volna végig 1-2-be, kivétel a végzetes műszaki hibákat. Ezzel a géppel a legtöbb pályán az utolsó 2 helyről is illik behozni 1-2-be.

Az biztos, hogy hiba nélkül bejönnek 1-2-be, itt már csak az lehet, hogy megáll az egyik autó.

(#50130) Malibutomi válasza RaPiDsHaRe (#50122) üzenetére


Malibutomi
(nagyúr)

Én nem mondtam rád semmilyen jelzőt, de az hogy Hamiltont utálod nyilvánvaló, mivel szinte csak olyan megszólalásod van amiben őt szapulod.
Az más kérdés, hogy ezekkel borzasztó tájékozatlanságról/butaságról teszel tanúbizonyságot. Mint pl. ezek a gyöngyszemeid: [link] [link]

(#50131) lenox válasza [CS]Blade2 (#50129) üzenetére


lenox
(addikt)

Mondjuk kb. nulla a valoszinusege

De en azert megnezem...

[ Szerkesztve ]

(#50132) RaPiDsHaRe válasza Malibutomi (#50130) üzenetére


RaPiDsHaRe
(aktív tag)

Szerinted, ha valakire negatívat írok, akkor őt szapulon ? Most jóbb lenne, ha mindenkinek azonos lenne a véleménye?

(#50133) hajsza válasza RaPiDsHaRe (#50132) üzenetére


hajsza
(aktív tag)

Szerinted, ha valakire negatívat írok, akkor őt szapulom?
Mindig ugyanarról a pilótáról írsz, mindig csak rosszat ráadásul tele féligazságokkal és csúsztatásokkal. Szóval szapulod, ráadásul hamis indokokkal. A beidézett kérdésed megint félrebeszélés, megpróbálod a hozzászólásaidat másnak beállítani, mint amik. Erősebben fogalmazva: még akkor is hazudsz, amikor kérdezel.

(#50134) Motion_Blur


Motion_Blur
(félisten)

Már csak az utolsó részleteket kell tisztáznia Fernando Alonsónak és a McLarennek, s a spanyol hivatalosan is a wokingiak versenyzője lesz 2015-től, ahol nagy valószínűség szerint Jenson Buttont váltja – állítja belső forrásokra hivatkozva a BBC.

Ez így már kicsit hitelesebben hangzik.

Bojler:

"Fernando a tárgyalások során nagyon motiváltnak tűnt, és az volt a benyomásom, hogy ő lenne a megfelelő ember az újrakezdéshez."

[link]

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#50135) gbors válasza hajsza (#50128) üzenetére


gbors
(nagyúr)

erre találták ki, de 88-ban igencsak visszaütött. annyiban a régi szabály kevésbé "evil", hogy amikor kitalálták, akkor fel sem merült az a szituáció, ami 88-ban bekövetkezett, a duplapontos marhaságról viszont év elején tudta mindenki, hogy 25 pontnál nagyobb hátrányból lehet majd fordítani az utolsó futamon, és igen valószínű, hogy 31 pontos eltéréssel fognak oda megérkezni.

"We were somewhere around Barstow, on the edge of the desert, when the drugs began to take hold."

(#50136) hajsza válasza gbors (#50135) üzenetére


hajsza
(aktív tag)

Ami azt illeti a korábbi hozzászólásomat még úgy írtam meg, hogy nem néztem utána, hogy 1988-ban mi történt. Most utánaolvastam és így egyetértek veled, abban az évben ez a szabály visszaütött, Prost legalább ugyanolyan joggal lehetett volna bajnok, mint Senna.

(#50137) atok666 válasza JJános (#50109) üzenetére


atok666
(őstag)

Lonzi, Sumi, Hülki, Hami...

Atok

(#50138) lenox válasza gbors (#50135) üzenetére


lenox
(addikt)

Azert a ponttablazotot elnezve 88-bol nem volt az olyan rossz szabaly, legalabbis a tobbi kocsi esett ki rendesen. Prost ezzel a pontozassal pont megszivta, de pont az volt a szabaly, hogy a tobb elso hely tobbet er, mint a sok masodik hely. Amugy a palyan ki vert meg kit tobbszor, amikor nem volt mas esemeny?

(#50139) b-type


b-type
(nagyúr)

Hamilton a hammertime-ra gyúr, még néztem is hogy miért nem kezd el tapadni ahogy jöttek a kerékcserék, de nem.
Sztem ezt választotta fegyvernek, pályán előzni.

Boldog új évet!

(#50140) kisza25 válasza BMW001 (#50096) üzenetére


kisza25
(félisten)
LOGOUT blog

na ez nekem is nagyon feltűnt, nem tudom mi lehetett azon a beszélgetésen, de azóta Nico nem versenyez Hami ellen, nem is értem, lehet tud valamit (Hami autója kifingik az utolsó versenyen, ő behúzza az 1. helyet és 1ponttal VB ;] )

(#50141) mefistofeles


mefistofeles
(addikt)

Ecclestone már támadja a kiscsapatokat.

A Mercedes lemondana a pénzéről a Ferrari és a RedBull nem!

és egy lapvélemény a futam után kialakult helyzetről:
The Guardian: – "Lewis Hamilton cowboy-kalapban ünnepelte diadalát az Amerikai GP végén, de egy korona alkalmasabb lett volna erre a célra. Ennek a szezonnak a brit a legkiemelkedőbb versenyzője, s ha Rosberg mindezek után megnyeri a vb-címet, az felérne egy arcátlan lopással."

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#50142) JJános válasza kisza25 (#50140) üzenetére


JJános
(addikt)

Az nem lehet. Hétvégén futam.

Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

(#50143) Csapoati válasza mefistofeles (#50141) üzenetére


Csapoati
(Topikgazda)

The Guardian (brit lap), nahát. :)

Itt van egy fokkal elfogulatlanabb (és elég fair) cikk Hamiltonról és Rosbergről.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#50144) mefistofeles válasza Csapoati (#50143) üzenetére


mefistofeles
(addikt)

Nem rossz cikk, igazából a legtöbb mértéktartó orgánum hasonlókat közöl.
Az azért érdekes, hogy Hami 10 első, Rosberg 10 második helynél tart a szezonban. Rosbergé már most rekord.

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#50145) gbors válasza lenox (#50138) üzenetére


gbors
(nagyúr)

szoros volt nagyon. 8:7 volt a győzelmek száma Senna javára, a maradék egy versenyen pedig dupla DNF. egyéb események terén megnéztem a DNF-eket:
- Sennának 3 volt: 1 önhibájából (Monaco), 1 vitatható (Monza - szerintem elkerülhette volna), 1 műszaki gond (Rio)
- Prostnál 2: 1 vitatható (Silverstone - szerintem p**ci volt ;] ), 1 műszaki gond (Monza)

ez alapján úgy fest, hogy Senna valamivel többet hibázott, és ezt segített kompenzálni a futamejtős szabály.

"We were somewhere around Barstow, on the edge of the desert, when the drugs began to take hold."

(#50146) Qorthral válasza JJános (#50142) üzenetére


Qorthral
(őstag)

Ha Hamilton nyer Brazíliában, Rosberg pedig nem szerez pontot, Abu-Dhabiban pedig ugyanezt eljátsszák fordított szereposztásban, akkor Rosberg lesz a VB minimális különbséggel, 1 ponttal.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :)) | PH! F1 Tippjáték: http://prohardver.hu/tema/ph_f1_tippjatek/friss.html

(#50147) Vyndree válasza Qorthral (#50146) üzenetére


Vyndree
(őstag)

Rosberg akár ki is hagyhatja a brazil nagydíjat, ha meghekkeli Hamilton kocsiját, akkor AD-ban csak meg kell nyernie a futamot és VB.

(#50148) Motion_Blur válasza mefistofeles (#50141) üzenetére


Motion_Blur
(félisten)

"Ennek a szezonnak a brit a legkiemelkedőbb versenyzője"

Na azért... na... :)

Összességében azért Ricciardo és Alonso erősebb szezonon van túl eddig.

(#50146) Qorthral

Önmagában már a sztiu lehetősége is felháborító.

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#50149) IreN!CuS válasza Motion_Blur (#50148) üzenetére


IreN!CuS
(őstag)

Alo szezonja miért is erősebb?
Ric ver egy négyszeres vb-t nem vitatom , de nem is kell feszülnie az eredménykényszer miatt!Miért?Nem megy a vb-ért Vettel lelép.....
Hamilton 10 futamot nyert (17böl) vezeti a vb-t és azt mondod Alo/Ric erősebb szezont fut ?

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#50150) Csapoati válasza IreN!CuS (#50149) üzenetére


Csapoati
(Topikgazda)

Na nehogy már csak a győzelmek száma döntsön... (lásd 2012 pl.) Nehéz kérdés ez. Bottas, Ricciardo és Alonso bucira verik a csapattársaikat, de Hamiltonéknál azért bonyolultabb ez, mert a gyengébbikük is mindig 2. tudott lenni.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.