Formula-1
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató 8+ kiló és 11cm vastag, mi az? Laptop!
- Teszt Ryzen 3 3250U teszt
- Vélemény Mercis kalandok - A könyv
- Teszt Játék egy és két CPU-val, AMD K10 alapokon
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [mustang08:] Pályamódosítás felnőtt fejjel
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Diabolis:] Százezres V6-os! - Vajon túléli?
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Atmil:] Mennyire megbízhatóak az EKWB termékei.
- [Re:] 8+ kiló és 11cm vastag, mi az? Laptop!
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Fire/SOUL/CD:] Windows 7 költöztetése HDD-ről SSD-re - Klónozó alkalmazások tesztje
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
ezt te láttad?
..szerintem jónak tűnik

mikrosuttii
aktív tag

B-L-A-C-K
titán
Jaj az elsőt de nyakon vágnám...

mikrosuttii
aktív tag
Nem hivatalos jelentések szerint az elmúlt napokban Schumacher agyában jelentős csökkenést mutatott a vérömleny és már csak a bal oldalt nyomja. Ha ez igaz, akkor ez egy komoly előrelépés lehet Michael állapotát illetően. A sérülés miatt azonban előfordulhat, hogy a világbajnok elveszíti a hangját, és bizonyos végtagjai nem fognak megfelelően működni. A rehabilitáció részeként azonban ezek a rendellenességek fejleszthetőek és adott esetben a betegek a hangjukat is visszanyerhetik, valamint újra képesek lesznek használni a végtagjaikat is. Hivatalos tájékozatatást talán holnapig kapunk.
na de nem írják mekkora darabokra - mert ugye 2db is db. ez is csak szenzációhajhász cím
..szerintem jónak tűnik

lacy86
addikt
Valahogy igy ?!
Pofon

cyberkind
nagyúr
Végreeeee
Nem lényeg hogy lájv.
[ Szerkesztve ]
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

Motion_Blur
félisten
Montezemolo:
"Idén az összes átigazolást, kivéve Räikkönen és a Ferrari esetét a pénz határozta meg, azaz a legtöbb esetben az döntött, hogy a pilóta mekkora összeget tud vinni az adott alakulathoz. Ez igaz a Sauberre, a Lotusra, a Force Indiára, a Williamsre, és egy kicsit sem egészséges!"
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

cyberkind
nagyúr
Ezzel jár egy válság, meg a költségcsökkentett motorok.
Force India-nál meg változatlanul bombapáros van, hiába Perec nagy szponzora tud ő vezetni.
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

Alexios
addikt
williams? nem úgy volt, hogy massa nem vitt pénzt?

echterion
veterán
Költségcsökkentett motorok? Hol csökkentek ezeknek a költségei? Bullshit az egész duma...
***** Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Tangonak hívja magát a Szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej. *****

cyberkind
nagyúr
Pont ezért írtam, költségcsökkentés ide vagy oda, a Ferka 3 év alatt 300 millát költött el a fejlesztésekre ha jól olvastam.
Meg persze ezért nincs teszt.
[ Szerkesztve ]

echterion
veterán
Ja, azért is csodálkozom, hogy még nem volt egy tökös újságíró sem, aki az illetékesek arcába tolta volna a kérdést, hogy van itt a költségcsökkentés, kérem szépen.
***** Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Tangonak hívja magát a Szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej. *****

cyberkind
nagyúr
Egyébként másik FIA vezetővel is ilyen rohamokat lehetne előidézni a költségekben mint manapság?

mikrosuttii
aktív tag
Petrobras
szenilis már szegény, úgy tűnik. Hülkenberg pl. vszleg talicskával viszi a pénzt Indiába...
azt meg már ne is firtassuk, hogy a Ferrarinak mennyit fog érni Raikkonen brand-értéke, amit ugye a Lotus kapart ki nekik.
"I'm here for you, said the spider to the fly"

D@ni88
addikt
Lotus kaparta ki az értékét? Kiminek már a kezdetektől volt egy egyénisége.
[ Szerkesztve ]

cyberkind
nagyúr
Szerintem arra gondol hogy a Lotus teljesen Kimi alá rendelte magát, és ezért bontakozhatott ki ahogy akart, és ezért teljesített ilyen jól, ami által bebocsátást nyert ismét a Ferrarihoz.
(#32017) gbors
Pérezre gondolt.
[ Szerkesztve ]

mikrosuttii
aktív tag
Ez azért már sokkal szebb,mint a hangyász orrú gépek.

cyberkind
nagyúr
Teljesen mindegy hogy néz ki, ha azoknak lesz valami előnye lehetnek ezek is szabályosak tök mindegy.
Úgy se ússzuk meg, akárhogy kínlódunk is.
[ Szerkesztve ]
(#32022) Motion_Blur válasza mikrosuttii (#32020) üzenetére

Motion_Blur
félisten
És ez mi akar lenni?
Csak mert kb. semmilyen paraméterében nem felel meg a szabályoknak.
+ minek lenne ekkora, ennyire böszmén szétterülő oldaldoboz?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#32023) mikrosuttii válasza Motion_Blur (#32022) üzenetére

mikrosuttii
aktív tag
Ez egy valahogy kinéző Formula-1-es autó,függetlenül attól,hogy nem szabályos.

Qorthral
őstag
Mit értenek azon, hogy a Hungaroring a legnagyobb átlagsebességű pálya? Mert ez ebben a formában nagyon nem igaz, sőt, talán Monaco után a második leglassabb. De valamit biztosan félreértek.
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

JColee
őstag
Mitől is lenne Forma-1-es autó?
Lassan kezd unalmassá válni, hogy naponta 3 ilyen képet beraktok.
Qorthral
Hát rohadtul nem 257km/h az átlag a ringen.
Ha monzára írták volna ezt, még el is tudnám hinni.
[ Szerkesztve ]

mikrosuttii
aktív tag
Mert talán szép?Miért,neked az Formula-1-es autó,amin egy "hangyászorr" lóg?
régen is lent volt az orruk, mégse rítt itt senki miatta
..szerintem jónak tűnik

pepe091
MODERÁTOR
Én sem értem, hogy honnan szedték ezt.. De legalább nálunk volt a legmelegebb a pálya.
(#32027) mikrosuttii
Ezen a videón most mit kell nézni? Számomra kezd már kicsit undorító lenni ez a viselkedés. Szegény családnak van elég gondja jelenleg, de lassan már a WC-re is követik őket, és hírt csinálnak belőle..
[ Szerkesztve ]

JColee
őstag
Attól, hogy "szép", nem lesz Forma-1-es.

Pá
addikt
Ezt én sem értem, nem is beszélve az indexes cikkről.
"Az, hogy 257 km/h-s átlagtempójával a magyar pálya lett a leggyorsabb az idényben, nem annyira meglepő, mint a másik adat, miszerint nálunk volt az évad legforróbb versenye - ugyanis 54 fokos hőmérsékletet is mértek az aszfalton. "
wtf, én eléggé meglepődtem
ez most vagy valami running joke, amit nem értek, vagy mindenki meghülyült.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

cyberkind
nagyúr
És mi van Monzaval, ahol annyira lassú a pálya hogy 1 óra 10 perc alatt lezavarják a meccset.

Qorthral
őstag
Baromság, Monzában kb 20 perccel rövidebb volt a verseny idén, és mint tudjuk a versenytáv (kb.) ugyanaz.
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

vlevi
nagyúr
Ja, ez nekem is furcsa...
Valamit biztos nagyon elszamoltak, mert a magyar nagydij 1 ora 42 perc volt, a wikipedia szerint, az olasz pedig 1:18
Sot, a magyar nagydijat inkabb monacohoz szoktak hasonlitani lassusagban.
Akkor monzaban 400-al kellett volna menni atlagban...
így igaz, viszont a Lotus ismerte fel, hogy ez jól eladható, és csinált belőle "terméket".
(#32019) cyberkind: no, pont ez a szenilitás. Perezre gondolt, és mindenkit mondott
"I'm here for you, said the spider to the fly"

mikrosuttii
aktív tag
Hee Nem az szúrja a szememet,hogy lent van az orra.Hanem ami lóg rajta,az zavar.Nah meg a hátul lévő rakéta kipufogó.Csodás!
JColee: Bárcsak szépségre menne.Akkor nem kapnánk ilyen csúnya képeket az arcunkba.
#32023: Ez egy valahogy kinéző Formula-1-es autó,függetlenül attól,hogy nem szabályos.

JColee
őstag
Na jó utoljára írom le, ez nem Forma-1-es. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
[ Szerkesztve ]
az a probléma, hogy ez sosem volt formula 1-es auto
..szerintem jónak tűnik

vlevi
nagyúr

mikrosuttii
aktív tag
Na jó,utoljára írom le:
Függetlenül attól,hogy szabályos vagy nem szabályos,még jól néz ki!Tudom hogy nem Formula-1-es autó.Hasonlítani még hasonlít rá.A szabályoknak nem felel meg.Még ezek a fütyi orrú autók sem biztos hogy F1-es autók.Vagy is örülnék neki,ha nem azok lennének.
vlevi: Hát még ez is szebb.Talán még a mostaniaknál is.
[ Szerkesztve ]

cyberkind
nagyúr
F1: véletlenül készült felvétel Schumi síbalesetéről

lenox
addikt
A rev es anyaglimitalt motor az mindenkepp koltsegcsokkentett. Meg a turbonyomas limit is koltseget (is) csokkent. Persze az lehet, hogy ERS-re elkoltenek 2-szer annyit, de ez mas kerdes.

mikrosuttii
aktív tag
OFF,de:
Idén a WTCC mezőnye a nyúlkergető, rövidített Suzuka East helyett már a teljes nagy pályán, a Grand Prix körön fog kergetőzni, ahol a Forma 1 mezőnye is megy.

raczger
őstag
Valamit nagyon elírhattak, az itthoni futam átlagsebessége 179 km/h volt (Olasz nagydíjé pedig 234).
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

[CS]Blade2
addikt
247000 össz néző. Vagy egyszer valaki 257-el bevette az egyik kanyart, majd kiszállt a pályáról. Vagy egyszer valakinek nem számolta a gép az egyik szektort, és 2 szektor idejéből kalkulálták a hülyeséget. Mást nem tudok kitalálni.
(#32046) !Overdose! válasza mikrosuttii (#32043) üzenetére

!Overdose!
őstag
Ez már nagyon nem új infó és egyébként is van WTCC topik is.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

echterion
veterán
Igen, csak hogy az új motor kifejlesztése nulláról kicsit többe kerül, mint az a pár kiló vas, amit az anyagspórolással megtakarítanak. Meg az autók nulláról való fejlesztése, gyakorlatilag egy feneketlen kútba öntik ilyenkor a pénzt a cégek. Mire ez visszajönne (ha esetleg valaha is visszajönne, amit kétlek, mert itt nem ez a célja egyik csapatnak sem), addigra megint borítanak a szabályokon annyit, hogy lehessen elölről kezdeni az egész mutatványt.
És ugye akkor még az ERS-ről nem is beszéltünk...

Matthewus
őstag
Ez a Dallara SF14, az új Super Formula (a volt Formula Nippon) autó.

Peat;)
veterán
A változás nélküli forma1 meg totális öngól, most hogy milyen irányú változásokat csinálnak az már egy másik kérdés. Anno mindenki üldözte Mosleyt itt a topikban is, azóta hogy Todt van a helyén azt csinálnak az f1-el amit akarnak, Todt csak egy bábú. Másrészt még a mostani változásokat is illene megvárni hogyan működnek a pályán, mind a turbó mind a elektronikus nyavalyák már a (alsó)középkategóriás utcai autókban (lsd pöttöm tsi motorok böhöm nagy és nehéz kasznikban) is benne vannak, szerintem ezért mentek el ebbe az irányba.