Formula-1
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés A 2020-as hegyi-karabahi háború
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [andor80:] SZERENCSÉTLEN PÁNK 1.1 PATCH
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [bitpork:] Hazai autó (vagy bármi) alkatrész árusok
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
lujó55
őstag
jó lenne

Pitterix
őstag
Az 5 vb egymás után, sőt közéjük beékelődve Hami, micsoda vonat.
Közben Sumi kiállt.
De Mezei azt mondja elmegy mellette Kóbász, Kimi, miközben Kimi 4. ez télleg kuka.
[ Szerkesztve ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

Jim-X
őstag
2.4mp volt ennél valaha gyorsabb? WTF?
Tudnak ezek ha akarnak...
Angol kommentár : "Patient game..." Az ám!
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!

Motion_Blur
félisten
Vettel nagyon erőlteti, nem lesz ez így jó... de legalább nem a 8. helyen utazik
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

lujó55
őstag
hát mutatnia kell valamit hazai közönség előtt.

Jadro
veterán
Jé Massa. Nem sokat mutatták ma.
Samsung Galaxy S10 black

MPowerPH
félisten
Button megint gyorsabb... Kimi miatt nem tudnak kijönni a boxba, legalábbis egyenlőre. Nem tudom végigbírják e ezek a gumik. Ha nem, akkor mostanában kellene kereket cserélni valakinél.
És Hamilton out. Ezzel lehet a VB cím esélye is elszállt. De még őt sem szabad leírni, főleg a Meki formáját látva.
Vettel is gyorsul, elsőben és a középsőben is hozott, nem is keveset.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me

JJános
addikt
GO SUMI!
Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

shteer
félisten
7 kör... 7 kör... 7 kör...
..szerintem jónak tűnik

Jim-X
őstag
Meglesz Alonsonak, no para
A játék az nem játék!

leslieke
Jómunkásember
Jó lenne.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Áhh,esélye sincs.

MPowerPH
félisten
Mert akkor kinek van? Vettel nem tud előzni, még ha hirtelen gyorsabb is lesz, neki nincs végsebessége hozzá. Button kicsit lassul, körök óta lassabb mint Alonso. Előző körben 0.2s-et kapott. Ezt a gumik végigbírják, az biztos.
Vettel most odalépett, Button kezd elfogyni, ahogy az a köridőkből is látszik. De nem fog menni azzal a 308-as végsebességgel. Button annyit megy DRS nélkül.
Alonso előző körben bement 1:20 alá, majd fél másodpercet adott az üldözőknek. Bejött, ami mondtam, a Ferrari most jobban kímélte a gumikat.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me

Jim-X
őstag
Úgy is van Bár lehet még vettel megnézi buttont elölről
Fernando bácsi tartalékolt a gumikkal a végére! Okoooos!!
Szerk.: Ugye hogy ugye? vettel megnézte button első légterelőjét, hogy minden rendben-é
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!

MPowerPH
félisten
Előző körben 1s Button-nak, 0.7s Vettel-nek. De Vettel megcsinálta....fene egye meg.
Akik tegnap szóltak(*) azért, mert Alonso a pályán kívül fordult el. Vettel most hol előzött?
Motion_Blur: Mit megy? Csak 2. lett, ismét kapott Alonso-tól pár pontot.
* - moderálva
[ Módosította: #65675776 ]
Don't Tread On Me

Motion_Blur
félisten
Vettel mit megy!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

leslieke
Jómunkásember
Szép előzés volt, de így kevesebb ponttal tud ellépni Alonso.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

IreN!CuS
őstag
Megtartotta a rajtpozícióját grat neki
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Jim-X
őstag
Ott a pont! Mind a 4-el lefigyelt a nímöt!!!
A játék az nem játék!

MPowerPH
félisten
Alonso.
Grat, mesteri munka volt. És egy újabb F1 hétvége mutogatás nélkül.
IreN!CuS:
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me

cyberkind
nagyúr
Nando Nando Fernandoooooooo Forza Ferrari
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

Pitterix
őstag
Kimit sajnálom, no meg Button nyerhetett volna....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Sajnos nem jött össze...elfogyott a gumi. De így is szép versenyt csinált,és újra dobogón van. Button újra a színen.

JJános
addikt
Nagyon izgalmas volt! Grat Lonzi, Vettel, Gombos! Jó voltál Sumi!
Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

Jim-X
őstag
Látom neked is a bögyödben van...
GJ Fernando! P1
A játék az nem játék!

eXodus
őstag
Érdekes most senki nem említi h button egyből sír a rádióban?

Motion_Blur
félisten
Vettel kap egy +20mp-et szerintem.
Gombos egyből sír mint egy kisgyerek
[ Szerkesztve ]

ssara
csendes tag
Vettel.áhh .Na nem baj, a 3. hely is nagyon jó Button eddigi teljesítményéhez képest

shteer
félisten
no egy vet elozes vizsgalat
..szerintem jónak tűnik

MPowerPH
félisten
No, vizsgálják Vettel előzését. Most akkor már tényleg kérünk egy büntetést. Talán mégsem volt akkora zseniális, de érdekes módon most nem szólnak(*) azok, akik tegnap Alonso -nál felhozták.
* - moderálva
[ Módosította: #65675776 ]
Don't Tread On Me

hermanyi
őstag
Vettelt vizsgálják
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

leslieke
Jómunkásember
Alonso!! Grat! Szép verseny volt!!
A Vettel-Button esetet kivizsgálják.

Jim-X
őstag
De jogos, nem? Mind a 4kerékkel elhagyta a pályát... Ha ott fal van....csúnyán beüti a fejecskéjét...
A játék az nem játék!
Igen-igen..remélem lesz is bünti,és akkor button lehet a 2...megdolgozott érte,megérdemelné. Bár sok esélyt erre nem látok.

.noxwill
veterán
Jaja. Ha kap egy +20at akkor még Raikönen megkaphatja a 15 pontot
All→M8

adman
tag
nem kell örülni, nem fog kapni semmit mivel nem volt hely Button mellett

ssara
csendes tag
Kellene...de úgysem büntetik meg.

IreN!CuS
őstag
Akkor vegye el
De legalább Button nem integetett
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

MPowerPH
félisten
Persze, ha ott fal van, akkor hova megy? Button érdekes nem integetett. Vettel két kézzel mutogatott volna.
Alonso azért szépen megint megetette a mezőnyt. Szvsz végig takarékon ment, csak annyit adott ki, amennyi szükséges volt. Aztán a végén megint odalépett.
adman: Hol nem volt hely? Még csak mellette sem volt, LOL.
Motion_Blur: Vettel meg mutogat, mint egy dilettáns. Akkor melyik a jobb?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me

Henkei
tag
igy konnyu elozni.
Hogy lehet hogy amikor emberen hajtják végre abortusznak nevezik amikor csirkén akkor rántottának??

Jim-X
őstag
Button és vettel megdumálták...szerintem semmi sem lesz belőle...bár ne legyen igazam!!
A játék az nem játék!

adman
tag
nézd vissza fentről
rocket: igen, konkrétan Button nekicsúszott volna Vettelnek ha Vettel nem megy ki.
BMW001 : igen visszanézetem. kijáratnál ment ki Vettel és azért mert nem volt már hely
[ Szerkesztve ]

rocket
nagyúr
Hogyne lett volna, Button direkt beljebb huzodott, hogy elferjen Vettel, de Vettel meg kint tartotta az aszfaltozott palyan kivuli reszen a kocsit.
Mezei nem semmi ember, amikor Schumacher visszajott a kerekcsererol ecsetelte, hogy beekelodott a 2 Sauber koze, kozben vagy 10 masodpercig mutattak eppen a kepernyon, hogy 2 Sauber moge kerult, erre ra par korrel mikor feltunt neki is, azt mondja a szamitogep lassan frissitette magat
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Lenovo Yoga 720 15IKB, 15" 4k 3840x2160, i7-7700HQ 3.5GHz, 16GB RAM, 500GB SSD hibátlan új állapot
- 2020 CTO MacBook Pro 13" Apple M1 chip/16GB/512GB Touch Bar és Touch ID (Silver)
- Eladó Aerocool Xpredator gépház
- ÚJRA ! HP OMEN AX204 | 15"iPS-FHD | i7-7700 | 1050Ti-4GB | 16/256SSD | HuLED, garancia, 2.2 kg "A+"
- Canon EOS 750D digitális, tükörreflexes fényképező + EF-S 18-55 Is STM + EF-S 55-250 Is ST +...