Hirdetés

2021. április 14., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-03-25 18:09:42

LOGOUT.hu

Formula-1

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29001) Peat;) válasza #56474624 (#28999) üzenetére


Peat;)
veterán

"Már rég el kellett volna hogy küldjék az anyjába. Mert az a normális. Szerinted." Ilyet én nem írtam, egy másik fórumozó írta ezt rólam. De ha az én írásaimat nézed meg akkor láthatod hogy azt írtam hogy nem volt szép, de megtörtént. A másik társad megkért pár napja hogy ne reagáljak az írásaira amit tiszteletben tartok, azt hogy visszaélt vele és a számba ad nem elhangzott dolgokat, amikre te még reagálsz is azzal nem tudok foglalkozni.

Grosjean szerintem nyilvánvaló hogy a nemzetisége, a szponzori pénze (Total) miatt is a csapatnál van. Te magad írod hogy sok baromságot csinált, de mégis megtartották, elég fura ezek után nekem szegezni a kérdést hogy kivételezett volt-e. Igen az, az mellékes hogy én ennek örülök. Gondolom te is örülték annak amikor Kimi kapta meg először a fejlesztéseket az év elején (amivel én is egyet értettem).

Itt egy olyan szituáció volt ami még a rádióüzenettel megoldható volt, tavaly elég kevés ilyen volt a francia részéről. Azoknál nem tudom mik voltak a rádióüzenetek és nem is érdekel egy más pilóta-csapat viszonylatban, egy még f1-ben kevés tapasztalatú pilóta esetében, teljesen más szituációknál. Elég sok kritikát kapott, azért az megállapítható.

Az meg lehet hogy hülyeségeket írok, az általam írtakhoz nem kapcsolódó állításokat a számba adni is az. Persze ha alapból nem írok szélsőséges dolgokat akkor muszáj a számba adni különben nincs elég feszkó. Sajátos fórumozási technika.

(#29002) Qorthral válasza VD (#28997) üzenetére


Qorthral
őstag

Pontosítsunk: Vettel azzal verte meg Webbert, hogy valamivel jobb volt a versenytempója, továbbá könnyebben átküzdötte magát a frissebb közepesekkel az öregebb közepeseken illetve a már nem jól tapadó lágyakon autózó gyengébb versenyzőkön, mint Webber az ő közepeseivel azonos élettartamú, ám még jól tapadó lágyakon autózó élmezőnyön... Ami lényegében itt most azt jelenti, hogy jobb volt a taktikája.
Nem mindegy!
Hozzáteszem, Vettel jobb volt tegnap és Webber kiesésétől függetlenül megérdemelte a győzelmet (hiszen mindenképp behúzta volna), de az általad kiragadott mondat önmagában csúsztatás. Ennél több objektivitást vártam volna tőled.

Szerk.: Motionnak ment...

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#29003) Motion_Blur válasza Qorthral (#29002) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Baszki nemá'! :D Azért ezt írtam a linkhez mert ez volt a cikk címe!

mod: a versenyelemzés volt a lényeg, nem a Vettel-Webber téma.

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#29004) PumPi válasza #56474624 (#28998) üzenetére


PumPi
őstag

De most a Lotus mit követett tulajdonképpen el? Most itt egész konkrétan az a probléma hogy kiabáltak és káromkodtak? Ezen megy a fennakadás? A rászólás vitán felül áll jogos volt.

1 kicsúszott szó miatt már egyből szemétláda a Lotus? A vicc az egészben ha ezt Kimi csinálja, akkor kb. ő a romantikus hős meg a faszagyerek. Azt gondolom hogy egész egyszerűen felvették a stílusát, ez kb. oda vissza működik. Azt gondolom egy KImi-Lotus laza viszonyba ennek bőven bele kell férnie... főleg annak ismeretében hogy a drága jó Kimi milyen stílusban szokott rádiózni.

Ez egy annyira álszent fennakadás a témán amire nincs szó.

(#29005) #56474624 válasza PumPi (#29004) üzenetére


#56474624
törölt tag

Ne keverd össze ezt a stílust a jópofa lazasággal. Tudod, mi a különbség? A tisztelet. Abban a stílusban, ahogy Permane beszólt, nem sok tisztelettel viseltetett Kimi iránt, élő adásban. Ez gáz egy profi csapattól. Ha szerinted az rendben van, akkor nyilván neked olyan ""baráti"" kapcsolataid vannak, ahol hasonló stílusban beszélgetnek veled, így neked ez normális, hogy megaláznak. Szerintem szimplán nem gondoltál bele, vagy az anti-drukker fátyol.

Amúgy elképesztően szánalmasak néhányan, akik most minden alól felmentik a Lotust, azon egyszerű indíttatásból valójában, mert valaki, történetesen Kimi ellen szurkolnak. Valaki ellen szurkolni gyökérség. Valakiért szurkolni a természetes állapot. A túlságosan pozitív elfogultság sem jó, de megbocsájtható. Fordított irányban viszont nincs pardon. Valaki ellen szurkolni és folyton ellene beszélni a legsportszerűtlenebb magatartás és az egyik legnagyobb gyökérség szurkolói szinten. Ugyanaz a szint, mint a Vettelt kifütyülők.

(#29006) Motion_Blur válasza PumPi (#29004) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Egyetértek azzal amit leírtál. Kimi drukkerként :)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#29007) Qorthral válasza Motion_Blur (#29003) üzenetére


Qorthral
őstag

Ja, hogy ez volt a címe? Mobilról írtam és nem nyitottam meg előtte a cikket.
Ez esetben sorry, tekintsd tárgytalannak. Varga Csabának viszont ez már nem az első cikke, ahol Vettel hátsóját fényesíti. Mondjuk manapság ki nem...

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#29008) Peat;) válasza #56474624 (#29005) üzenetére


Peat;)
veterán

"Valaki ellen szurkolni és folyton ellene beszélni a legsportszerűtlenebb magatartás és az egyik legnagyobb gyökérség szurkolói szinten." Én ebben a topikban ilyet nem nagyon láttam. Nekem unszimpatikussá vált a stílusa de a tudását mindig elismertem és egyetértettem azzal is hogy ő volt a number one a Lotusnál, most azért szorítok hogy előrébb végezzenek és ami szerintem Hülkenberg esélyeit javítaná a pénzügyi dolgok miatt. Előzéseit is dicsértem. Magamon kívül meg nem látok mást akivel vitáztál volna komolyabban, a többiek sem szóltak egy rossz szót sem a tudásáról, így egy újabb állítás ami megmagyarázhatatlan honnan ered. Ha a tényeknél és elhangzottaknál maradtunk volna egész nyugodtan meg lehetett volna ezt beszélni, én erre törekedni fogok, de két ember kell hozzá.

(#29009) PumPi válasza #56474624 (#29005) üzenetére


PumPi
őstag

Ne haragudj, de ez egy álszent viselkedés. Hány olyan üzenet van amikor a csapat óvja, segíti stb. Az meg kiszól hogy hagyjatok, szarok rá, meg stb. Szó nincs tiszteletről a csapat irányába. Igen, most félre kellett állnia mert versenyképtelen volt, majdnem elintézte a csapat biztos dobogóját a hülyeségével, jó hogy rászóltak meg nyilván a szívéhez kapott a csapat.

Érdekes ez a valaki ellen szurkolás... ettől hangos a fórum, de nem Kimi irányába. Én nem szimpatizálok különösebben Kimi stílusával, de elismerem, fantasztikus pilóta. Ám ennek semmi köze ahhoz amit Lotusról gondolok. Verseny van, életükért küzdenek, feszültebbek. Belefér.

Most akkor egyébként az a probléma hogy kiabáltak vele és "tiszteletlenek" voltak?

(#29010) DopeBob


DopeBob
addikt

http://www.hirado.hu/Formula1/Hirek/2013/10/28/19/A_srac_aki_a_Toro_Rossoval_legyozte_a.aspx

Aranyos cikk :)

Boullier elnézést kért a Lotus trágár rádióbeszélgetéséért

Kíváncsi vagyok, mi lesz a Lotus-al jövőre... remélem nem Maldonado-t teszik be Kimi helyett, mert akkor kb annyira lesznek érdekesek, mint a Marussia... :( Ez a Lotus-Kimi páros nagyon hiányozni fog... :O

MZ/X

(#29011) #56474624 válasza PumPi (#29009) üzenetére


#56474624
törölt tag

Ha szerinted az álszenteskedés, hogy egy alap tiszteletet kéne tanúsítani a pilótájuk felé, akkor nyilván nem vagy tisztában a szó jelentésével. A hagyjatok békén, tudom mit csinálok teljesen más, mint a bazd meg, takarodj az útból. Ha nem érzékeled a különbséget, akkor megbocsáss, de valami nálad nincs rendben. :U
Érdekes, Peat koma sem ellendrukker saját bevallása szerint, az ő nézőpontjából mégsincs soha Kiminek igaza. Azért ez mindig elég árulkodó jel a valós viszonyulásról, mikor valaki ennyire egyoldalúan szólal fel. Persze senki sem ellendrukker saját bevallása szerint, mégis mikor adott pilótát szidni kell, ugyanazok az arcok jelennek meg mindig. Nem szint.

[ Szerkesztve ]

(#29012) JColee válasza PumPi (#29004) üzenetére


JColee
őstag

Nagyjából egyetértek. Az érdekelne, hogy vajon volt-e még egyéb rádióforgalmazás Kimi és a csapat között abban az időben. Lotusnak szólnia kellett volna, hogy jön Gro, és engedje el.

(#29014) shteer válasza zzeN (#29013) üzenetére


shteer
félisten

megbeszélték gyorsan :D

..szerintem jónak tűnik

(#29015) JColee válasza zzeN (#29013) üzenetére


JColee
őstag

Úristen, mennyi vér. ;]

(#29016) FireKeeper


FireKeeper
nagyúr

asszem ez az esetet a rajongók egy részét mélyebben érintette mint Kimit magát.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || #WeAreBosch

(#29017) Peat;) válasza #56474624 (#29011) üzenetére


Peat;)
veterán

Sajnálom hogy ez jött le, mert szeretem nézni amit Kimi művel a pályán. Egy üresség érzet valóban van még vele kapcsolatban bennem, anno nagyon jókat tudott időmérőkön villantani és ez valahogy nincs meg benne azóta amióta visszatért. Illetve voltak bíztató jelek hogy magára talál csak aztán jött a gumiváltozás. Majd visszafogottabban fogalmazok hogy ne "szidásnak" tűnjön amikor ilyen szituációról leírom a véleményem, az hogy ellendrukkernek tartasz ettől nyilván nem fog változni és nem is érdekel, de kevesebb lesz a konfliktus.

(#29018) echterion válasza JColee (#29015) üzenetére


echterion
veterán

Ja, még a telcsit tartó is kapott a fejelésből. :DD

***** Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Tangonak hívja magát a Szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej. *****

(#29019) pepe091 válasza JColee (#29012) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Kb csütörtökre szerintem felrakja az f1 fanatic a rádióforgalmazásokat, majd akkor ki lehet vesézni.

(#29020) PumPi válasza #56474624 (#29011) üzenetére


PumPi
őstag

Nem tudom közöttük amúgy milyen volt a kommunikáció.

Saját példát hozva. Több száz ember dolgozott már összességében alattam, volt akivel habitusból eredően, feszültebb helyzetben leüvöltöttük egymást, aztán lenyugodott mindenki és mentünk tovább, mintha mi sem történt volna. Normál viszonyban ez sokkal inkább a bizalom jele. Nem kell neki túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Szerintem Kimi sem teszi.

(#29021) Zso2 válasza Peat;) (#29017) üzenetére


Zso2
őstag

Hagyd már a hülyeségeidet,keresztbe lenyeli oda-vissza Grosjeant a pályán ha kell. Az eredmények magukért beszélnek tavaly is idén is és jövőre se fog a nyomába érni. Hamar elfelejtik az emberek egy rosszabb futam után(amit ne felejtsünk el az idióta taktika miatt volt) ,hogy nemrég még istenítették,hogy zsinórban pontszerző,mikor a másik a béka segge alatt sem volt.

Egy üresség érzet valóban van még vele kapcsolatban bennem, anno nagyon jókat tudott időmérőkön villantani és ez valahogy nincs meg benne azóta amióta visszatért. Mennnyééé aludni... :)

A Lotust külső szemlélőként már nem az a laza vagány csapat,hanem inkább egy elkeseredett, hirtelen Grosjeant a "nincs ló jó a szamár" elven favorizáló és gusztustalanul médiának nyaló nyilatkozatokkal építő(nagyon átlátszó és szerintem szégyellnivaló),a másik pilótájukat(aki húzta a szekeret) meg mostohagyerekként kezelő társaság. A rádiózásról meg annyit,aki 300-al megy annak nem fákkingolok be ,mert idegében akár le is tolhat akárkit a pályáról. Idióta zsírosfejű Boullier a kamnyilatkozataival szerintem sok embert elidegenített a csapattól.

[ Szerkesztve ]

Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#29022) Zso2 válasza Zso2 (#29021) üzenetére


Zso2
őstag

Kíváncsi vagyok mikor fog bocsánatot kérni ,talán a következő futam előtt lenyilatkozza,hogy minden rendben ,helyretette a dolgot.

Na most nézem már meg is van a cikk :D :D :D

Ja és ha nem elegen utálták még Vettelt ezek a cikkek még több ilyen embert gerjesztenek:
Vettel le fogja hagyni Schumachert - Niki Lauda
Hamilton: Vettel lehet minden idők legjobbja
Vettel király megingatta Schumacher trónját – sajtóvisszhang -
komolyan mondom hányhatnékom van, ez a sok nyál már tényleg sok.
Azt tudnám Hamilton miért nyalja Vettel seggét pár futam óta, ez már nem szimpi.

[ Szerkesztve ]

Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#29023) Remus389 válasza Zso2 (#29021) üzenetére


Remus389
veterán

Grozsit szerintem nem szabad lebecsülni, ő még igen fiatal, és folyamatosan javul, fejlődik

szép eredményeket produkált újabban Grojean, el kell ismerni, kezd beérni

teljesen érthető ha egy lényegesen fiatalabb pilotara építenek, akiben van potenciál , mint egy olyanra aki távozik tőlük

bár kicsit lányos az a Grozsi, reméljük nem bújik ágyba akármelyik férfival, de szerintem mint versenyző igen tehetséges, és fel lehet építeni őt, sőt lehet hogy világbajnok is lesz egyszer, ha istapoljak

Kimi pedig fiatalabb már nem lesz

ja, aki nem kedveli Vettel-t , az ne olvassa az F1hirek-et, mindenki ajnarozza, Lauda, Bernie, Hamilton, sőt még Alonso is gratulált

Newey szerint tökéletes, pedig nem egy ostoba ember

minden bizonnyal, kedvelheto ember

valószínűleg a PR managerek mindenkinél dolgoznak, de szerintem legalábbis részben, őszinték a vallomások

[ Szerkesztve ]

(#29024) Enzolord válasza Remus389 (#29023) üzenetére


Enzolord
addikt

Rendben, akkor nem olvasom el...:)
Úgyis kezdenek már átesni a paci túl felére vele kapcsolatban... :)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#29025) Peat;) válasza Zso2 (#29021) üzenetére


Peat;)
veterán

Ma ilyen nap van? :D Sehol nem írtam hogy Grosjean jobb pilóta, a tehetsége meglenne hogy elérje Kimi szintjét, de konstansan nem tudja azt hozni. Régebben bíztam benne hogy idén pariban lesznek de nem így alakult. Attól hogy még nem a mezőny legjobbja viszont szimpatizálhatok vele.

Remusz911: Felesége jól álcázza magát ha férfi... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#29026) Zso2 válasza Remus389 (#29023) üzenetére


Zso2
őstag

Ezek a vélemények kb 1 futam alatt szertefoszlanak,mikor Vettel alatt nem lesz ilyen jó RB, akár jövőre,majd akkor megkérdezném ezektől az emberektől ismét. Nem tudom ezek az emberkék az F1-ben dolgoznak,de mintha akár tudathasadásuk is lenne versenyről versenyre.Van valakinek egy jó-vagy rossz szakasza úgy változtatják a véleményüket.Nyilvánvaló,hogy az RB nagyon magasan a többi istáló felett van, miért kell ennyire felisteníteni Vettelt, ez a nyerősorozat simán eltűnhet jövőre.

Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#29027) Remus389 válasza Zso2 (#29022) üzenetére


Remus389
veterán

igen, Hamilton -ban nekem sem tetszik az hogy folyton nyal

lehet normálisan is, pl gratulálni, tényleg emelem kalapom... stb

de Hami nagyon szeret nyalni, régen is ilyen volt, már -már mintha akarna valamit, szerintem is ízléstelen

a többiek pedig csak ajnarozzak Vettel-t, oké, valóban elismerésre méltó, de kicsit talán túlzás ez az ájvékolás. :D

(#29028) Remus389 válasza Zso2 (#29026) üzenetére


Remus389
veterán

akkor megmondom mi lesz, ha mondjuk a Ferrari és mondjuk a Mercedes egyszinten lesz az rbr-el

a végén Vettel lesz a bajnok, vagy ha mégsem oroszlán módjára fog harcolni

így is, úgy is elnyeri majd a tiszteletet

azt pedig hogy "átlagos pilóta jó autóban ", annyira buta állítás

ha így lenne... de nem így van, hisz szakemberek állítják az ellenkezőjét (Newey, Bernie... stb ), ők látják hogy végig a határon autózik, hiba nélkül... csak a tudatlan kis naivok nem látják... ennyi

(#29029) Qorthral válasza Remus389 (#29028) üzenetére


Qorthral
őstag

"végig a határon autózik, hiba nélkül..."

Remélem ezt te sem gondolod komolyan, miközben lebutázol másokat... Szerinted tegnap végig határon autózott? SImán egy seccel gyorsabb volt mindenkinél Webbert leszámítva, ez kiderült az IM-en ill. a verseny első felében is. Végig határon autóznia idiótaság lett volna, és ez bármikor bárkire igaz, ha fél perc előnye van, de egy olyan versenyen, ahol a csapattárs műszaki hiba miatt kipottyan, pláne. De ezt te nyilván jobban tudod.
Tudod lehet, hogy tudatlan kis naiv vagyok és nem látom a valóságot... de nekem úgy tűnik, hogy Vettel baromira nem autózik határon az idő nagy részében. Még IM-en sem feltétlenül, de ha mégis, messze nem kell hibátlan kör a pole-hoz. A hibákról még annyit, hogy Webber sem követ el többet, akkor ő is zseni? Hadd ne említsek gyorsan másik 5-6 versenyzőt. Hülkenberg hol hibázik pl többet nála? Pedig ő még dobogóra sem állt soha.
Ettől még lehet Vettel nagyon nagy versenyző, de hogy rád kontrázzak, csak a vak nem látja, hogy mekkora technikai fölénye van mindenkivel szemben a Red Bullnak. Ha meg így van, semmi értelme határon autózni, Vettel is tudja ezt és jól teszi, ha nem erőlteti. A verseny végén futott leggyorsabb körei (mérnöki kérésnek ellenszegülve) így is gyerekes butaságok, lesz majd sírás ha egyszer gondja lesz belőle, netán egyszer ő lesz a pechesebb fél év végén és pont egy ilyen eset miatt veszti el a VB-t.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#29030) Malachi válasza Remus389 (#29028) üzenetére


Malachi
addikt

A pontosság kedvéért, nem vitatkozva a többi állításoddal: akkor autózna határon ha hagynák, hogy menjen, mint nemrég az éjszakai futamon az ezerszer kibeszélt 2 mp előny/kör szakaszban. Oké feküdt is neki a pálya, meg a kocsinak is, de ott látszott kb. egyedül az év során hol is járnak, ha a határon mennek, vagy a közelében.

A többinél "elég volt" egy állandó jó teljesítmény.

(#29031) kukinyo válasza Qorthral (#29029) üzenetére


kukinyo
addikt

Egyszer az életben lesz olyan alkalom hogy egy Vettelt dícsérő mondatra nem reagálsz a mindent megmagyarázó, gyűlölködő ellenvéleményeddel?
Hiába futod ezeket (és hasonló) szánalmas köröket: (Ettől még lehet Vettel nagyon nagy versenyző), a vak is látja a szavaidból hogy nagyon-nagyon nem szereted és el sem ismered őt.
Szvsz ezt hívják képmutatásnak.

(#29032) cyberkind válasza zzeN (#29013) üzenetére


cyberkind
nagyúr

Szívből várom azt a percet amikor büszkén írhatom hogy a Lotus 4. helyezett (se) lett a konstruktőri bajnokságban . :K

"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

(#29033) Remus389 válasza Qorthral (#29029) üzenetére


Remus389
veterán

nekem csak azzal volt bajom hogy "átlagos ", "közepes " pilóta remek autóval

Webber aki tehetséges nyilván alaposan kihasznalna, kihasználta volna ezt.a múltban

amikor szükséges akkor határon autózik, ami leszámítva az utolsó köröket, a verseny egészére vonatkozik, ezt Hamilton nyilatkozta Vettel-ről

Red Bull-nal jó az autó, jó a pilóta, és jó a csapat is

most akinek nem szimpatikus a Vettel úgyis azt mondja a csapat és az autó érdeme elsősorban, de ez szerintem tévedés

(#29034) AMD Power válasza cyberkind (#29032) üzenetére


AMD Power
titán

Szerintem meglesz a Mercinek a 2-ik hely.

Xbox Series X Power Your Dreams! ;)

(#29035) JJános válasza Remus389 (#29033) üzenetére


JJános
addikt

Lehet, hogy én elfogult vagyok a német pilótákkal, de bármelyiket nézzük, mind nagyon precízen vezet(ett). Számomra ez a vonzó bennük. Nyugodtan mondjuk azt, hogy 20% a pilóta érdeme minimum. Nézzük Webbót, akitől mindenki nagyon sokat várt, és én nem hiszem, hogy elfelejtett vezetni, és azt sem hiszem, hogy Webber gyengébb autót kapott volna. Én is frusztrált lennék, ha egy kölyök rendre elverne, már az időmérőn.
Jövőre többet fogunk látni. De Vettel tehetségét, és precízségét senki nem vonhatja kétségbe.

Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

(#29036) Qorthral válasza kukinyo (#29031) üzenetére


Qorthral
őstag

Nem szeretem Vettelt, valóban. Ugyanakkor elismerem. Az, hogy te ezt elhiszed-e vagy sem, nem foglalkoztat. Nem célom épp neked megfelelni... Mondjuk írhatnék bármit, neked minden Vettel-elismerés képmutatás lenne tőlem (ahogy az eddigi jó pár is), ami nem engem jellemez.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#29037) DopeBob válasza AMD Power (#29034) üzenetére


DopeBob
addikt

Jó lenne... én igazából annak "drukkolok", hogy a Ferrari a végére essen vissza a 4. helyre... Nekik a pénz annyira úgysem kell, és hátha akkor történik valami a csapatnál :U

Jó lenne jövőre több erős istáló, mint mondjuk amilyen tavaly év eleje volt, hogy mindíg más nyert, na az tetszett :D

MZ/X

(#29038) #51736960 válasza JJános (#29035) üzenetére


#51736960
törölt tag

szerintem vettel tehetségét akkor fogják igazán elismerni, ha egy kemény csapattárs ellen is megállja majd a helyét, de addig nagyon sokan csak a jó kocsinak tulajdonítják a címeit.
ezért lett volna jó kimi a rb-hez, én már csak az ő párharcuk miatt is néztem volna a futamokat.

(#29039) vlevi válasza #51736960 (#29038) üzenetére


vlevi
nagyúr

Akkor majd a másik csapattársat is fikázni fogják, hogy persze, ő is csak egy átlagos versenyző, aki beült Vettel mellé egy nagyonjó autóba :D

(#29040) venember83


venember83
nagyúr

„A második pillanat pedig a szezon második felében érkezett el. Ha visszaemlékszünk, Spában és Monzában nem volt rossz a helyzet, ha nem számítjuk Sebastiant és a Red Bullt...

Persze, csak épp Vetteltől kellett volna elnyerni a világbajnokságot, tehát őt kellett volna legyűrni. Idióta Domenicali, akitől valamiért nem akar megszabadulni Montezemolo...

(#29041) vlevi válasza venember83 (#29040) üzenetére


vlevi
nagyúr

Nem volt valami köze ennek az embernek a magyar fociválogatotthoz? Pont úgy nyilatkozik :D
Nekünk sem lett volna semmi bajunk az elmúlt két meccsel, akár még döntetlenre is kihozhattuk volna, ha nincs ott az ellenfél :DDD

(#29042) TESCO-Zsömle válasza venember83 (#29040) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

"Stefano Domenicali elárulta, a szezon során kétszer is kénytelen volt rádöbbenni arra, hogy a dolgok bizony rossz irányba haladnak a Ferrarinak."

És ezek után sem rúgják ki. Vicces, hogy egy csapatfőnök, aki az egész kócerájt vezeti, év közben döbben rá, hogy baj van. Akkor tulajdonképpen addig mi a túrót is csinált ott, ha nem volt tisztában az általa irányított csapat helyzetével?

The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind

(#29043) echterion válasza TESCO-Zsömle (#29042) üzenetére


echterion
veterán

Szerencsétlen hülye még nyilatkozni sem tud. Hogy lehet az ilyenből csapatvezető? :))

***** Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Tangonak hívja magát a Szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej. *****

(#29044) Zé_Mester válasza venember83 (#29040) üzenetére


Zé_Mester
őstag

több éve ezt fújják, hogy világbajnokok lehettek volna, ha......és ezek után ez az idióta még mindig a csapat élén van :W
ha a magyarázkodásra is adnának pontokat a Ferrari már toronymagasan világbajnok lenne :F

(#29045) Malachi válasza echterion (#29043) üzenetére


Malachi
addikt

Briatore kellene oda (ha van egyáltalán bármilyen alapja egy ilyen vágynak) lenne rend! :) Meg csapkodás, üvöltözés és fejhallgató dobálás. :D

olasz csapat, olasz temperamentum, meg egy vadiúj fejlesztésű kocsi, amit év közben sem hanyagolnak. megoldottam a Ferrari minden baját, hova mehetek a csekkel? ;]

(#29046) Qru válasza Malachi (#29045) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Szép álom. :D A probléma ott kezdődik, hogy el van tiltva az öreg az F1-től. Pedig ő tényleg gatyábarázná azt a brigádot.

(#29047) IreN!CuS válasza Qru (#29046) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Nem járt már le neki az eltiltása ?

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#29048) werszomjas válasza IreN!CuS (#29047) üzenetére


werszomjas
őstag

Én is úgy tudom hogy lejárt már, de kijelentette, hogy nem akar visszatérni a F1-be.

üdv

(#29049) Qru válasza IreN!CuS (#29047) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Akkor mégis van remény. :C

(#29050) TESCO-Zsömle válasza Zé_Mester (#29044) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

És ezek után még mindig vannak, akik Alonsora neheztelnek, ha kifakad... :B

The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.