Hirdetés

2021. január 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-03-01 16:53:08

LOGOUT.hu

Formula-1

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25316) PumPi válasza #56474624 (#25312) üzenetére


PumPi
őstag

Alonsot itt a fórumban is a legtöbben szerencsekirálynak tartották... mindkét vbcíme során dominálta az év első részét, majd az év végét kibekkelte... voltak szép húzásai, de ha archívba visszanéznénk akkoriban 05ben Kiminek adták volna a legtöbben a vbcímet, 06ban pedig Schuminak... egyáltalán nem volt egyöntetűen meggyőző a teljesítménye akkoriban.
Aztán átigazolt a Mclarenhez, ahol bestresszelt egy újonctól és elmenekült, jelzem az első és utolsó "komolyabb" csapattársa... Aztán 2 kuka év a Renaultval.
Majd jöttek a Ferraris évek, első évben szépen ment de semmi extra, második évben semmi, majd ráragadt a "Lonzifaktor"... idén meg megint semmi.

Pillanatig nem vitatom hogy nem a tudása miatt van ott ahol (elismert vbajnok) de azt sem állítanám hogy külön ligát képezne a többi mezőnyben lévő világbajnokhoz képest. Egész egyszerűen adva van a helyzet, meg kell verni a bikákat közösen a csapattal, amit nem tudnak, szerintem nem is fognak soha tudni teljesíteni, ha minden változatlan marad. Simán elképzelhetőnek tartom hogy Hamiltonék jövőre odaérnek, szépen fejlődnek, alakul ott valami.

A Ferrari pont ugyanott van ahol 2010-ben, lehet veszteni "pech" miatt mint 10-ben, de arra szerintem nincs mentség hogy toporgás van 3 éve...

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.