Formula-1
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
- Bemutató Call of Duty: Black Ops - Cold War bemutató
- Bemutató Galaxy Fit 2 - elúszott pénz ez is?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [dlaj:] Eustock - mindent a vásárlókért!
- [Re:] [zone:] Újra divatba jöhetnek a billentyűzetes telefonok?
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Misi 007
Közösségépítő
Kicsit fenn hordja az orrát a kicsike de nekem bejön!

horvathd
aktív tag

Frenky89
őstag
Jó lenne az (oldalnézeti képen látszik), ha a Coanda-s EBD miatt nem lenne ott az az ugródeszka.

zuchy
őstag
Azért itt jobban látszik, hogy a coanda alatt azért szépen karcsúsodik, meg ahogy néztem hátulról a váltó részt is karcsúbbra tervezték, ezáltal több és "rendezettebb" levegő jut a hátsó részre. [link] Szerintem.
Én szerintem egy jelentős légtömeg megy a coadna alatt hátra.
Ránézésere sokkal jobbnak tűnik ez a ferka, mint a tavalyi. Aztán majd eldől élesben..
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

JColee
őstag
Ránézésere sokkal jobbnak tűnik ez a ferka, mint a tavalyi.
Az a lényeg, hogy ránézésre jó legyen.

JJános
addikt
Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

tkesy
őstag
Nem semmi hangja van a McLaren kacsacsőrét borító panelnak...
>>>> “Life is measured in achievement, not in years alone.” - Bruce McLaren <<<< >>>> So Say We All --- The Truth Is Out There - I Want To Believe --- Indeed <<<<

Vistaboy
veterán
Az idei versenynaptárat tudni már? Valaki linkelhetné nekem, ha igen.
MOD: Bocs, ha volt már, nincs kedvem átnyálazni ezt a rengeteg hsz-t...
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

.noxwill
veterán
Elég jó. Rosberg bukója akkor milyen lesz? Mert elég összekeverhetö a kettö...
All→M8

!Overdose!
őstag

tjokai
senior tag
Na még 13 perc és bemutatják az új Saubert is Itt nyomon követheti élőben, akit érdekel......én nézni fogom
Üdv!

JColee
őstag
Apa kezdődik.

IreN!CuS
őstag
Nincs kacsa úgy tűnik elsőre
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

JColee
őstag
Nincs.

Xirtam
veterán
Szép, de a Sauber nagy baklövése Kobayashi elvesztése volt. Az idei pilóta párossal iszonyatos merész húzást követnek el. Hülkenberg kezd belerázódni és vannak jó megnyilvánulásai. Esteban pedig gyors, de még iszonyatosan zöldfülű!
[ Szerkesztve ]

tjokai
senior tag
Na, hát ebből a bemutatóból semmit nem látok, félpercenként frissül egyet a kép és annyi. Mindegy majd megnézem képeket délután Elsőre nem jön be az új Sauber, túl egyszinű, szürke lett
Ez az Esteban Gutierrez mennyi idős, 16 van már?!
Még a verseny overál is úgy áll rajta, mint a náci vezetőkön állt a csizmanadrág
[ Szerkesztve ]
Üdv!

giigz
veterán
Üt!

Motion_Blur
félisten
Nagyon bejövős, érdekes hogy eddig csak a Lotus kacsacsőr
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Vistaboy
veterán
Köszi szépen.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Xirtam
veterán
Saját elmondásuk szerint nem tudták még megoldani aerodinamikailag azt a plusz súlyt. De igazából annyira nevetséges dologról beszélünk. Szerintem a LOTUS késésben van a fejlesztésekkel. Önmagában pár gramról beszélünk ami a takaróelemet jelenti. Arról nem is beszélve, hogy aerodinamikailag pozítiv hatása is lehet a takaró ellemnek.
[ Szerkesztve ]
Szép lett ez is.

shteer
félisten
ütős design
..szerintem jónak tűnik

mokus1
addikt
Gyönyörű ez a Sauber

tjokai
senior tag

M3oH
őstag
Szep lett a vas.

giigz
veterán
Félkacsacsőr
És nemsokára jön a Mercedes is!

tjokai
senior tag
Holnap Red Bull bemutató...
Üdv!

giigz
veterán
Várós

tjokai
senior tag
Mondjon akárki akármit, az igazi F1 az ez az időszak volt.....a mai F1 a nyomába sem ér sajnos
Üdv!
Ne is mondd, a kedvenc időszakom volt.

AMD Power
titán
De szép lett az új Sauber.
Xbox Series X Power Your Dreams! ;)

tkesy
őstag
erről se feledkezzünk meg, ha már igazi F1 ről van szó... persze ez előtt is volt F1, ami még durvább volt...
[ Szerkesztve ]
>>>> “Life is measured in achievement, not in years alone.” - Bruce McLaren <<<< >>>> So Say We All --- The Truth Is Out There - I Want To Believe --- Indeed <<<<

tjokai
senior tag
Bizony, apám közel 300-as tempónál egy kézzel fogni a kormányt, másik kézzel a botváltót kezelni egy olyan autóba, ami iszonyatosan instabil....ide kellett vezetni tudni
[ Szerkesztve ]
Üdv!

Motion_Blur
félisten
Úgy látszik hogy a Merga se lesz lépcsős orrú: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

giigz
veterán
Sajnálom... Nekem a tavalyi Merci volt az etalon az F1-es kocsik terén.

V.Dave
senior tag

quby
őstag
És mit mond erröl egy mai fenegyerek (3:35-nél)??? Bár itt egy 4/4-et vezet a linkeden meg 4/5 (turbo vs nem turbo) van.
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

Motion_Blur
félisten
Ezeken a képeken brutálisan mutat az új Ferka, ez a festés most nagyon adja

shteer
félisten
meg a hosszú magas orr
..szerintem jónak tűnik

AMD Power
titán
Én szeretem őket tudod jól, de tényleg jók ezek a képek.
Xbox Series X Power Your Dreams! ;)

-Mike-
addikt
Big big big kép nincs erről a beállásról?
Szerk.:Leltem....
[ Szerkesztve ]

tkesy
őstag
na igen, az a bizonyos MP4/4... 1:28-nál tömören összefoglalta a lényeget...

Male
nagyúr
Az addig oké, hogy kitölthetik a huplit mostmár, de mintha az orr hegye is magasabban lenne az idein... változott ez is a szabályokban?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! //////////////////////////////////////////// Forex programozás: https://forex.kismunka.hu - Webfejlesztés: https://ozweb.hu

shteer
félisten
nem változott. úgy tűnik, hogy idén a maximális megengedett magasságra építették az orrát
..szerintem jónak tűnik

Motion_Blur
félisten
Szerintem a versenyző szempontjából nem valami kellemes dolog az ennyire magasra felhúzott orr. Valszeg kevésbé is érezi az autó elejét így, + talán ki is takar valamennyit az útból. Az volt a legjobb amikor teljesen le volt szegve az orruk: [link]

shteer
félisten
elképzelhető, de akár az is, hogy nem befolyásol/megszokják
nekem pl még mindig egyik kedvencem az FW26, igaz nem vált be úgy mint szerették volna
a széles első szárny sem kellemes, azt sem látják
..szerintem jónak tűnik
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Roamer Swiss matic - swiss made, zafír üveg
- KERESEK - EVGA NVIDIA RTX3070 XC3 ULTRA 8G RTX
- Iphone 7 Rose Gold 32GB Vodafone kishibás "whited" kollégának
- Beragadt bolti készletből, verhetetlen áron HP 15" i5-8265U/8GB RAM/256GB SSD/GeForce MX110 VGA
- Bomba áron, MSI GP73 Leopard 8RF Gamer,17,3"FULLHD IPS, i7-8750H/16GB RAM/512GBSSD/GTX1070 (8GB RAM)