Formula-1
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
- Bemutató Call of Duty: Black Ops - Cold War bemutató
- Bemutató Galaxy Fit 2 - elúszott pénz ez is?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [y@g4n:] Agyserkentő, erőnlétjavító gyógynövények
- [Re:] [bkercso:] TicTac UFO - mi lehet ez?
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [dlaj:] Eustock - mindent a vásárlókért!
- [Re:] [zone:] Újra divatba jöhetnek a billentyűzetes telefonok?
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
shteer
félisten
Fura, de nem szamit, megszokjuk. Gyors legyen
..szerintem jónak tűnik

IreN!CuS
őstag
Egész jól néz ki ahhoz képest.hogy egy Ferrari
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

.noxwill
veterán
Szép ez.
Akkor most már csak mennie kell mint a meszes
All→M8

D@ni88
addikt
1-2 éve volt linkelve egy kamionná photoshop-olt Ferrari...
Teljesen azt az érzést keltette bennem az új autó. Túl nagynak és lomhának tűnik elsőre a nagy orr miatt, de lehetséges hogy csak a festés miatt.

mokus1
addikt
Szép szép, nagyon furcsa hogy az orrnak nagyon minimális süllyedése van csak

Xirtam
veterán
Vicces, hogy a tavalyi kipufogót rakták fel. Ami kb év közepén volt. Jerezben megint egy teljesen új autót látunk szokás szerint. Viszont a hátsó szárny már az új egyik változata.

shteer
félisten
Ezek a bemutatok ugyis csak a festesrol szolnak
Mit tippeltek, meki mennyi ido alatt fogja munkara a front pullrod-ot?
..szerintem jónak tűnik

Xirtam
veterán
3-4 verseny Talán , de lehet sokkal hamarabb.

AMD Power
titán
Végre szép az orra.
Xbox Series X Power Your Dreams! ;)

Motion_Blur
félisten
www.f1-live.hu
A Ferrari lemásolta a McLaren kipufogóját
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Xirtam
veterán
. . .
De gyönyörű. Ha csak fele olyan gyors lesz, mint amilyen szép, akkor megvan az idei VB.

Motion_Blur
félisten

shteer
félisten
Ok is a meki kipuffjat masoltak
..szerintem jónak tűnik

.noxwill
veterán
Azannya milyen turcsi orrú gépek jönnek
All→M8

proof88
addikt
de most tavaly nem úgy volt hogy év közben áttért a ferrari a push rodról a pull rodra, majd visszaváltottak push rodra? de most megint pull rod?

shteer
félisten
Nem. Pullrod volt egesz evben, csak sok melojuk volt vele
[ Szerkesztve ]
..szerintem jónak tűnik

giigz
veterán
Ez a Force India szerintem tavaly sokkal szebb volt.

JJános
addikt
Bocsi, ha volt már.
Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

JJános
addikt
Besza, behu.
Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

Xirtam
veterán
Megjegyzés: senki ne a most bemutatott autókból próbáljon következtetni az idei szezonra, ez elsősorban média esemény, semmi több. A teszteken készült fotók többet elárulnak majd, de alapvetően minden csapat autója rengeteget változik majd a szezonnyitóra. Tekintsetek úgy ezekre az bemutató autókra, mint egy ultrahangos képre egy születendő gyerek esetében, és akkor senkit nem ér csalódás
@ Wéber Gábor
(#13172) [CS]Blade2 válasza Motion_Blur (#13163) üzenetére

[CS]Blade2
addikt
Olyan faék ennek a Force Indiának az eleje, de a többi lécső nélküli is fura most, mind olyan gagyi hatást kelt. Kb a 2000-2002-es autók eleje ugrik be, mint hasonló.

shteer
félisten
Ilyen regen volt 2011?
..szerintem jónak tűnik

Vistaboy
veterán
Végre, egy kacsacsőrrel kevesebb.
Most már csak legyen megbízható és gyors, hogy esélye is legyen szegény Alonso-nak újabb VB címet nyerni. Már nagyon ráfér szegényre.
MOD: Ja, és persze attól Massa-nak is drukkolok, hogy idén kerüljön kicsit közelebb hozzá, ha már ugyanolyan autó van alattuk.
MOD2: Legfontosabb: A kis csapatok fejlődhetnének már fel annyira, hogy az edzések első részében mindenkinek drukkolhassunk a továbbjutásra, ne keljen el mindjárt látatlanban az összes kieső hely.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Xirtam
veterán
Megbízható? Kár, hogy lassan 3 éve a Ferrari a legmegbízhatóbb a mezőnyben . . .

Vistaboy
veterán
Bocs, úgy értettem, hogy megbízhatóan gyors.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

shteer
félisten
Az ideirol meg nem tudhatod
..szerintem jónak tűnik

SzalaiG
addikt
Megnéznék egy Lonzi-Kimi VB csatát!

[CS]Blade2
addikt
A 11-esekbe volt valami ív, vagy forma, amitől modern-nek néztek ki, attól függetlenül, hogy 2008 óta lecsupaszították ezt a részt. [link]

proof88
addikt
Hmm ... akkor mikor tértek át? Vagy ki volt aki év közben tért át? A Meki? De úgy emlékszem valaki visszaváltott pushrodra.

shteer
félisten
Egyik sem
..szerintem jónak tűnik

shteer
félisten
A RB-on volt, se a ferkan, se a force-on nem
..szerintem jónak tűnik

Motion_Blur
félisten

Csepy
senior tag
Nem tudom, nem beszélek spanyolul
Regards: Csepy
Regards: Csepy

shteer
félisten
Nemvót
..szerintem jónak tűnik

bobooo
addikt
Elég jól néz ki

tkesy
őstag
Arra azért kiváncsi lennék, honnan van az alábbi "infója" a cikkírónak...
"Mivel az új szerkezet csak a nyárra készül el, a csapat addig a Toyota, az idei kocsi fejlesztéséhez is használt egyik kölni szélcsatornájában dolgozik (ahol egyébként az idei McLarent is fejlesztették). A tavalyi szélcsatorna gondok tehát többszörösen is kihatnak a Ferrari idei évére."
forrás
Lehet nekem hiányosak az ismereteim, de tudtommal a McLaren-ek 3 szélcsatornája is van, így nem igazán tartom reálisnak, hogy Kölnbe viszik fejleszteni a kocsit...
>>>> “Life is measured in achievement, not in years alone.” - Bruce McLaren <<<< >>>> So Say We All --- The Truth Is Out There - I Want To Believe --- Indeed <<<<

[CS]Blade2
addikt
Már dec. végén is volt róla szó.
"Ezt a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo is megerősítette, szerinte is elkerülhető így a „kavarodás és a hibázás”. Hozzátette, nem ők lesznek az egyedüli csapat, akik a Toyota létesítményét használják: a McLaren is gyakori ügyfele a Toyotának. [link]"

TGaben
tag
Eddig csak a Lotus kacsa. Illetve "kakukktojás". Vajon tényleg az lesz? Mármint, előnyt kovácsolnak belőle? Vagy 1-2 verseny után használják ők is a "kozmetikai cuccot" Az autó, - futamokon - vb esélyes volt tavaly is. (Kimi)
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)

tkesy
őstag
köszi...
közben olvastam pár angol nyelvű cikket is, és a motorsportálos fordítás volt "némileg" pontatlan...
>>>> “Life is measured in achievement, not in years alone.” - Bruce McLaren <<<< >>>> So Say We All --- The Truth Is Out There - I Want To Believe --- Indeed <<<<

Motion_Blur
félisten

tkesy
őstag
[ Szerkesztve ]

cyberkind
nagyúr
Full HD-s képeket valaki nem tud valaki az új Ferkáról ?
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

shteer
félisten
nyehe
..szerintem jónak tűnik

kukinyo
addikt
Ez mind szép és jó (a mezőny hátsó része már meg van) de az igazi versenyautókat mikor mutatják be?

shteer
félisten
mennyéinnen valami üdítőitalgyár talicskájára célzol ezzel?
..szerintem jónak tűnik

-Mike-
addikt

kukinyo
addikt
Viccet félretéve: a Meki mint mindig most is gyönyörű. Évek óta a legszebb autó.
Csak ez nem szépségverseny.