Hirdetés

2020. március 31., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-03-01 16:53:08

LOGOUT.hu

Formula-1

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#116901) snecy20 válasza mefistofeles (#116898) üzenetére


snecy20
(veterán)

Műszaki hiba bárkinél lehet...Vettelnél is, és akkor már mindjárt több mint két győzelemnyi hátrányról beszélünk.

Ha közmunka van, minden van! O.V.

(#116902) DS39 válasza snecy20 (#116901) üzenetére


DS39
(veterán)

A motor egységek cseréje után járó büntetések fogják ezt eldönteni. Ebben a Mercedes jobban áll asszem.

(#116903) PumPi válasza KraX (#116899) üzenetére


PumPi
(őstag)

Alonso is... mint mar irtam. Sokkal konnyebb lelektani helyzet az amikor van egy gyenge autod es te vagy a nep nagy hose aki felveszi Goliattal a harcot... (redbull) donto szitukban ugyanugy nem birta a nyomast, lasd utolso futamon 10ben es 12ben.

De mondhatnank a Mclarenes evet is... Alonso a 05 Renault elso 6 futamat leszamitva nem ult dominans autoban csak 07ben amikor nem is tudott vele elni. Ezen is erdemes elgondolkodni... Hoskultuszra fuzte fel a karrierjet... dehogy mit kezdene egy jo de nem dominans autoval amivel vilagbajnoknak KELL lenni... es ha nem lesz az csak o kurhatja el a kozvelemeny szerint... hat ez eleg meroben mas szitu lenne. Ebben a szituban a vbcim.elvart es nincs hoskultusz... csak veszteni lehet bele.

(#116904) gbors válasza cyberkind (#116893) üzenetére


gbors
(nagyúr)

Az Alonsohoz ragaszkodást valamikor 2013 közepén kellett volna elkezdeni, mert '14 folyamán gyakorlatilag mindkét fél szisztematikusan leépítette a kapcsolatot. Ahogy június-júliusban voltak, ott nem volt kérdés, hogy mindenkinek az a legjobb, ha Alonso megy. Ha pedig Alonso ment, akkor kit lehetett volna tenni a helyére? Szerintem nem volt jobb opció.

(#116895) Ciccuka: szerintem itt a Mercedes taktikai automatáját láttuk működésben. Gondolom, ki volt nekik számolva, hogy mikor érdemes elévágni; ha nem sikerül az elévágás, akkor milyen köröknek kell lenni ahhoz, hogy "mögévághassanak", ha pedig ez sem megy, akkor hogyan lehet Kimit megakasztani Bottas-szal. Ezeknek a függvénye volt Hamilton cseréje, én ezért hiszem el, hogy nem beugratóztak.

"Personally I don't really think the Good Omens movie is dead. I think of it as lying in a glass coffin with white lilies on its chest and with mournful dwarfs all around it, all of them waiting for a prince to ride up on a big white horse, carrying with him about sixty million dollars." (NG, 2003)

(#116905) Armagedown válasza Ciccuka (#116895) üzenetére


Armagedown
(őstag)

Szóval ezután mindenki így fogja kijátszani ezt a szabályt, egy egyszerű hazugsággal.

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

(#116906) mefistofeles


mefistofeles
(addikt)

Vettelen múlik a dolog de egy nagyon izgis végjáték is várhat még ránk idé. van két kiváló pilóta, van két remek autó. A németnek elképesztően össze kel magát fejben szednie mert ha leszámítjuk a műszaki hiba, vagy Hamilton baki opciót ( benne van a pakliban de egy bajnoki reményeket tápláló pilóta erre nem blazírozhat) akkor kijelenthetjük, hogy innen kezdve Vettel nem végezhet Hamilton mögött! Hami sem dőlhet hátra, de van egy lélegzetvételnyi előnye és ennek okán egy nagyon kritikus kimenetelű csatában akár engedhet is, míg Vettel már nem!

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#116907) snecy20 válasza mefistofeles (#116906) üzenetére


snecy20
(veterán)

Nehéz lesz, mert régen láttam Hamiltont ennyire összeszedettnek.
A helyzetkihasználásával bőven kompenzálja azt, hogy van ahol csak 2. erő a Merci.

Ha közmunka van, minden van! O.V.

(#116908) b-type válasza Armagedown (#116905) üzenetére


b-type
(nagyúr)

detto nem érted,...maga a szabály az felesleges hülyeség, ez igaz, egy általánosabb megfogalmazás jobb lenne, mittomén veszélyhelyzet előidézése azt pont. DE
nem korlátozhatsz egy csapatot a versenyképességében, a versenyző ül az autóban és vár...mint amikor intenek neki időmérőn hogy na most mehetsz..vár arra hogy a pit-ben a csapat eldöntse hogy mi lesz, addig úgy megy hogy mindkét taktika működhessen.
Nyilván ha lehetősége van támadni akkor támad, de egyébként annyit megy amennyit a csapat kér, lehetőségekhez képest óvja a gumiját..stb.
A csapat meglátja a az 'ablakot' a mezőnyben,..innentől mindkét csapat befeszül mert egyik sem hülye, aztán van még egy ablak, ez az egész versenyre szól, milyen gumikeverék, hány kiállás, több verzió is létezik, de a legerősebb/legelőnyösebb taktika van előtérben. Szóval ez is nyit egy ablakot, ekkor van konkrét veszélye egy elévágásnak. Itt körökön belül reagálás van.
A versenyzőnek szólnak valamit...ez lehet motormód változtatás, konkrét kérés, illetve nyitva hagyott lehetőség: az ellenkezőjét tedd amit az elől haladó (azaz ha az kijön, te maradsz, ha marad akkor te jössz).
..a versenyző ennek megfelelően cselekszik.
Azt sem szabad elfelejteni hogy a Mercedes garázs van legközelebb a bejárathoz (ezt ugye úgy kapják meg ahogy végeztek előző évben, egy kedvezmény hogy nem kell várni/kevesebbet kell várni amíg elhalad a másik)
Szóval nincs lacafaca, a srácokat ki kell küldeni, és ha Kimi bejött akkor a srácokat be kell hívni, mert hülyeség egyszerre cserélni.
...és akkor szerinted már szabályt szegtek. meg hazudtak, meg csaltak...
DE nem, és te sem csinálnád másként, nem korlátozhatják a taktikai szabadságod.
Aztán ...ha kell még továbbnézni, amikor másodszorra kiküldték azt meg azért felesleges csalózni, mert Kimi-t nem fogják beugrasztani, most volt kint.
Akkor meg?
Annak az az egyszerű oka volt hogy még nem látták hogy mennyire lesz jó Kimi, hammertime első szektort láttak, meg középsőt is, itt már láthatták Kimi első szektorát, de az még nem lehetett acélos...amúgy is a Mercedes volt a legerősebb az első szektorban egész hétvégén, szal mire Kimi középső szektorát láthatták addigra Hamilton már elhaladt a pitbejárat előtt, és Hamilton nagyon gyors kört ment egyébként.
..és ennyi, következő körre már világos volt minden, és be kellett hívni a srácokat mert ebből erőből már nem lesz pozíciócsere az látszott.

Boldog új évet!

(#116909) JJános válasza b-type (#116908) üzenetére


JJános
(addikt)

Még azt is jó lenne tudni, hogy Kimi gumijai az első cserekor milyenek voltak, de nagyon sanszos, hogy már elkezdte megadni magát. Tehát az is hozzáadódott. :) Ezt abból gondolom, hogy Vettelé is hamar megadta magát.

Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

(#116910) velizare válasza DS39 (#116902) üzenetére


velizare
(veterán)

vettel és hamilton pont ugyanúgy állnak. kimi náluk némileg jobban, bottasnak meg roszabbul, neki már volt büntije is. általában bármit cserélnek nekik innentől újra, az már büntis tétel.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#116911) Abu85 válasza cyberkind (#116865) üzenetére


Abu85
(HÁZIGAZDA)

Nem szimplán mindenért. Mindenért is! :D

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#116912) Lauda válasza Ciccuka (#116895) üzenetére


Lauda
(félisten)
LOGOUT blog

Abszolút logikus.

(#116913) .LnB


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Srácok,

Hungaroring F1-re tényleg semmi inni és enni valót nem lehet bevinni? Még a gyereknek sem? Nincs valami limit mint a Szigeten, amennyit egy fő bevihet?

Homo Ludens

(#116914) snecy20 válasza .LnB (#116913) üzenetére


snecy20
(veterán)

Volt már a magyar verseny, nem aktuális! :DD

Ha közmunka van, minden van! O.V.

(#116915) .LnB válasza snecy20 (#116914) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

De lesz is. És vennék jegyet.

Homo Ludens

(#116916) Atomantiii válasza .LnB (#116913) üzenetére


Atomantiii
(őstag)

Ez változó, hogy mikor és mennyire köcsögölnek.

Csütörtökön az volt, hogy 1,5 L-nél nagyobb flakont nem engednek be (bár én bevittem). Pénteken szintén bevittem a 1,5 L-es üvegemet, meg 3-4 dobozos sört, de mi ezt úgy szoktuk, hogy beletekerjük kis törölközőbe, hogy ne legyen szem előtt.

A táska aljára teszem az esőkabátot, ebbe bele a kis törölközőt, hogy ha alulról megnyomkodja ne érezze, hogy mi van ott. Illetve mellette még ott volt a 1,5 L-es palack is, azt meg csak beleraktam vagy 2 nylon szatyorba, plusz kis szivacs ülőkét ráraktam és beletekertem abba. Elvileg 0,5 L-es palackért nem szóltak, a táskámba ugye nem nyúlhat bele én meg nem húzom szét csak egy kicsit, mert ha széthúzom széthullik minden, amúgy meg egybeállt az egész, felülről nézzen bele és kész.

Kaját is vittünk be, pár szendvicsért nem szóltak, de volt akibe bele akartak kötni. Bár én mindig az idősebb nénit választottam ha volt köztük, az nem szólt semmiért.

Mondjuk én nem szendvicset vettem, hanem valami pékes cuccot + a szokásos kakaómat vagy ahhoz hasonló italt, még azt belepréseltem a táskába és tényleg nem sok mindent láttak belőle, hogy mi van benne.

Szombaton meg vittem 1 L-es ásványvizet, az jobban elvolt a táskában, mint a 1,5 L-es, de mi pont akkor mentünk egyik reggel, amikor valami nagy kutya odament a biztonságiakhoz, hogy nyomkodják meg a táskát alulról is, hogy van-e benne palack meg ilyenek.

De ugye röhej, hogy a műanyag palack az ellenség, a bicskám (8 cm-nél kisebb) meg ott van nálam mindig a táskában, az nem számít.

Persze némelyik nap kérdezték, hogy szúró eszköz, alkohol van-e, de természetesen semmi ilyesmi nem volt nálunk.

[ Szerkesztve ]

(#116917) .LnB válasza Atomantiii (#116916) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen, akkor van megoldás, de alapjáraton tényleg minden tiltott. Azért durva szerintem.

Homo Ludens

(#116918) Cartevo válasza Atomantiii (#116916) üzenetére


Cartevo
(senior tag)

Ha már ásványvizes vagy, akkor 1x kibírod csapvízzel, a mogyoródi kocsma pár szendvicsével meg kihúzod estig, az angoloknál is a vacsi a fő evés.

(#116919) .LnB válasza Cartevo (#116918) üzenetére


.LnB
(félisten)
LOGOUT blog

A fiamat viszont nem etetem akármivel. Főleg nem kocsmai szendviccsel. Se kifőzdéssel, se hamburgerrel, vagy hot-dog-gal. Ezért vinnénk neki mindenképp kaját. De ezt el is magyarázom majd a biztonsági őrnek is ha esetleg akadékoskodik.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#116920) Di Natale válasza Cartevo (#116918) üzenetére


Di Natale
(tag)

Van arra magyarázat, hogy miért nem lehet ételt bevinni?

Nokia Lumia 720 ----> Lenovo P2

(#116921) Atomantiii válasza Cartevo (#116918) üzenetére


Atomantiii
(őstag)

Persze volt már rá példa, hogy utánatankoltam az üres palackot, de a 3-4 dobozos sör amit reggel szerzünk be a hűtőből (kb délig iható marad még ) + 1-2 L valami általában elég szokott lenni egy napra bőven legalábbis nekem.

(#116922) Atomantiii válasza .LnB (#116919) üzenetére


Atomantiii
(őstag)

Igazából vihetsz mindent, csak lehetőleg ne legyen szem előtt. De tényleg volt olyan nap, hogy nem vihetsz be dobozos sört (ha észreveszik) és kirakatták a néppel a kerítés mellé.

(#116923) Cartevo válasza .LnB (#116919) üzenetére


Cartevo
(senior tag)

Neki 1 tábla csoki is valami. Átdobod a falon, és bemész. A szájából nem szedik ki.

Gondolom, támadási felületnek tartanak 1 gyomorrontást.

(#116924) Atomantiii válasza Di Natale (#116920) üzenetére


Atomantiii
(őstag)

Hogyne lenne, bent kell vásárolni. Persze ha nem 3000 lenne egy sima lángos vagy egy hamburger akkor még lehet én is vennék belőle.

[ Szerkesztve ]

(#116925) nap válasza .LnB (#116919) üzenetére


nap
(addikt)

Aszondod, hogy ételallergiás, spec kaja kell neki. Valszeg nem egy dietetikus lesz, aki beenged.

browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...

(#116926) Cartevo válasza nap (#116925) üzenetére


Cartevo
(senior tag)

Vagy kint eldugsz valamit reggel, majd kint ebédeztek.

(#116927) pjtr


pjtr
(aktív tag)

Sziasztok!

A Mclaren-es sorozatot? (talán NETFLIX-es volt) hol tudom kikölcsönözni?

Köszönöm!

(#116928) erahurka válasza pjtr (#116927) üzenetére


erahurka
(nagyúr)
LOGOUT blog

Netflixen beaktiválod a próbahónapot és ki tudod kölcsönözni ;)

"Hamburger! Elengedhetetlen az egészséges reggelihez!" >>>http://fastfoodcentral.blog.hu<<< | Kajapornó: http://instagram.com/erahurka

(#116929) Male válasza .LnB (#116917) üzenetére


Male
(veterán)

A táskámban volt 1.5l-es flakonban víz, több dobozban kaja, esernyő... belenézett, azt mondta oké... és nem volt semmi elrejtve, dugdosva, stb., teljesen jól látszott.
Szerintem ha normálisan állsz hozzá, akkor ő is így fog... legalábbis én többnyire ebből indulok ki mindenütt, és működik :)

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! //////////////////////////////////////////// Forex programozás: https://forex.kismunka.hu - Webfejlesztés: https://ozweb.hu

(#116930) kentucky


kentucky
(őstag)

Mi tavaly bevittünk vagy 4 liter vizet, de hogy minek. Kaját is szoktunk vinni. Idén csak egy-gy 1,5 literes vizet vittünk. Sört fejenként 1 dobozzal vihet be mindenki, üvegest nem tudom hogy lehet-e.

(#116931) JJános


JJános
(addikt)

A merci nem tudja miért esett vissza a ferrari teljesítménye. Nem esett vissza, csak nem is volt. Jó páran bevették a maszlagot, amit a merci terjesztett, hogy a ferka erősebb. talán még a ferrari is megette. :DDD

Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

(#116932) Cartevo válasza JJános (#116931) üzenetére


Cartevo
(senior tag)

Sikerült ötvözni a Mercit és a Pokert. :R

(#116933) Alexios válasza JJános (#116931) üzenetére


Alexios
(addikt)

Azért nehéz úgy időmérőt nyerni, ha nem vagy gyors.

(#116934) [CS]Blade2 válasza JJános (#116931) üzenetére


[CS]Blade2
(addikt)

Sok minden szóba jöhet. Ha a versenytempót nézzük, akkor azt a gumi befolyásolta.
Ha a motorteljesítményt, akkor azt takarja többek között a spái és a monzai aero csomag, valamint a pálya karakterisztikája, a padlógázas szakaszok hossza, a féktávok.
A 3 élcsapat minden pályára más szárnyat visz, így a kis és maximális leszorítóerős csomagok között lehet hatékonysági különbség. Főleg ezeknél a nyitható szárnyaknál.
A másik, hogy lehet, hogy az ERS-nél talált valamit a Ferrari.
Teljesen mást mutathatnak a következő pályák.

Arra viszont kíváncsi leszek, hogy, ha van valami, amit egyenlőre csak a Ferrari használ, akkor arra mikor jön rá a Merci, és mikor jön rá a Renault/Honda.
Szerintem az ilyesmi is a Redbull ellen dolgozik. Megnézném azért, hogy mi lenne, ha kiszállnának. -4 autó, és Verstappen autó nélkül maradna.
Már ezek a pénzes faterok ülés és csapat vásárolgatásai is mekkora katyvaszt okoznak.
A múltkori felvázolt állapothoz képest lenne egy Mclaren szintre visszaeső oroszoknak eladott Redbull, meg egy még ennyire sem jó STR valamelyik pénzes kölyök tulajdonában.

(#116935) Redneck válasza JJános (#116931) üzenetére


Redneck
(veterán)

Úgy néz ki, kicsit erősebb a Ferrari időmérőn, de ez nem sokat jelent versenyen. A csapat és a pilóták is hajlamosak a nagy hibákra. A Mercedes egyéb machinációiról és az utolsó futamról írtam korábban. Szerintem ez jól összefoglalja valószínűleg miért nem lesz világbajnok a Ferrari, sem egyéniben, sem csapatként:
A Mercedes két pilótája szépen menedzselte az egészet, így pár kör alatt el is fogyott Kimi és Hamilton között a különbség. Bottas feltartott, Kimi gumijai szépen lerongyolódtak. Bottas kiment kereket cserélni, a már csak 1 másodpercre autózó Hamilton pedig pár kör után meg is tudta előzni kényelmesen Kimit.

A Ferrari által favorizált Vettel pedig az első körben elszállt mert nem volt képes elfogadni hogy Hamilton előrébb van a sikánban. :( Így Kiminek egyedül nem sok esélye volt a szendvicsben.

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#116936) Csapoati válasza JJános (#116931) üzenetére


Csapoati
(Topikgazda)

Ahhoz képest simán nyert Vettel Spában és még simább lett volna, ha nincs eső az időmérőn. Ugyanez az esővel a Hungaroringen és Hockenheimben.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#116937) Barthezz2


Barthezz2
(MODERÁTOR)

Wéber Gábor:

A "perfect storm", azaz a körülmények szerencsétlen egybeesése okozta a Ferrari gumihólyagosodását a Pirelli szerint a vasárnapi Olasz Nagydíjon.

A pénteki szabadedzések problémái (eső, Ericsson bukása) hiányzó száraz tesztkörök a lágy gumikkal, a kiállást követő extra nagy terhelés Hamilton mögé vágását megakadályozandó, illetve a már túlmelegedési határra ért gumik további nyúzása a Bottas mögötti turbulens levegőben.

A rádióüzenetek szerint Hamiltont is figyelmeztették a hátsó gumik felső tartományhoz közeli hőmérsékletére, azonban a Mercedesen később csak az első tengelyen jelent meg némi hólyagosodás.

Az egyes keverékek hőmérsékleti tartományainak ismeretében érthető a lágy Pirellik hólyagosodási hajlama a szuperlággyal szemben, hiszen az előbbi 105-135C fokos tartományban dolgozik, míg a jobban tapadó piros feliratosak jóval lejjebb, 90-110C fok között.

Hiába van 25C fokkal magasabban a felső határ, amivel a termikus igénybevételt jobban tűri, ott már annyival nagyobb a hőmérséklet, hogy a szerkezetben lévő és folyamatosan táguló légbuborékok belülről szétrepesztik futófelületet, miközben az még megfelelő tapadásra képes, de szerkezetileg instabillá válik. Ezt főleg még új, azaz maximális vastagságú futófelület esetén nehéz kontrollálni, mert a vaskosabb kéreg nehezebben hűl vissza.

Ugyanez a szuperlágy esetében azért fordul elő ritkábban, mert az alacsonyabb hőfokon tovább tart a légbuborékok káros hatásának felépülése, miközben a futófelület 110C fok fölött elkezd kenődni és ezzel együtt tapadást veszíteni, ami automatikusan lassításra készteti a versenyzőt, tovább csökkentve a hólyagosodás esélyét.

Everybody lies.

(#116938) Lauda válasza JJános (#116931) üzenetére


Lauda
(félisten)
LOGOUT blog

Szerintem jelenleg tudja azt a ferrari, amit a merci. Itt amin múlnak most a dolgok, az a gumitaktika és a pilóta.

(#116939) Don.Corleone válasza .LnB (#116913) üzenetére


Don.Corleone
(aktív tag)

Ahogy a kollégák is írták már, nem lehet, de mégis lehet. :DDD Kell egy kis magyar leleményesség a hátizsák összekészítésekor, de én pl. tavaly is bevittem plusz 2 üveg 1,5l vizet egy táskába. Szóvá tették persze hogy tilos, mert fejenként 1 üveg a szabad, de rákérdeztem hogy ebben a 40 fokban a cirka 6-7 órás napon aszalódás mellett szerinte elég egy üveg víz? Tovább engednek, persze van egy két agyoniskolázott őr, de tisztába vannak vele hogy mindenki felkészül normálisan az adott napra és az úgy is van jól. Az ár egy dolog bent, de egyébként siralmas ez a felfogás, egy napernyőt sem lehet bevinni, ausztriába meg grilleznek az álló helyeken a horgász székekkel és napernyőkkel berendeszkedve, mint valami campingben. Van még hová fejlődni, na. :)

(#116940) velizare válasza Barthezz2 (#116937) üzenetére


velizare
(veterán)

végé is fényschmittel?

[link]

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#116941) JJános válasza Lauda (#116938) üzenetére


JJános
(addikt)

Taktika, és autó, és időjárás. Bármelyik Ferrari pilóta tudja azt, amit Hami, és Bottas. Ha mondjuk 60 fokos aszfalt, és 30 fokos meleg van, lehet másképp történnek a dolgok. Pirelli ki tudja mit csinál? Csak ők. Ez így nem pályaverseny. Hanem hólyagosodás, és gumicsere.

Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

(#116942) Samott válasza JJános (#116941) üzenetére


Samott
(senior tag)

Szerintem Hamiltonhoz csak Vettel er fel. Es idovel talan Verstappen (ha nem egy uj Maldonado vagy Grosjean lesz belole vegul). Kimi csak volt olyan mint most ok. Neha meg villan az oreg, de mar nincs azon a szinten. Sajnos.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#116943) Viktor77 válasza Samott (#116942) üzenetére


Viktor77
(félisten)

"Szerintem Hamiltonhoz csak Vettel er fel." Inkább csak Alonso.

Some people move on, but not us ... not us

(#116944) Samott válasza Viktor77 (#116943) üzenetére


Samott
(senior tag)

Evek ota nem tudjuk hol tart. Vele mar nem is szamolok.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#116945) JJános válasza Samott (#116942) üzenetére


JJános
(addikt)

Arra gondoltam, hogy a Merci autóval Vettel is tudná azt, amit Hami. Kimi is azt, amit Bottas.

Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

(#116946) DS39 válasza JJános (#116945) üzenetére


DS39
(veterán)

2014-16 közötti Mercedesszel a mezőny 80% bajnok lett volna.

(#116947) Lauda válasza JJános (#116945) üzenetére


Lauda
(félisten)
LOGOUT blog

Kizárt. Vettel a hibátlan autóval bukja a pontokat.

[ Szerkesztve ]

(#116948) Csapoati válasza JJános (#116945) üzenetére


Csapoati
(Topikgazda)

Talán igen, talán nem. Mindenesetre idén Hamilton sokkal kevesebbet hibázik, és jóval kiegyensúlyozottabb az első pár futam óta.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#116949) Atomantiii válasza Male (#116929) üzenetére


Atomantiii
(őstag)

"Szerintem ha normálisan állsz hozzá, akkor ő is így fog..."

Mi is normálisan álltunk hozzá mégis kirakatták a népekkel a 0,5 L-esnél nagyobb flakonokat + dobozos cuccokat ha szem előtt volt.

(#116950) Redneck válasza Lauda (#116947) üzenetére


Redneck
(veterán)

Így dobja el magától a világbajnoki címet. Hamilton és a Merci pedig szépen és profin csinálja amit kell. Be is húzzák idén is. Szerintem. :U

Play Hard GO pr0! - A bugfix a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.