Hirdetés

2021. március 7., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-03-01 16:53:08

LOGOUT.hu

Formula-1

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#116901) snecy20 válasza mefistofeles (#116898) üzenetére


snecy20
veterán

Műszaki hiba bárkinél lehet...Vettelnél is, és akkor már mindjárt több mint két győzelemnyi hátrányról beszélünk.

(#116902) DS39 válasza snecy20 (#116901) üzenetére


DS39
veterán

A motor egységek cseréje után járó büntetések fogják ezt eldönteni. Ebben a Mercedes jobban áll asszem.

(#116903) PumPi válasza KraX (#116899) üzenetére


PumPi
őstag

Alonso is... mint mar irtam. Sokkal konnyebb lelektani helyzet az amikor van egy gyenge autod es te vagy a nep nagy hose aki felveszi Goliattal a harcot... (redbull) donto szitukban ugyanugy nem birta a nyomast, lasd utolso futamon 10ben es 12ben.

De mondhatnank a Mclarenes evet is... Alonso a 05 Renault elso 6 futamat leszamitva nem ult dominans autoban csak 07ben amikor nem is tudott vele elni. Ezen is erdemes elgondolkodni... Hoskultuszra fuzte fel a karrierjet... dehogy mit kezdene egy jo de nem dominans autoval amivel vilagbajnoknak KELL lenni... es ha nem lesz az csak o kurhatja el a kozvelemeny szerint... hat ez eleg meroben mas szitu lenne. Ebben a szituban a vbcim.elvart es nincs hoskultusz... csak veszteni lehet bele.

(#116904) gbors válasza cyberkind (#116893) üzenetére


gbors
nagyúr

Az Alonsohoz ragaszkodást valamikor 2013 közepén kellett volna elkezdeni, mert '14 folyamán gyakorlatilag mindkét fél szisztematikusan leépítette a kapcsolatot. Ahogy június-júliusban voltak, ott nem volt kérdés, hogy mindenkinek az a legjobb, ha Alonso megy. Ha pedig Alonso ment, akkor kit lehetett volna tenni a helyére? Szerintem nem volt jobb opció.

(#116895) Ciccuka: szerintem itt a Mercedes taktikai automatáját láttuk működésben. Gondolom, ki volt nekik számolva, hogy mikor érdemes elévágni; ha nem sikerül az elévágás, akkor milyen köröknek kell lenni ahhoz, hogy "mögévághassanak", ha pedig ez sem megy, akkor hogyan lehet Kimit megakasztani Bottas-szal. Ezeknek a függvénye volt Hamilton cseréje, én ezért hiszem el, hogy nem beugratóztak.

"Your motto was in god we trust all others pay by cash"

(#116905) Armagedown válasza Ciccuka (#116895) üzenetére


Armagedown
őstag

Szóval ezután mindenki így fogja kijátszani ezt a szabályt, egy egyszerű hazugsággal.

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

(#116906) mefistofeles

Vettelen múlik a dolog de egy nagyon izgis végjáték is várhat még ránk idé. van két kiváló pilóta, van két remek autó. A németnek elképesztően össze kel magát fejben szednie mert ha leszámítjuk a műszaki hiba, vagy Hamilton baki opciót ( benne van a pakliban de egy bajnoki reményeket tápláló pilóta erre nem blazírozhat) akkor kijelenthetjük, hogy innen kezdve Vettel nem végezhet Hamilton mögött! Hami sem dőlhet hátra, de van egy lélegzetvételnyi előnye és ennek okán egy nagyon kritikus kimenetelű csatában akár engedhet is, míg Vettel már nem!

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#116907) snecy20 válasza mefistofeles (#116906) üzenetére


snecy20
veterán

Nehéz lesz, mert régen láttam Hamiltont ennyire összeszedettnek.
A helyzetkihasználásával bőven kompenzálja azt, hogy van ahol csak 2. erő a Merci.

(#116908) #70869248 válasza Armagedown (#116905) üzenetére


#70869248
törölt tag

detto nem érted,...maga a szabály az felesleges hülyeség, ez igaz, egy általánosabb megfogalmazás jobb lenne, mittomén veszélyhelyzet előidézése azt pont. DE
nem korlátozhatsz egy csapatot a versenyképességében, a versenyző ül az autóban és vár...mint amikor intenek neki időmérőn hogy na most mehetsz..vár arra hogy a pit-ben a csapat eldöntse hogy mi lesz, addig úgy megy hogy mindkét taktika működhessen.
Nyilván ha lehetősége van támadni akkor támad, de egyébként annyit megy amennyit a csapat kér, lehetőségekhez képest óvja a gumiját..stb.
A csapat meglátja a az 'ablakot' a mezőnyben,..innentől mindkét csapat befeszül mert egyik sem hülye, aztán van még egy ablak, ez az egész versenyre szól, milyen gumikeverék, hány kiállás, több verzió is létezik, de a legerősebb/legelőnyösebb taktika van előtérben. Szóval ez is nyit egy ablakot, ekkor van konkrét veszélye egy elévágásnak. Itt körökön belül reagálás van.
A versenyzőnek szólnak valamit...ez lehet motormód változtatás, konkrét kérés, illetve nyitva hagyott lehetőség: az ellenkezőjét tedd amit az elől haladó (azaz ha az kijön, te maradsz, ha marad akkor te jössz).
..a versenyző ennek megfelelően cselekszik.
Azt sem szabad elfelejteni hogy a Mercedes garázs van legközelebb a bejárathoz (ezt ugye úgy kapják meg ahogy végeztek előző évben, egy kedvezmény hogy nem kell várni/kevesebbet kell várni amíg elhalad a másik)
Szóval nincs lacafaca, a srácokat ki kell küldeni, és ha Kimi bejött akkor a srácokat be kell hívni, mert hülyeség egyszerre cserélni.
...és akkor szerinted már szabályt szegtek. meg hazudtak, meg csaltak...
DE nem, és te sem csinálnád másként, nem korlátozhatják a taktikai szabadságod.
Aztán ...ha kell még továbbnézni, amikor másodszorra kiküldték azt meg azért felesleges csalózni, mert Kimi-t nem fogják beugrasztani, most volt kint.
Akkor meg?
Annak az az egyszerű oka volt hogy még nem látták hogy mennyire lesz jó Kimi, hammertime első szektort láttak, meg középsőt is, itt már láthatták Kimi első szektorát, de az még nem lehetett acélos...amúgy is a Mercedes volt a legerősebb az első szektorban egész hétvégén, szal mire Kimi középső szektorát láthatták addigra Hamilton már elhaladt a pitbejárat előtt, és Hamilton nagyon gyors kört ment egyébként.
..és ennyi, következő körre már világos volt minden, és be kellett hívni a srácokat mert ebből erőből már nem lesz pozíciócsere az látszott.

(#116909) JJános válasza #70869248 (#116908) üzenetére


JJános
addikt

Még azt is jó lenne tudni, hogy Kimi gumijai az első cserekor milyenek voltak, de nagyon sanszos, hogy már elkezdte megadni magát. Tehát az is hozzáadódott. :) Ezt abból gondolom, hogy Vettelé is hamar megadta magát.

Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

(#116910) velizare válasza DS39 (#116902) üzenetére


velizare
veterán

vettel és hamilton pont ugyanúgy állnak. kimi náluk némileg jobban, bottasnak meg roszabbul, neki már volt büntije is. általában bármit cserélnek nekik innentől újra, az már büntis tétel.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#116911) Abu85 válasza cyberkind (#116865) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Nem szimplán mindenért. Mindenért is! :D

[ Szerkesztve ]

(#116912) Lauda válasza Ciccuka (#116895) üzenetére


Lauda
félisten

Abszolút logikus.

(#116913) .LnB


.LnB
félisten

Srácok,

Hungaroring F1-re tényleg semmi inni és enni valót nem lehet bevinni? Még a gyereknek sem? Nincs valami limit mint a Szigeten, amennyit egy fő bevihet?

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#116914) snecy20 válasza .LnB (#116913) üzenetére


snecy20
veterán

Volt már a magyar verseny, nem aktuális! :DD

(#116915) .LnB válasza snecy20 (#116914) üzenetére


.LnB
félisten

De lesz is. És vennék jegyet.

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#116916) Atomantiii válasza .LnB (#116913) üzenetére


Atomantiii
őstag

Ez változó, hogy mikor és mennyire köcsögölnek.

Csütörtökön az volt, hogy 1,5 L-nél nagyobb flakont nem engednek be (bár én bevittem). Pénteken szintén bevittem a 1,5 L-es üvegemet, meg 3-4 dobozos sört, de mi ezt úgy szoktuk, hogy beletekerjük kis törölközőbe, hogy ne legyen szem előtt.

A táska aljára teszem az esőkabátot, ebbe bele a kis törölközőt, hogy ha alulról megnyomkodja ne érezze, hogy mi van ott. Illetve mellette még ott volt a 1,5 L-es palack is, azt meg csak beleraktam vagy 2 nylon szatyorba, plusz kis szivacs ülőkét ráraktam és beletekertem abba. Elvileg 0,5 L-es palackért nem szóltak, a táskámba ugye nem nyúlhat bele én meg nem húzom szét csak egy kicsit, mert ha széthúzom széthullik minden, amúgy meg egybeállt az egész, felülről nézzen bele és kész.

Kaját is vittünk be, pár szendvicsért nem szóltak, de volt akibe bele akartak kötni. Bár én mindig az idősebb nénit választottam ha volt köztük, az nem szólt semmiért.

Mondjuk én nem szendvicset vettem, hanem valami pékes cuccot + a szokásos kakaómat vagy ahhoz hasonló italt, még azt belepréseltem a táskába és tényleg nem sok mindent láttak belőle, hogy mi van benne.

Szombaton meg vittem 1 L-es ásványvizet, az jobban elvolt a táskában, mint a 1,5 L-es, de mi pont akkor mentünk egyik reggel, amikor valami nagy kutya odament a biztonságiakhoz, hogy nyomkodják meg a táskát alulról is, hogy van-e benne palack meg ilyenek.

De ugye röhej, hogy a műanyag palack az ellenség, a bicskám (8 cm-nél kisebb) meg ott van nálam mindig a táskában, az nem számít.

Persze némelyik nap kérdezték, hogy szúró eszköz, alkohol van-e, de természetesen semmi ilyesmi nem volt nálunk.

[ Szerkesztve ]

(#116917) .LnB válasza Atomantiii (#116916) üzenetére


.LnB
félisten

Köszönöm szépen, akkor van megoldás, de alapjáraton tényleg minden tiltott. Azért durva szerintem.

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#116918) Cartevo válasza Atomantiii (#116916) üzenetére


Cartevo
senior tag

Ha már ásványvizes vagy, akkor 1x kibírod csapvízzel, a mogyoródi kocsma pár szendvicsével meg kihúzod estig, az angoloknál is a vacsi a fő evés.

(#116919) .LnB válasza Cartevo (#116918) üzenetére


.LnB
félisten

A fiamat viszont nem etetem akármivel. Főleg nem kocsmai szendviccsel. Se kifőzdéssel, se hamburgerrel, vagy hot-dog-gal. Ezért vinnénk neki mindenképp kaját. De ezt el is magyarázom majd a biztonsági őrnek is ha esetleg akadékoskodik.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

(#116920) Di Natale válasza Cartevo (#116918) üzenetére


Di Natale
aktív tag

Van arra magyarázat, hogy miért nem lehet ételt bevinni?

Nokia Lumia 720 ---> Lenovo P2

(#116921) Atomantiii válasza Cartevo (#116918) üzenetére


Atomantiii
őstag

Persze volt már rá példa, hogy utánatankoltam az üres palackot, de a 3-4 dobozos sör amit reggel szerzünk be a hűtőből (kb délig iható marad még ) + 1-2 L valami általában elég szokott lenni egy napra bőven legalábbis nekem.

(#116922) Atomantiii válasza .LnB (#116919) üzenetére


Atomantiii
őstag

Igazából vihetsz mindent, csak lehetőleg ne legyen szem előtt. De tényleg volt olyan nap, hogy nem vihetsz be dobozos sört (ha észreveszik) és kirakatták a néppel a kerítés mellé.

(#116923) Cartevo válasza .LnB (#116919) üzenetére


Cartevo
senior tag

Neki 1 tábla csoki is valami. Átdobod a falon, és bemész. A szájából nem szedik ki.

Gondolom, támadási felületnek tartanak 1 gyomorrontást.

(#116924) Atomantiii válasza Di Natale (#116920) üzenetére


Atomantiii
őstag

Hogyne lenne, bent kell vásárolni. Persze ha nem 3000 lenne egy sima lángos vagy egy hamburger akkor még lehet én is vennék belőle.

[ Szerkesztve ]

(#116925) nap válasza .LnB (#116919) üzenetére


nap
addikt

Aszondod, hogy ételallergiás, spec kaja kell neki. Valszeg nem egy dietetikus lesz, aki beenged.

browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...

(#116926) Cartevo válasza nap (#116925) üzenetére


Cartevo
senior tag

Vagy kint eldugsz valamit reggel, majd kint ebédeztek.

(#116927) pjtr


pjtr
aktív tag

Sziasztok!

A Mclaren-es sorozatot? (talán NETFLIX-es volt) hol tudom kikölcsönözni?

Köszönöm!

(#116928) erahurka válasza pjtr (#116927) üzenetére


erahurka
nagyúr

Netflixen beaktiválod a próbahónapot és ki tudod kölcsönözni ;)

"Hamburger! Elengedhetetlen az egészséges reggelihez!" >>>http://fastfoodcentral.blog.hu<<< | Kajapornó: http://instagram.com/erahurka | Filmes Twitter: http://twitter.com/TrashMozi

(#116929) Male válasza .LnB (#116917) üzenetére


Male
nagyúr

A táskámban volt 1.5l-es flakonban víz, több dobozban kaja, esernyő... belenézett, azt mondta oké... és nem volt semmi elrejtve, dugdosva, stb., teljesen jól látszott.
Szerintem ha normálisan állsz hozzá, akkor ő is így fog... legalábbis én többnyire ebből indulok ki mindenütt, és működik :)

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! //////////////////////////////////////////// Forex programozás: https://forex.kismunka.hu - Webfejlesztés: https://ozweb.hu

(#116930) kentucky


kentucky
őstag

Mi tavaly bevittünk vagy 4 liter vizet, de hogy minek. Kaját is szoktunk vinni. Idén csak egy-gy 1,5 literes vizet vittünk. Sört fejenként 1 dobozzal vihet be mindenki, üvegest nem tudom hogy lehet-e.

(#116931) JJános


JJános
addikt

A merci nem tudja miért esett vissza a ferrari teljesítménye. Nem esett vissza, csak nem is volt. Jó páran bevették a maszlagot, amit a merci terjesztett, hogy a ferka erősebb. talán még a ferrari is megette. :DDD

Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

(#116932) Cartevo válasza JJános (#116931) üzenetére


Cartevo
senior tag

Sikerült ötvözni a Mercit és a Pokert. :R

(#116933) Alexios válasza JJános (#116931) üzenetére


Alexios
addikt

Azért nehéz úgy időmérőt nyerni, ha nem vagy gyors.

(#116934) [CS]Blade2 válasza JJános (#116931) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Sok minden szóba jöhet. Ha a versenytempót nézzük, akkor azt a gumi befolyásolta.
Ha a motorteljesítményt, akkor azt takarja többek között a spái és a monzai aero csomag, valamint a pálya karakterisztikája, a padlógázas szakaszok hossza, a féktávok.
A 3 élcsapat minden pályára más szárnyat visz, így a kis és maximális leszorítóerős csomagok között lehet hatékonysági különbség. Főleg ezeknél a nyitható szárnyaknál.
A másik, hogy lehet, hogy az ERS-nél talált valamit a Ferrari.
Teljesen mást mutathatnak a következő pályák.

Arra viszont kíváncsi leszek, hogy, ha van valami, amit egyenlőre csak a Ferrari használ, akkor arra mikor jön rá a Merci, és mikor jön rá a Renault/Honda.
Szerintem az ilyesmi is a Redbull ellen dolgozik. Megnézném azért, hogy mi lenne, ha kiszállnának. -4 autó, és Verstappen autó nélkül maradna.
Már ezek a pénzes faterok ülés és csapat vásárolgatásai is mekkora katyvaszt okoznak.
A múltkori felvázolt állapothoz képest lenne egy Mclaren szintre visszaeső oroszoknak eladott Redbull, meg egy még ennyire sem jó STR valamelyik pénzes kölyök tulajdonában.

(#116935) Redneck válasza JJános (#116931) üzenetére


Redneck
veterán

Úgy néz ki, kicsit erősebb a Ferrari időmérőn, de ez nem sokat jelent versenyen. A csapat és a pilóták is hajlamosak a nagy hibákra. A Mercedes egyéb machinációiról és az utolsó futamról írtam korábban. Szerintem ez jól összefoglalja valószínűleg miért nem lesz világbajnok a Ferrari, sem egyéniben, sem csapatként:
A Mercedes két pilótája szépen menedzselte az egészet, így pár kör alatt el is fogyott Kimi és Hamilton között a különbség. Bottas feltartott, Kimi gumijai szépen lerongyolódtak. Bottas kiment kereket cserélni, a már csak 1 másodpercre autózó Hamilton pedig pár kör után meg is tudta előzni kényelmesen Kimit.

A Ferrari által favorizált Vettel pedig az első körben elszállt mert nem volt képes elfogadni hogy Hamilton előrébb van a sikánban. :( Így Kiminek egyedül nem sok esélye volt a szendvicsben.

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#116936) Csapoati válasza JJános (#116931) üzenetére


Csapoati
Topikgazda

Ahhoz képest simán nyert Vettel Spában és még simább lett volna, ha nincs eső az időmérőn. Ugyanez az esővel a Hungaroringen és Hockenheimben.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#116937) Barthezz2


Barthezz2
MODERÁTOR

Wéber Gábor:

A "perfect storm", azaz a körülmények szerencsétlen egybeesése okozta a Ferrari gumihólyagosodását a Pirelli szerint a vasárnapi Olasz Nagydíjon.

A pénteki szabadedzések problémái (eső, Ericsson bukása) hiányzó száraz tesztkörök a lágy gumikkal, a kiállást követő extra nagy terhelés Hamilton mögé vágását megakadályozandó, illetve a már túlmelegedési határra ért gumik további nyúzása a Bottas mögötti turbulens levegőben.

A rádióüzenetek szerint Hamiltont is figyelmeztették a hátsó gumik felső tartományhoz közeli hőmérsékletére, azonban a Mercedesen később csak az első tengelyen jelent meg némi hólyagosodás.

Az egyes keverékek hőmérsékleti tartományainak ismeretében érthető a lágy Pirellik hólyagosodási hajlama a szuperlággyal szemben, hiszen az előbbi 105-135C fokos tartományban dolgozik, míg a jobban tapadó piros feliratosak jóval lejjebb, 90-110C fok között.

Hiába van 25C fokkal magasabban a felső határ, amivel a termikus igénybevételt jobban tűri, ott már annyival nagyobb a hőmérséklet, hogy a szerkezetben lévő és folyamatosan táguló légbuborékok belülről szétrepesztik futófelületet, miközben az még megfelelő tapadásra képes, de szerkezetileg instabillá válik. Ezt főleg még új, azaz maximális vastagságú futófelület esetén nehéz kontrollálni, mert a vaskosabb kéreg nehezebben hűl vissza.

Ugyanez a szuperlágy esetében azért fordul elő ritkábban, mert az alacsonyabb hőfokon tovább tart a légbuborékok káros hatásának felépülése, miközben a futófelület 110C fok fölött elkezd kenődni és ezzel együtt tapadást veszíteni, ami automatikusan lassításra készteti a versenyzőt, tovább csökkentve a hólyagosodás esélyét.

Everybody lies.

(#116938) Lauda válasza JJános (#116931) üzenetére


Lauda
félisten

Szerintem jelenleg tudja azt a ferrari, amit a merci. Itt amin múlnak most a dolgok, az a gumitaktika és a pilóta.

(#116939) Don.Corleone válasza .LnB (#116913) üzenetére


Don.Corleone
aktív tag

Ahogy a kollégák is írták már, nem lehet, de mégis lehet. :DDD Kell egy kis magyar leleményesség a hátizsák összekészítésekor, de én pl. tavaly is bevittem plusz 2 üveg 1,5l vizet egy táskába. Szóvá tették persze hogy tilos, mert fejenként 1 üveg a szabad, de rákérdeztem hogy ebben a 40 fokban a cirka 6-7 órás napon aszalódás mellett szerinte elég egy üveg víz? Tovább engednek, persze van egy két agyoniskolázott őr, de tisztába vannak vele hogy mindenki felkészül normálisan az adott napra és az úgy is van jól. Az ár egy dolog bent, de egyébként siralmas ez a felfogás, egy napernyőt sem lehet bevinni, ausztriába meg grilleznek az álló helyeken a horgász székekkel és napernyőkkel berendeszkedve, mint valami campingben. Van még hová fejlődni, na. :)

(#116940) velizare válasza Barthezz2 (#116937) üzenetére


velizare
veterán

végé is fényschmittel?

[link]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#116941) JJános válasza Lauda (#116938) üzenetére


JJános
addikt

Taktika, és autó, és időjárás. Bármelyik Ferrari pilóta tudja azt, amit Hami, és Bottas. Ha mondjuk 60 fokos aszfalt, és 30 fokos meleg van, lehet másképp történnek a dolgok. Pirelli ki tudja mit csinál? Csak ők. Ez így nem pályaverseny. Hanem hólyagosodás, és gumicsere.

Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

(#116942) Samott válasza JJános (#116941) üzenetére


Samott
őstag

Szerintem Hamiltonhoz csak Vettel er fel. Es idovel talan Verstappen (ha nem egy uj Maldonado vagy Grosjean lesz belole vegul). Kimi csak volt olyan mint most ok. Neha meg villan az oreg, de mar nincs azon a szinten. Sajnos.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#116943) Viktor77 válasza Samott (#116942) üzenetére


Viktor77
félisten

"Szerintem Hamiltonhoz csak Vettel er fel." Inkább csak Alonso.

Some people move on, but not us ... not us

(#116944) Samott válasza Viktor77 (#116943) üzenetére


Samott
őstag

Evek ota nem tudjuk hol tart. Vele mar nem is szamolok.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#116945) JJános válasza Samott (#116942) üzenetére


JJános
addikt

Arra gondoltam, hogy a Merci autóval Vettel is tudná azt, amit Hami. Kimi is azt, amit Bottas.

Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

(#116946) DS39 válasza JJános (#116945) üzenetére


DS39
veterán

2014-16 közötti Mercedesszel a mezőny 80% bajnok lett volna.

(#116947) Lauda válasza JJános (#116945) üzenetére


Lauda
félisten

Kizárt. Vettel a hibátlan autóval bukja a pontokat.

[ Szerkesztve ]

(#116948) Csapoati válasza JJános (#116945) üzenetére


Csapoati
Topikgazda

Talán igen, talán nem. Mindenesetre idén Hamilton sokkal kevesebbet hibázik, és jóval kiegyensúlyozottabb az első pár futam óta.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#116949) Atomantiii válasza Male (#116929) üzenetére


Atomantiii
őstag

"Szerintem ha normálisan állsz hozzá, akkor ő is így fog..."

Mi is normálisan álltunk hozzá mégis kirakatták a népekkel a 0,5 L-esnél nagyobb flakonokat + dobozos cuccokat ha szem előtt volt.

(#116950) Redneck válasza Lauda (#116947) üzenetére


Redneck
veterán

Így dobja el magától a világbajnoki címet. Hamilton és a Merci pedig szépen és profin csinálja amit kell. Be is húzzák idén is. Szerintem. :U

Play Hard GO pr0! - A bugfix a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.