Hirdetés

2019. december 13., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-11-29 17:54:58

LOGOUT.hu

Formula-1

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#116595) gbors


gbors
(nagyúr)

Hát először is - végre egy izgalmas futam! :C

A verseny egészét tekintve, Vettel megverte saját magát, aztán a Mercedes megverte Räikkönent. Nem akarom Hamilton érdemeit kisebbíteni, az előzése különösen tetszett, de ha erőből kell az 5 másodpercet ledolgoznia, és Kimi tiszta levegőben megy, akkor aligha van meg ez a győzelem. Azzal semmi bajom, hogy a Merci ezt ilyen harapófogósan oldotta meg, de lehetőség szerint Wolff soha többet ne ejtsen ki a száján kritikát bármely más csapat irányába...

A rajt utáni balesetről: Hamilton kemény volt, Vettel kemény volt, és ilyenkor jellemzően ütközés van, aminek a kimenetele kiszámíthatatlan. Ebből következően annak kell észen lenni, akinek több a vesztenivalója, ez pedig itt Vettel volt, tehát érdemes lett volna kicsit visszavenni - Hamilton rögtön demonstrálta is ezt a következő körben.

Verstappen végre kapott büntetést egy újabb égbekiáltó hülyeség után.
A középmezőnyben volt némi pofozkodás, de aztán relatíve sima lett a vége, bár Grosjean csak ott maradt a hosszúnevű Force Indiák előtt.

Ez a verseny is demonstrálta, miért lesz baromi nehéz a Ferrarinak nyerni a végelszámolásban - Hamilton minden lehetőséget megragad, és láthatóan motivált fázisában van, és minden bizonnyal úgy is marad év végéig. A Mercedes operatívan erősebb, és még ha az összes többi pálya a Ferrarinak fog kedvezni (amit kétlek), a 30 pont különbség akkor is nagyon sok ilyen ellenféllel szemben.

[ Szerkesztve ]

"Armour... is part of a state of mind... in which you admit the possibility... of being hit."

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.