Hirdetés

2021. január 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-03-01 16:53:08

LOGOUT.hu

Formula-1

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#115501) gV válasza MPowerPH (#115493) üzenetére


gV
őstag

régi emlékek, ennek örömére linkelem kedvenc Jean Todtos videomat, megmutatta ki az Úr :C :K :DD

(#115502) Motion_Blur válasza gV (#115501) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Ma ez már full alap, csak nem ilyen látványosan utolsó kör, utolsó kanyarjában.
Persze nem csak a Ferrarinál :)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#115503) MPowerPH válasza gV (#115501) üzenetére


MPowerPH
félisten

Valljuk be, hogy akkor Barinak koze nem volt a VB cimhez, es Schumacher tempojahoz sem. Volt par jo futama, es annyi. Webber meg vezette a VB -t.
RB meg alamuszibb volt, mert letekertettek Webber -el a motorjat, aztan Vettel gyorsan ra is esett, majd meg is elozte. Megtettek vele parszor, egyszer ugye 'szegeny' Vettel-t ki is utotte egy ugyan ilyen szituacioban, amikor a csapat madarnak nezte.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#115504) Don.Corleone válasza #70869248 (#115500) üzenetére


Don.Corleone
aktív tag

Lehetne azon vitatkozni, hogy melyik "szurkolói bázis" kénytelen bizonyos dolgokat szó nélkül lenyelni, de erre sztem senki sem kíváncsi itt, egyéni szoc. probléma. A "szerintem" előtt volt kb. 15-20 sor ahol teljesen normális hangnemben leírtam a véleményemet és érveimet, viszont amikor már 40.-re olvasom hogy "Hamiltont mákkirálynak" titulálja az ellentábor, akkor már inkább bedőlnék a saját kardomba, minthogy xy.-ra leírni hogy jó lenne kettőt hátra lépni és onnan áttekinteni egy hétvégét. A kolléga reakciója pedig elég sokatmondó, hiába a normális vélemény és érvek ha vissza csak a köpködés jön. Én elfogadom, hogy másnak különböző a véleménye mint a sajátom, igazából hála Istennek és ez viszi előre a világot, ezt a fórumot is, vinné, de ez oda-vissza kellene működjön. Meghallgatjuk egymást, de nem süllyedünk le a köpködős színvonalig. Aki köti az ebet a karóhoz, az nem fogja látni az egészet, még ha akarja is. Részemről lezárva.

(#115505) Lauda válasza MPowerPH (#115503) üzenetére


Lauda
félisten

Scumachernek közel dupla annyi pontja volt az év végén, mint coulthardnak. Webber pedig nem is versenyzett abban az évben.

(#115506) #70869248 válasza Don.Corleone (#115504) üzenetére


#70869248
törölt tag

Most leírhatnám még egyszer ugyan azt, ...szóval ha úgy gondolod hogy én mint Hamilton drukker mártír vagyok, akkor tartsd meg magadnak. Mert én nem vagyok rá kíváncsi.
..ha viszont okvetlen le akarod írni, akkor ne csodálkozz ha majd kifogásolom.

(#115507) Don.Corleone válasza #70869248 (#115506) üzenetére


Don.Corleone
aktív tag

Eleve nem neked volt címezve a hozzászólásom hanem Lauda nevű felhasználónak, de ha gondolod, főljön a fejed teljesen feleslegesen. Ha pedig magadra vetted a jelzőt, az nem az én gondom.

(#115508) [CS]Blade2 válasza guftabi96 (#115416) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Várható a dolog. És ennél gusztustalanabb lehet a történet, csak ennyit engedett meg magának, hogy beszéljen róla.
Igaza van azoknak, akik azt írták, hogy Pereznek figyelnie kell, hogy nehogy megmagyarázhatatlanul elverje, mert akkor őt is kib.ák, és behozzák a helyére Szirotkin-t vagy a Tetra-packos gyereket.

Undorító, aki régóta követi az F1-et, az sugárban hány ezektől. Már csak annyi maradt, hogy van még egy orosz cég, aki perli őket, de azzal sem lennének beljebb, mert akkor meg a végén még Szirotkin foglalná el azt a viszonylag jó helyet. Ocon-nak mindenképp vége.

Innentől pedig az is kérdéses, hogy meddig lesz viszonylag jó az a gép. Mert a FI eddig végig úgy lépkedett előre és lett 4. erő, hogy relatíve kis pénzből megszerezték a Merci motort és két jó pilótát, és mindenki hajtott mindenkit a csapaton belül. Jó a motor, a pilóták mentek egymás ellen, a csapatnak tetszett a dolog, még-még fejlesszünk.
Szerintem a fater, a gyereke, és egy visszafogott Perez kombináció folyamatos visszaesést fog hozni. Főleg, ha a Haasnál is két jó pontszerző lesz, a Renault-nál garantáltan, a Mclarennél úgy néz ki.
Szerencsére máris csak egy konstruktőri 7. hely néz ki nekik.
A normál felállással azt mondom, hogy ott lehetnének Hülk Renault-ja körül, szóval konstruktőri 5. hely.

(#115509) erahurka válasza [CS]Blade2 (#115508) üzenetére


erahurka
nagyúr

Ez hülyeség. Nem azért vett meg egy csapatot, hogy aztán a fia tehetségtelensége miatt kidobott pénz legyen az ablakon. Nem fogják Perezt kirúgni ha elveri Strollt. Kap a kanadai még pár évet, aztán ha nagyon nem megy szépen elmegy olyan helyre ahol tud győzni.

"Hamburger! Elengedhetetlen az egészséges reggelihez!" >>>http://fastfoodcentral.blog.hu<<< | Kajapornó: http://instagram.com/erahurka

(#115510) #70869248 válasza Don.Corleone (#115507) üzenetére


#70869248
törölt tag

hogy hogy nem a te gondod?
"..de azt sem, hogy nála és a szurkolóinál nagyobb mártír nincs az egész univerzumban."
Ez elég kézenfekvő, vagy nem vagyok Hamilton drukker, vagy mártír vagyok, ennyi, ha nagyanyám Hamilton drukker lenne ő is mártír lenne a kijelentésed alapján.
...és megint vissza kell kanyarodnom oda hogy ez a probléma, hogy ennyire tojsz rá mit is írsz, hogy nem is érted, a nyilvánvalót kell megmutatni neked hogy értsd mi is az amivel elviszed balra az egészet, majd utána rácsodálkozol hogy most mi a baj?
Mert simán lehet úgy is írogatni, vitázni, hogy nem megy bele az ember ilyenekbe.

[ Szerkesztve ]

(#115511) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Drivers parade alatt nagyon komoly bulit nyomnak a belgák/hollandok :C

egyszer ki kell menni Spa-ba

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#115512) DS39 válasza erahurka (#115509) üzenetére


DS39
veterán

Valahol félúton lehet az igazság.
Ha vér profin akarnák kezelni a megvett csapatot, fel nem merülhetne hogy a fiú év közben odakerüljön, úgy hogy semmi eredményt nem tudott felmutatni.
2 év és megy a levesbe a Force India....

Az számomra külön gyomorforgató hogy a Perez magát a csapat megmentőjeként tekinti, azzal hogy beperelte korábbi munkaadóját...

[ Szerkesztve ]

(#115513) Alexios válasza DS39 (#115512) üzenetére


Alexios
addikt

Ha nem pereli be jó eséllyel nem vehette volna meg más a csapatot, mert másképp lett volna a végrehajtás

(#115514) #70869248


#70869248
törölt tag

jééé micsoda sztori :)

Eddig nem ismert történetet osztott meg Eddie Jordan a Schumacher fivérekről. Michael Schumacher az 1998-as spái káoszfutam után dühében saját pénzéből vásárolta ki öccsét a szerződéséből!

A Forma–1 történetének egyik legemlékezetesebb versenyét láthattuk 20 esztendővel ezelőtt Belgiumban. Sokan emlékezhetnek még az esőfutam többszöri rajtjának káoszára, mely a sportág történetének legnagyobb tömegbalesetéhez vezetett, és 13 versenygépet amortizált le. Emlékezhetünk a szinte mindent eltakaró esőfüggönyre, amiből Michael Schumacher egykörös előnnyel vezetve előbukkant David Coulthard mögül, és a McLarenbe hajtva három keréken tért vissza a boxba. Emlékezhetünk a dühös és kimerült arcára, amellyel szándékosságot feltételezve átviharzott skót ellenfele garázsába, és fel akarta pofozni őt, miközben azt kiabálta: „Meg akartál ölni!” És emlékezhetünk arra is, ahogyan Damon Hill saját utolsó, a Jordan-csapat első győzelmét aratta a többiek kiesését kihasználva, miközben csak hat autó ért célba.

Egyvalamit viszont nem tudhattunk – egészen mostanáig. A verseny 20. évfordulója alkalmából a Forma–1 hivatalos oldala összeállítást készített, melyben a győztes Damon Hill akkori főnökét, Eddie Jordant interjúvolta meg. Az ír pedig megosztott egy történetet a Schumacher-fivérekről, amit eddig még 1996 bajnoka sem ismert.

Ralf Schumacher abban az évben Hill csapattársa volt a Jordannél, és a spái versenyen friss F1-es pályafutása első győzelme felé haladt az esőben. Gyorsabb volt Hillnél, ám a megelőzésére már nem volt lehetősége egy csapatutasítás miatt, amit a brit harcolt ki magának menet közben.

„Mondok neked valamit, és szerintem jobb, ha figyelsz rám. Ha versenyezni kezdünk egymással, ha mi ketten megküzdünk, a vége az lesz, hogy semmink sem lesz, Eddie. Csakis rajtad áll, neked kell választanod, Eddie! Ha nem küzdünk meg, lesz lehetőségünk arra, hogy elsők és másodikak legyünk. A te választásod” – figyelmeztette főnökét Hill a csapatrádión.

Jordan vette is az adást: Ralf fülére szóltak, hogy támadni tilos, tartsa a pozícióját a célig. „Ralf, nem előzheted meg Damont. Ez csapatutasítás! Megértetted, Ralf? Hallottad?” – mondta a németnek versenymérnöke.

Meglett a kettős győzelem, ám mint most kiderült, az eredménnyel nemcsak az ifjabb Schumacher nem volt teljesen elégedett. „Bármi is történt korábban közted és Michael Schumacher között, bármilyen kapcsolat is volt közöttünk, ő soha semmikor nem szólt bele az öccse versennyel kapcsolatos ügyeibe – ezt megelőzően. Ekkor viszont látni akart” – mesélte Jordan.

„Bejött a motorhome-ba, és azt gondoltam, át fog ölelni, majd azt fogja mondani: »Ott voltam veled a kezdetekkor, gratulálok!« De nem, csak egy dolgot akart mondani: »Kiszúrtál a testvéremmel, soha többé nem fog nálad versenyezni, felejtsd el a menedzsmentes szerződést!«”

Jordant meglepte a dolog, de közölte az akkor még csak kétszeres világbajnokkal: „Michael, ez nagyon egyszerű. Van egy kivásárlási záradék a szerződésében, fizesd ki a pénzt, és adios! És megtette!”

(#115515) Atomantiii


Atomantiii
őstag

Lesz-e eső???

(#115516) DS39 válasza #70869248 (#115514) üzenetére


DS39
veterán

Érdekes. :)

(#115517) Tapsyfüles válasza Atomantiii (#115515) üzenetére


Tapsyfüles
aktív tag

Nem lesz. Interneten 0%-ot írnak. Szóval száraz lesz egész futam alatt a pálya.

(#115518) vhw válasza #70869248 (#115514) üzenetére


vhw
addikt

Barichellot nem szerette volna kivásárolni miután kiszúrtak vele? :))

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#115519) [CS]Blade2 válasza DS39 (#115512) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Alonso tudna most egy k.va jó dolgot tenni amolyan ajándékként a Forma 1-ből megmaradt valami ellen: Átadná a helyét Ocon-nak, ha őt valóban kirúgják, mint macskát sz*rni már Monzától.
Kitennék Ocon-t, betennék helyette a gyereket, a helyére menne a félkezű Kubica, és Ocon-nak nem maradna egyáltalán hely,
amire a Merci talán megpróbálná benyomni a Mclarenhez a belga helyére, és Alonso felállna, hogy a két fiatalnak legyen helye.
Persze ez nem nagyon fog megtörténni, mert Alonsonak valszeg benne van a szerződésében, hogy max. akkor nem vezet, ha a Mclaren azt mondja, szóval igazából ehhez a Mclaren is kellene, hogy belemenjen, hogy Alonso már úgyis csak kötelességből nyomja le ezt a 7? futamot. Próbáljuk ki Ocon-t, Alonso meg segít a box falról.

A Mclaren egyébként nagyon nézegeti Norris-t, de lehet, hogy jobban járnának Ocon-al. Teljesen kitúrták a helyéről, nincs mögötte pénz, ellenben pár 100.000 euróért (F1 mércén ez az ingyen) biztos beülne a Mclarenbe, annyiért pedig rövid távon jobb lehet, mint Norris. Főleg a tapasztalata miatt. Egy ilyen kis középcsapatnak, akik azt sem értik, hogy mi a baj az autóval, nem biztos, hogy a pilótanevelésre kell fókuszálni.
Hosszú, talán örökös vegetálási időszak elé néznek. Lehet, hogy Norrist el kellene engedniük.

szerk: Meglett végül Szujónak, hogy ki kit d.g a paddockban? Az egyik edzésen talált egy Anna de Ferran vezetéknevű csajt a Mclarennél, akit Vandoorne d.g. Mondta, hogy majd utána néz, hogy Anna vajon Gil lánya-e. Kicsit le van maradva mostanában az ilyen történetekről is. Utazó riporterként azért egy ilyen nem kerülte el a figyelmét, bár kommentátorként is vágta a kutya g..it fejből.

[ Szerkesztve ]

(#115520) ricsi8800gt


ricsi8800gt
addikt

Ha nem jön eső akkor ez sima Vettel győzelem,jobb a tempó mind a Mercinek

Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Yamaha Yz450f 2007

(#115521) Csapoati válasza [CS]Blade2 (#115519) üzenetére


Csapoati
Topikgazda

Én már szinte kész ténynek ovlastam, hogy Monzában a következő pilótaváltozások lesznek:

Force India: Ocon -> Stroll
Williams: Stroll -> Kubica
McLaren: Vandoorne -> Ocon
Sauber: Ericsson ->Vandoorne

Szép kis keringő, igazából Vandoorne lesz itt a nagy vesztes. :D

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#115522) GAI válasza [CS]Blade2 (#115519) üzenetére


GAI
senior tag
LOGOUT blog

Itt azt írják, hogy Ocon nem fér bele a McLarenbe, mert túl magas. Nem tudom, mennyire igaz, de akkor idén már semmiképp se tudna beülni sajnos. Kár lenne, ha már idén kitennék a Force Indiától, mert én is bírom.

(#115523) orc88 válasza Csapoati (#115521) üzenetére


orc88
őstag

Max az önbizalmát érintené negatívan, technika tekintetében még jobb autóba ülne 1dorn mint az utóbbi 2 évben. :DD

"Life's simple: You make choices and you don't look back." - Han (The Fast and the Furious: Tokyo Drift) | Epic Games: R i c h Y _

(#115524) Leon77


Leon77
senior tag

dd5.1 hang felejtős, szaggat :(

Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó

(#115525) 7etape válasza ricsi8800gt (#115520) üzenetére


7etape
addikt

Az a ~fél tized kevéske lesz ahhoz, hogy Vettel „simán” győzzön. ;) De tudjuk, a Mercedes sokkal lassabb....

(#115526) VágniValó válasza Csapoati (#115521) üzenetére


VágniValó
őstag

Ámen.

Kicsit sajnálnám Vandoorne-t, plána hogy ilyen Ericsson Stroll arcok itt verhetik a brét, miközben ő ülés nélkül maradhat.

"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!" https://www.youtube.com/watch?v=B8dgoUa05H8

(#115527) Zoleee83 válasza Csapoati (#115521) üzenetére


Zoleee83
őstag

Vandoorne? Ha beülhet a Sauberbe egyértelműen előrelépés, mondom ezt McLaren dukkerként. :)

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#115528) joamilestoné


joamilestoné
addikt

Fura a hang digi kabelen. Masnak is? Mintha akadna neha.

(#115529) ricsi8800gt


ricsi8800gt
addikt

Na Go Lewis :DD

Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Yamaha Yz450f 2007

(#115530) gbors válasza VágniValó (#115526) üzenetére


gbors
nagyúr

Miert, bizonyitotta, hogy jobb barmelyiknel?

"And when in doubt, take all your clothes off. Sign of a good berserk, taking all your clothes off. Frightens the hell out of the enemy."

(#115531) Csapoati válasza Zoleee83 (#115527) üzenetére


Csapoati
Topikgazda

Hülye vagyok, belekeveredtem a saját írásomba. Ericssonra gondoltam. :)

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#115532) Atomantiii


Atomantiii
őstag

Aztak...va

(#115533) Csapoati válasza 7etape (#115525) üzenetére


Csapoati
Topikgazda

Aha. :D Ezt mondtam tegnap. Milyen szépen megvárták az SC-vel az előzést. #FIArrari ;]

[ Szerkesztve ]

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#115534) VágniValó válasza gbors (#115530) üzenetére


VágniValó
őstag

Gyenge autóban van hátul és egyedülálló tehetség a csapattársa mégse egy bukta a teljesítménye mellette.

OK, nálam formation lap van SKY streamen, asszem ritkábban frissítem majd a fórumot.

[ Szerkesztve ]

"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!" https://www.youtube.com/watch?v=B8dgoUa05H8

(#115535) atok666


atok666
őstag

Minek ordit ez az ostoba?!..

Atok

(#115536) ricsi8800gt


ricsi8800gt
addikt

Vazze😯

Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Yamaha Yz450f 2007

(#115537) 7etape


7etape
addikt

Karma. ;]

(#115538) Tapsyfüles


Tapsyfüles
aktív tag

Erre a rajtra számítottam. Hajrá Vettel! :DDD

(#115539) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Nah, Kimi kuka ahogy megjósoltam.

Hami pedig SC után jöhet szélárnyékból.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#115540) DopeBob


DopeBob
addikt

Kimi... hihetetlen, hogy lehet valaki ennyire peches :(

MZ/X

(#115541) Misi 007


Misi 007
Közösségépítő

Pff... Ember, mi van itt?

(#115542) Csapoati válasza Tapsyfüles (#115538) üzenetére


Csapoati
Topikgazda

Egyébként őszintén nem értem miért vártak eddig a SC-vel. Nyilván nem ezen múlik, mert látható a nagy különbség a végsebességben, de azért érdekes.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#115543) Tapsyfüles válasza Csapoati (#115542) üzenetére


Tapsyfüles
aktív tag

Én sem értem, sokkal hamarabb kellet volna behozni, ha hamarabb bejön az SC akkor Vettel ki se tudta volna előzni Hamilton.

(#115544) Malibutomi válasza Csapoati (#115533) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Jaja, most hol a sok csalo FIA emlegeto?
Most mar a Ferrarit toljak? :)

(#115545) ricsi8800gt


ricsi8800gt
addikt

Durva a Ferrarinak a sebessège

Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Yamaha Yz450f 2007

(#115546) Leon77 válasza joamilestoné (#115528) üzenetére


Leon77
senior tag

Digi és dettó

Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó

(#115547) Motion_Blur válasza Malibutomi (#115544) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Megvárták amig megtörténik az előzés hogy most ő támadhasson vissza. Ha már ekkora baromságot felvetettél...

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#115548) gbors válasza Csapoati (#115542) üzenetére


gbors
nagyúr

Tudja valaki, hogy mennyi a jellemzo SC deployment ido?

"And when in doubt, take all your clothes off. Sign of a good berserk, taking all your clothes off. Frightens the hell out of the enemy."

(#115549) Armagedown


Armagedown
őstag

Úgy érzem, hogy Vettel nem sokáig fogja élvezni a vezető helyet :(

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

(#115550) Csapoati válasza gbors (#115548) üzenetére


Csapoati
Topikgazda

Fogalmam sincs, de ez elég soknak tűnt most a baleset mértéke láttán.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.