Formula-1
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
- Bemutató Call of Duty: Black Ops - Cold War bemutató
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [crey:] Az élhetetlenség országa
- [Re:] Sonarr és Radarr
- [Re:] [Kolondrum:] Kertes vagy lakás
- [Re:] [hcl:] Amikor nem villan
- [Re:] [EclipseGT:] Az első InGame képek: Készítsünk Játékot #5
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
KraX
senior tag
En megvarnam a futamot ezzel, mert a futamon osztjak a pontokat es ott nagyjabol egalban van a Mercedes es a Ferrari. Azt mondanam amit tegnap is, a Mercdes elvesztette az elonyet egy koron a Ferrarival szemben, illetve helyet csereltek es most a Ferrarinak van elonye egy koron es de a Mercedes tudja azt a tempot amit a Ferrari versenyen. Igy a Mercedes hatranybol indul, ez ketsegtelen.
I know kung fu!

Segal
veterán
Viszont 2 Merci van Vettel mögött ez meg stratégiai előny.
Szerintem kihozzák majd Bottast picit az ideális előtt hogy reagál e rá a Ferrari. Szerintem nem fog de ha mégis akkor forgalomba kerülnek és Hamilton kap egy Hammertime rádió üzenetet. Ha meg nem jön ki Vettel akkor Bottasnak kell széthajtania a technikát hogy bármi áron Vettel elé kerüljön és szabályozza a tempóját. Persze egy SC azonnal bekavarhat mindent de alapesetben szerintem ezt fogja játszani a Merci.

Krogoth
senior tag
Crashtappent nem vetted számításba...
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain... Time to die."

KraX
senior tag
Csapo Atival ellentetben en pont a strategiai elony birtokaban a Mercedesre fogadnek. Be tudjak ultetni Vettelt es a Ferrarit a hintaba, nagyobb mozgasteruk van ez teny. Hamarosan kiderul mi lesz.
I know kung fu!

DS39
veterán
kérdés Kimi, hogyan rajtol, mert ő szokott jobban a két ferrari közül, és ugye neki van jobban tapadó gumija is, ha fel tudna jönni az egyik Merci elé, az bravúros lenne.
bár lehet Verstappennel kiütik egymást.

KraX
senior tag
Egy jo rajt sokat szamithath. Alapvetoen kaotikus futamra keszulok tobb SC fazissal az egesz hetvege lattan, aztan majd meglatjuk mi lesz.
I know kung fu!

dangerzone
addikt
Csao Sracok! Nem tudtok olyan rádiót, ami eloben közvetíti a futamot? Angol, nemet, magyar vagy akar orosz nyelven. Mav start wifin nincs elég savszel

Malibutomi
nagyúr
Inkabb az lesz itt az erdekes hogy ha valaki a masik mogott marad, akkor a hosszu egyenesben DRS nelkul is siman elvitorlazhat mellette.
Szelarnyekkal majd 10 km/h-val magasabb sebessegeket ertek el.

emre
veterán
és most elképzelem ahogy a menetszél leszakítja a sisakot a pilóták fejéről......
(#108007) dangerzone
Próbálkozz
Live Stream Azerbaijan Grand Prix
[ Szerkesztve ]
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.

cyberkind
nagyúr
Benne a fejükkel.
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

atok666
őstag
Kimi...
Atok

cyberkind
nagyúr
Szia Kimi.
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

junior11
veterán
Na jó indul a Ferrarinak Kimivel...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

Csapoati
Topikgazda
Inkább szia Ocon.
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!
Nem tartott soka...
"And when in doubt, take all your clothes off. Sign of a good berserk, taking all your clothes off. Frightens the hell out of the enemy."
Ocon meh
Alonso de kemény!
[ Szerkesztve ]
Privát kérdésekre sajnos nem tudok válaszolni, erre ott a nyilvános fórum!

cyberkind
nagyúr
Ferrari 1-2 tükrében nem igazán érdekel Ocon.
-----------
Fernando egy hős!
[ Szerkesztve ]

emre
veterán
Látom Lonsi motogp-re gyúr
A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.

BenHans
addikt
Alo
emre:
[ Szerkesztve ]
"...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "S7ill I Rise"

emre
veterán
na itt sem lennék pályamunkás

quailstorm
nagyúr
Azért remélem Kiminek lesz még eredménye mielőtt kedvét veszti, mert idén szokatlanul nagy igyekezetet látok eddig, de mindig megszívja.
Sejtettem, hogy a gumielőnyt a rajtnál pont nem tudja kihasználni, aztán meg daráló.
Csere nélkül végigmehet?
[ Szerkesztve ]

DS39
veterán
Ezt most ő baszta el, nem volt egy autónak hely ahová betolta.

quailstorm
nagyúr
Ocon előzést azt tudom, ott az előző években is pont ugyanez volt minden előzési kísérletből. De addigra már le volt bontva az autó is valamennyire (Perez), szóval benne volt a szopórollerben rendesen.

Csapoati
Topikgazda
Hülkenberg 14->8
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!
Sainz eddig lógatta idén a kezét a langyi vízbe, de ez most brutális volt. Kár, hogy átmeneti a pozíció.
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!" https://www.youtube.com/watch?v=B8dgoUa05H8

szebe
őstag
Eddig sokan hiányolták az agresszivitást Kimi vezetéséből, most bement Ocon mellé féktávon, a francia meg rácsukta az ajtót.
Vettel jól csinálta, amennyire csak lehetett, megrövidítette az egyenest.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

quailstorm
nagyúr
Az nem agresszivitás, hanem meggondolatlanság/nem emlékezés. Ott nem lehet előzni, csak összetörni. Tavaly is ez volt.
Bár kétségtelen hogy nagyon csalós, mert úgy tűnik, hogy van hely, tudni kell hogy nem, nincs.
Sainz és Max egymásra találtak...ez egy szép kapcsolat folytatása lehet

szebe
őstag
Szerintem Ocon sem figyelt, pedig az ugye előzési pont (DRS zóna végi kanyar).
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

PumPi
őstag
Lemaradtam az elejerol gumielonye van a Renaultnak?
A sportág és a csapat érdekében könyörgöm legyen ma egy Renault dobogó. Pretty please!?
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!" https://www.youtube.com/watch?v=B8dgoUa05H8

emre
veterán
Tök jó látni a rőnókat 4-5 helyen futni.
Ejj ha a mclarennél úgy tudnának kasztnit építeni, mint amilyen a kommunikációjuk
Nem értem mi a francot erőlködik max a csapattársa ellen
[ Szerkesztve ]
Szegény HULK tavaly is kirektelte magát itt Bakuban :'(

Misi 007
Közösségépítő
Na, Leclerc elkapja Verstappent? Remélem...
[ Szerkesztve ]

Malachi
addikt
Verstappent ki kell venni. Le kell állítani, ezt nem folytathatja. Rossz nézni.
Szerintem hatásos volt a beszélgetés Mad Max-el
Látszik sokkal nyugodtabb,előzékenyebb,megfontoltabb...ja nem is
[ Szerkesztve ]

DS39
veterán
Vicc, nem értem Hornert

quailstorm
nagyúr
Mintha Räi bal elsőjén lenne egy flat spot (elfékezésnyom). Kíváncsi vagyok elküldik-e a végéig. Már szabályos.
[ Szerkesztve ]

DS39
veterán
Ha van még ultra, akkor a két rb után kijöhet, és akkor sima 4. hely neki.
Vajon ilyenkor az RB rádióforgalmát miért nem halhatjuk?

DopeBob
addikt
Nem lennenk sokkal okosabbak tole... bip-bip-bip 😁
MZ/X

lenox
addikt
Vettelnek nem 30 sec elonye volt Hamilton ellen? Hogy lett belole 18?

BenHans
addikt
Bravo Max!
Versenyezni van ott...
"...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "S7ill I Rise"

7etape
addikt
Ennek szar vége lesz. Egyszer már elkövette ezt a hibát a Ferrari (talán 2016 Ausztria?), hozni kellene már Vettelt, különben defekt lesz a vége.
Szerk.: na erre kihívták, de nem merték bevállalni az ultrát. Majd Bottassal a Mercedes....
[ Szerkesztve ]

cyberkind
nagyúr
Nem értem ezt a Ferrari taktikát.

quailstorm
nagyúr
Másik számsor megy most, a pilóták egymáshoz képest. 9,5+18 volt az előnye.

DS39
veterán
18 az Ham és Bot közötti különbség volt.

PumPi
őstag
Ezt Bottast siman behuzhatja... igazabol nem latom hogy ne huzna be. 6-7mp lesz a hatranya a kerekcsere utan ultralaggyal...
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Újszerű Lenovo YogaBook 10,1” Érintős Tablet Mini Windows Laptop -65% x5-Z8550 4GB 64GB FHD IPS TOLL
- DeepCool Tesseract SW (fehér színű mutatós házikó, újszerű állapotban)
- FSP Raider II 750W (80+ Silver), hibátlan állapotban, dobozában eladó
- Új MSI MODERN 15 „Kis Gamer” Laptop 15,6” -30% i5-10210U 8GB 512GB SSD NVIDIA MX330 FHD IPS MATT
- RTX3070 Inno3D Ichill X4 - 3 èv garral