Hirdetés

2020. január 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-11-29 17:54:58

LOGOUT.hu

Formula-1

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107182) b-type válasza DS39 (#107180) üzenetére


b-type
(nagyúr)

nem, arra céloztam hogy ha tied lenne a biznisz, te az irányban próbálnád befolyásolni a gumiszállítót hogy azt a csapatot segítse előnyhöz aki az eddigi 4 évet megnyerte?..nem kell sztem ecsetelni hogy nézettségnek az tesz jót ha egy csapat elhúz és a futamok 80%-t megnyeri, vagy ha két csapat fej fej mellett harcol...pláne ha az a másik csapat a Ferrari, akinek óriási tábora van.
..és nem, én nem gondolok arra hogy befolyásolva lenne a Pirelli, csak annak a logikáját szeretném megérteni hogy miért segítene a Pirelli a Mercedes-nek? Mi az alapja hogy ez felmerül.
..ha szenvednek a gumival nyilván joguk van kérni hogy módosítsanak,...sőt akár látványosan felnagyítva a problémájukat, ahogy Vettel ezt feltételezte a tesztek után. ..erre minden más csapatnak ugyan annyi joga van, kérni lehet.
Az is oké hogy se a Ferrari se a Red Bull nem szeretné hogy a Mercedes-nek kevésbé legyen szenvedős, ők meg ezért fognak harcolni.
Tehát érti az ember a nyilatkozatok miértjét,...ez egy szimpla versenyszellem szülte adok-kapok.
De, miért jelenik ez meg a szurkolóknál is úgy hogy a Pirelli megoldja a Mercedes gondjait?
..ha a Pirelli módosít a gumiján, annak nyilván van valami oka, de ezer és egy százalék hogy nem azért mert a Mercedes ezt kérte,..mert a Ferrari és a Red Bull meg azt fogja kérni hogy ne módosítson, mi ami miatt azt kell gondolni hogy a Pirelli mégis segíteni fogja a Mercedest?

Boldog új évet!

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Formula-1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.