Formula-1
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
- Bemutató Call of Duty: Black Ops - Cold War bemutató
- Bemutató Galaxy Fit 2 - elúszott pénz ez is?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [zone:] Újra divatba jöhetnek a billentyűzetes telefonok?
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [y@g4n:] Agyserkentő, erőnlétjavító gyógynövények
- [Re:] [bkercso:] TicTac UFO - mi lehet ez?
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
szerintem is, mert innen már nem tudna felérni bottasra.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Atomantiii
őstag
Inkább az a kérdés, hogy Hamilton hogy fog Bottas elé kerülni.
Vagy mégsem most elég közel jött Bottas.
[ Szerkesztve ]

Aksomatic
aktív tag
Remélem Gasly alatt nem kotlik meg az a Honda, mert nagyon daráló hangja van
OP6

DopeBob
addikt
Nagyon meleg lesz a vege... :/ szerintem ezt elrontotta a Ferrari
[ Szerkesztve ]
MZ/X
ja, de innentől megy el a hűtés, stb.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

junior11
veterán
Még a végén Bottas nyer.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

Atomantiii
őstag
Vagy Hamilton ha összeakadnak ketten az elején.

cyberkind
nagyúr
Esetleg Hami mert kiütik egymást.
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

Atomantiii
őstag
Vettelnek ez már meglesz úgy érzem.

customer114
senior tag
Ha Vettel nem hibázik esélytelen, hogy megelőzze.
(Nem is értem Szujó miért ordibál.. mintha egyenlő lenne a futamgyőzelemmel, hogy mögötte van)
[ Szerkesztve ]
vettel jobban sakkozott.

cyberkind
nagyúr
Oké, az utolsó pár kör amit láttam tetszett.
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

Don.Corleone
aktív tag
atya ég, ez meleg volt, nagy győzelem vetteltől!

.LnB
félisten
De gyenge ez a Bottas..
Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ

ricsi8800gt
addikt
Botti Botti
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Yamaha Yz450f 2007

junior11
veterán
Huhh, ez épphogy megvót.. Nem való nekem már ilyen izgalom

DopeBob
addikt
Nah, a Honda beallitotta az hibrid era legjobb eredmenyet... Nagy grat nekik!
MZ/X

Atomantiii
őstag
Mintha csak MotoGP befutó lett volna, de az is kezdődik hamarosan az F1 után.

quailstorm
nagyúr
Asszem a McLaren csattanós választ kapott arra, hogy mennyire volt kizárólagos felelős a Honda...
Verstappen balesetet amúgy én a visszajátszás után nem varrnám a nagy arc javára. Maga az előzés szépen megvolt, de Alonso nagyon útban volt és elfogyott a hely.
[ Szerkesztve ]

junior11
veterán
Bottas helyett Hami lehet, hogy megfogta volna ...

Cartevo
senior tag
A Bullnál kezdhet csomagolni a Renault.
[ Szerkesztve ]

BenHans
addikt
TR-Honda!
Bravo Vettel és Hamilton!
Bottasszal pedig pontosan ezért nem lenne egyéni bajnoka a Mercedesnek. Nagyon kellett oda már tavaly is a Hammertime.
"...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "S7ill I Rise"
(#106777) Atomantiii válasza quailstorm (#106773) üzenetére

Atomantiii
őstag
Biztos van benne igazság, de három év szívásából csak tanult a Honda is valamit és most végre kibírta minden.
Na meg azért kiesett egy Ferrari és két Red Bull is, akik azért előttük lehettek volna.
[ Szerkesztve ]

Csapoati
Topikgazda
Alonso 4. összetettben, milyen Honda?
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!
"Akárhol jársz, akármit látsz, nyomot hagy benned, jól vigyázz..."

arn
nagyúr
Annyira varjak a verstappentol a vbcimet, csak nehogy gasly hozza
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

szilva01
őstag
Tényleg jó verseny volt, nem hittem, hogy Vettel megcsinálja szuperlágy-lággyal. Valószínűleg ez a RB dupla kiesésnek is köszönhető. Viszont a Toro Rosso atom volt. Valószínűleg 6. hely lett volna, ha senki nem esik ki, de az is hasonló eredmény lett volna, 4. (jó, most 3.) erőként befejezni számukra egy nagydíjat nem lehet rossz érzés.

JJános
addikt
Á! Sápadtarcú tesókám! Ünnep van? Hozzá tudnék szokni.
Aki a meleget szereti hóember nem lehet.

snecy20
veterán
Tudjátok mi az érdekes? Hogy a McLaren is baromi jól járt a renault váltással, mert szállítják a kettős pontszerzéseket és végigérnek a versenyeken, a Toro meg egyenesen megütötte a lottó ötöst a Hondával.

Patrick
addikt
Hamilton jó nagy tahó...
Fino alla fine!

shteer
félisten
De a TR-nak ezután hoznia kell a 4.-et különben csalódás
..szerintem jónak tűnik
Ja, igen, szerény összegzésem: Szép volt Bottas kiugrása a rajtnál, valamint a végét nagyon megnyomta, lehet, ha lágy lett volna a kocsin, körbeautózza Vettel-t. Kimi rettenetesen balszerencsés vagy nem tudom, direkt csesznek ki vele a Ferkánál, de ez már felháborító. Hamilton mentette a menthetőt.
GG Gasly-nak, Alonso-nak
Szerk: Ja és nagyon élvezetes volt a futam Szujó hangja nélkül is
[ Szerkesztve ]

DS39
veterán
Persze direkt eltöretik a szerelő lábát hogy kicsesszenek vele.
Jó futam volt. Vettel alatt milyen látványosan fogyott el a gumi a végére. De csak behúzta azért.
„A politikusok mindenhol egyformák. Megígérik, hogy felépítenek egy hidat ott, ahol még folyó sincs." - Charles de Gaulle
Akkor csak simán balszerencsés Kimi, de fáj ezt nézni
A munkatársnak pedig innen is kívánok mielőbbi felépülést!

Don.Corleone
aktív tag
vagy jöjjön majd egy csere barcelonában. nagyot ment a francia, én szezon előtt előtt egy lyukas garast sem adtam volna hogy ez a duó alkot valamit, főleg a hondával, erre tessék.

snecy20
veterán
Az elmúlt 4 szezonja erről szól, valami mindig beüt nála, és valahogy sosem Vettelnél.... Egyszemélyes csapat volt / van / és lesz a Ferrari, most függetlenül attól hogy ez egy extra balszerencsés eset volt. Mint ahogy most is, az esetek döntő többségében még csak hibáztatni sem lehet a finnt. Raikkönen helyében én már a legnagyobb örömmel lépnék le év végén.
[ Szerkesztve ]

snecy20
veterán
(#106793) quailstorm válasza Atomantiii (#106777) üzenetére

quailstorm
nagyúr
Elég ha a McLarenhez nézed a Toro tempóját. Nyilván a mostani 4-ik hely olyan, mint a múltkori Alonso helyezés, de mindkettő Honda végigment és tempó is volt.
Ha így folytatják megbízhatóságban és teljesítményben, akkor év végén lazán vált az RBR Hondára.
[ Szerkesztve ]

arn
nagyúr
Verstappenre kivancsi vagyok, hogy beerik e... hiaba van mar itt negyedik eve, iden semmivel sem vezet erettebben, mint a tapasztalatlanabb kortarsai. Nem volt hulyeseg a korhatart meghuzni, kell egy erettseg erre.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

snecy20
veterán
Hartley-nál nem nagyon, lassú is volt meg karambolt is okozott, ő nem ide való, nem jó mérce... kár is hogy nincs Gasly mellett egy Sainz / Verstappen kaliber.
arn
Vagy a baj találja meg őt, vagy ha épp nem lenne semmi, akkor ő keresi... Összegezve az időmérőjét és a versenyét, gyengécske most idén az összkép tőle.
[ Szerkesztve ]

Cartevo
senior tag
Ha ilyen körülményben, páratartalommal, stb magabiztosan végigmennek, akkor máshol is. Hirtelen megszűnt a nagy megbízhatatlanság mindkét középcsapatnál.

arn
nagyúr
Lehet jovore lesz egy versrappen osszehasonlitas, ha igy folytatja

Don.Corleone
aktív tag
Szerintem alapjába véve egy kivételes tehetség, viszont ez a all or nothing üzemmód ez egy cirka 20 futamból álló évadokban nem vezet eredményre. Szerintem ha hagy helyet Hamiltonnak, akkor nem történik ez ma, az a baj én minden megmozdulásában - meccsében érzem ezt a dupla vagy semmit, persze ne legyen puha, de még mindig nem találta meg az aranyközéputat, és az is lehet túl hamar az ölébe hullott a világ, hozzá teszem vater nevelése is kell. Én megvárnám ezt az évet, de eddig sok a hiba.

snecy20
veterán
Könnyen lehet hogy csak a McLaren és a Honda esetén nem működött ez az egész, 3 idény azért epp elég jó minta volt erre, és nem működött...ez meg a Toro 2. Hondás versenye volt, és aligha hiszem, hogy hirtelen előálltak egy olyan ultra top kategóriás kasztnival. Talán a VB-címért menő harcot leszámítva ez a Honda-Renault, McLaren-TR viszonylat lesz a legérdekesebb idén.