Formula-1
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
- Bemutató Call of Duty: Black Ops - Cold War bemutató
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [crey:] Az élhetetlenség országa
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [hcl:] Amikor nem villan
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] Sonarr és Radarr
- [Re:] [Kolondrum:] Kertes vagy lakás
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
oké, bízzunk benne, hogy a kasztnin lévő égésnyomok még a múlt heti tesztről valók:
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

DopeBob
addikt
hát, nehéz elhinni, hogy ez tényleg elírás volt
MZ/X

Samott
őstag
Szavazas a GP hireken: Ön kinek szurkol az F1-ben?
Vettel 39%
Räikkönen 22%
Alonso 20%
Hamilton 9%
Tobbiek: futtottak meg (0-2%) Fura.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

Csapoati
Topikgazda
Kíváncsi lennék a számokra, ha Vettel mondjuk átülne a Renault-ba és Sainz meg a Ferrariba.
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

VD
őstag
Ha Szujó ülne a Ferrariba, Ő is kapna ugyanannyi szavazatot mint Vettel....
Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!
akkor kimi miért nem?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Alexios
addikt
Mert nem ő az első számú pilóta

Csapoati
Topikgazda
Az elmúlt 4 szezonja után nem csodálom annyira...

Atomantiii
őstag
A Sauber női tesztpilótát jelentett be az idei évre Tatiana Calderon személyében. Fogjuk autóban is látni vagy csak a szokásos szájkarate lesz a feladata?
[ Szerkesztve ]

Csapoati
Topikgazda
Az eddigi eredményei alapján (7 pont a GP3-ban két szezon alatt) inkább az utóbbit tippelem...

Atomantiii
őstag
Te legalább már többet tudtál róla mint én, bevallom őszintén még csak nem is hallottam róla eddig.
Elég szomorú hogy valaki egyáltalán tesztpilóta lehet a neme miatt miközben olyan arcok meg se mutathatták magukat, mint anno Andy Soucek vagy azóta Alexander Rossi, nagyon drukkoltam mindkettőnek, hogy bekerüljön.
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!" https://www.youtube.com/watch?v=B8dgoUa05H8

Alexios
addikt
Rossi volt F1-es pilóta, pár versenyen is részt vett, tesztpilóta meg éveken át
[ Szerkesztve ]
Manor & Caterham, nyerő páros
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!" https://www.youtube.com/watch?v=B8dgoUa05H8

Alexios
addikt
Ez a mostani Sauber szintje egész konkrétan, utolsó hely
és mire leírtuk megint megállt a McLaren

Segal
veterán
Ha Melbourne-be fagypont lesz még jók lehetnek

feri1014
senior tag
Egyre kínosabb ez a McLaren sztori. Kezdi árnyalni a képet, hogy mekkora részük is volt a Honda mélyrepülésében, mert a Red Bull az működik.
[ Szerkesztve ]

Csapoati
Topikgazda
Én se tudtam semmit, a Wikipedia segített.
feri1014: Mivel nem tudjuk, hogy mi a probléma most, így csak találgatni lehet. Talán semmi köze a mtorohzo, talán van. Az elmúlt 3 évre azért nehezen vetíthető rá ez.
[ Szerkesztve ]
szinte hallom, hogy beszól a rádióba: "no power."
[ Szerkesztve ]

feri1014
senior tag
Ment is utána a Red Bull. Ezt nem hiszem el.

.noxwill
veterán
Tudjuk hogy a Renault az milyen, semmi meglepő nincs ebben. Pláne ha a McLaren a maga módján agresszív tervezésű elemeket használ akkor meg depláne.
Azzal hogy váltottak semmi nem oldódik meg magától. Az meg hogy a TR megy, az se meglepő. Tavaly előtt a második évben ment azért az a Mclaren.
All→M8
dededede... akkor is gp2 engine!
mondjuk most valami van az strnél is.
[ Szerkesztve ]

Segal
veterán
Erős Red Bull hátszél mert jövőre kéne a motor nekik is

Motion_Blur
félisten
Szép ez az Red Bull: [link]
Kár hogy ennyire egy helyben toporog a Renault... átlag +20-30 lóerővel szerintem el tudnák kapni a Mercit.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
azt írják, hogy le van kapva a kerekek, orr, motorborítás, és a hátsó szárny.

Motion_Blur
félisten
Vettel 171 kör, ez szerintem rekord
Több mint 2,5 versenytáv
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#105029) Atomantiii válasza Motion_Blur (#105028) üzenetére

Atomantiii
őstag
Tavaly Massa és Vettel is ment egyik nap 168 kört.
(#105030) Motion_Blur válasza Atomantiii (#105029) üzenetére

Motion_Blur
félisten
Rosberg tartja a rekordot 172-vel, fákk
Bottas + Hamilton 177 kört tettek meg, az se gyenge.
[ Szerkesztve ]
(#105031) Atomantiii válasza Motion_Blur (#105030) üzenetére

Atomantiii
őstag
Ja biztosan, most nem volt kedvem végignézni 2005-ig a tesztadatbázist
Illetve a korábbi évek is még folyamatban majd.

Mortein
tag
Olyan táblázat nincs, ahol benne van, hogy ki milyen keveréken és mennyi kört teljesített eddig. Mclarennél élek a gyanúperrel, hogy a Hypersoft-al ment a legtöbbet, amit nem igazán értek, mert szerintem továbbra is a medium lesz a mérvadó, versenyek nagy részét azon teljesítik.

junior11
veterán
Élő szöveges közvetítés a barcelonai teszt 6. napjáról
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
Köszi, bár én autosport.com-ban 'kicsit' jobban megbízok

Segal
veterán
1 szó a válasz "szponzor"

Mortein
tag
Nade, így sem mennek top eredményeket, ráadásul hosszútávon ártanak maguknak és a múltheti hidegben tökmindegy, hogy Hyper-el mentek nem sokat ér.
tökmindegy, lehet promózni, hogy majdnem olyan gyorsak a teszteken, mint a merci/ferrari. azt meg, hogy ők időmérő gumikon voltak, a másik kettő meg közepes/lágyon, elfelejtik megemlíteni.

Soderes
tag
Azért ez nem így van, hogy "promo".
Egy rész nem egy Flying Lap-ról van szó, mert Alonso 10 kört kinn volt vele.
Másrészt a végsebessége Sainz-hoz képest elmarad.
+ ahogy látom Alo verseny szimulációt megy : hiper lágy, utána szuper lágy.
Tehát tud az a egység 1.19.8 közepesen ebben biztos vagyok.

Soderes
tag
Jelöltlen "development" gumik. Lehet az bármilyen.

IreN!CuS
őstag
10:11 Here's some information on those unmarked tyres Hamilton used to good effect, with help from our friends at Pirelli:
They’re medium compound tyres. There are two F1 factories, in Turkey and Romania. The Romania one is used at the moment, but there’s the production line in Turkey as well. So those are medium tyres produced in Turkey, as opposed to Romania.
Hamilton is running them to benchmark against the Romania ones - but they’re meant to be identical in every way. The same thing was done at the test last year. It's quite a common occurence.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
Medium az, már itt is látszik

VD
őstag
"Hamilton is running again on the unmarked medium tyres..."
Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

Soderes
tag
Igen, valóban. De ez a keverék nem biztos, hogy fog játszani ebben az évben.
De aztán lehet megcserélik, ha jobban tapad.
Ez már a csapatokon múlik.
[ Szerkesztve ]

Csapoati
Topikgazda
Mai McLaren lerobbanás: check.
elvileg valami ki is folyt belőle. lassan itt lesz az ideje a mclarennek, hogy beismerje, a renault motorját is hűteni kell, különben valami előbb-utóbb megdöglik benne.
[ Szerkesztve ]

guftabi96
addikt
"Smoke billowing from the engine bay through the air intake and under the rear bodywork. Acrid smell of burning carbon. Not going to be pretty when they open it up."
[link]
#KeepFightingMichael | #JB17 | "People = Shit"

junior11
veterán
Állítólag át kell tervezniük a hűtést az autón.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
Azt írják valami ki is folyt a McLaren-ből..'szom már, média szétfogja cincálni őket

DopeBob
addikt
Aha, és minden ok nélkül, mi?
Alonsot sajnálom egy kicsit, de a McLarent én már nem tudom. Főleg ezek után. Ki tudja az eddigiekből is mennyi volt az ő sarok, és mennyi a Hondaé. Nem csodálom, hogy kézzel lábbal tiltakoztak, hogy a Honda egy második csapatnak is szállítson motort. Egy vicc, amit csinálnak, hiába nyilatkozzák, hogy erről szól a teszt... mintha még sose építettek volna F1-es autót, úgy viselkednek. Mondjuk normálisat nem mostanában csináltak.
MZ/X
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Újszerű Lenovo YogaBook 10,1” Érintős Tablet Mini Windows Laptop -65% x5-Z8550 4GB 64GB FHD IPS TOLL
- DeepCool Tesseract SW (fehér színű mutatós házikó, újszerű állapotban)
- FSP Raider II 750W (80+ Silver), hibátlan állapotban, dobozában eladó
- Új MSI MODERN 15 „Kis Gamer” Laptop 15,6” -30% i5-10210U 8GB 512GB SSD NVIDIA MX330 FHD IPS MATT
- RTX3070 Inno3D Ichill X4 - 3 èv garral