Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
IRON STORM
üzenetére
Szerintem is, bár itt most a megtett körök száma a mérvadó, technikai nehézségek nélkül.
Közben a RB8 orrán lévő lyuk amely sokak szerint F csatorna, Newy elmondta, hogy a pilóta hűtésére szolgál.
Amúgy azt se értem, hogy csak a RedBull nem volt arra képes, hogy az RB8/STR7-ről normális High Ress képeket közöljenek a kocsiról. Mindegyik annyira MŰ hatású. És ezt minden évben eljátsszák kb.

-
D.Orion
veterán
válasz
IRON STORM
üzenetére
Szerintem megint hatalmas nagy altatás megy a McLaren és a Red Bull részéről is. Időmérőn látni fogunk itt mi még 1:24-es időket is...
Szerk: Pl Vettel most egyik szektorról a másikra képes volt ledolgozni 0.4-es hátrányt. Harmadik szektorban meg feltartották és így is megverte MS-t. Merci megint nagyon csúnyán ki fog kapni az RB-től meg a McLaren-től.
-
Incubus
tag
válasz
IRON STORM
üzenetére
Csatlakozom én is!

-
D@ni88
addikt
válasz
IRON STORM
üzenetére
-
ronaldo
őstag
válasz
IRON STORM
üzenetére
Meg max. 1 kör plusz Kiminek, sajnos... Jó, persze az elmúlt versenyek alapján más miatt is lehet, hogy az előre prognosztizált 1-2 kör nem jött ki (pl. már pont nem tudta megkezdeni a plusz kört, de nem volt teljesen kifogyva az üzemanyagtartály), de valóban lehet a Ferrari motor nagyobb étvágya miatt is. Holnap kiderül.
-
Al_Bundy_v2
csendes tag
válasz
IRON STORM
üzenetére
Lényegében teljesen mindegy ki nyert volna.De ha ezt szeretnéd akkor kimondom: igen.
JCoole: A kommentátor hozzáértését azért tükrözi, hogy az első Onboard felvétel Barichelloval készült, aki végig Hamilltont követte. Amikor Button Onboard felvételét mutatták akkor is azt mondta, hogy szerinte Hamilton az a McLarenben.
Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest