Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
1. Nem írtam, hogy a féktávhoz nem kell aero, sőt, még azt sem, hogy a féktávon ne lennének lassabbak a többieknél. Hadd idézzem magamat:
"Nyílván a féktávon is lassabbak, de ne képzeljük már, hogy Trabantok gurigáznak körbe körbe a Ferrarik és Mclarenek között."
Szöveget értelmezni hányadik osztályban tanul a mai fiatalság? Szerintem főleg alsó tagozatban. Ha még nem vagy túl rajta, akkor tekintsd tárgytalannak a kritikámat és majd pár év múlva olvasd el újra a hozzászólásomat

2. Azért Neked címeztem, mert Te voltál az utolsó a topikban aki a kiscsapatok miatt hőzöngött. Azonban nem hiszem, hgy túl sokat feltételezek a topic olvasóiról azzal, hogy adott személynek címzett hozzászólásomban TÖBBESszámot használva ne legyen mindenkinek világos, hogy mondandóm nem csak az adott emberre, hanem TÖBB fórumozóra vonatkozik. De lehet, hogy mégis...

Továbbá természetesen az "akinek nem inge, ne vegye magára" elv itt is érvényesül.
Természetes, hogy a hszem nem minden egyes betűje vonatkozik Rád, csupán egyes részei. Amely mondatokat nem érzed "magadénak", miért zavarnak? Nem látod a többesszámot, vagy csak nem akarod észrevenni, hogy hőzönghess?3. Annak, aki nem tudja leírni helyesen (vagy nem figyel oda arra, hogy helyesen írja le) a vált és az irreleváns szavakat, minden mondata irreleváns számomra, így vitánk tárgytalan, válaszodtól kérlek kímélj meg, köszönöm.
Ps: Nem kenyerem a személyeskedés, de általános hszemre kissé támadólag és lenézőleg írtál, így "kénytelen voltam" helyre tenni a dolgokat. Részemről viszont ezzel befejeztem.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Arc Raiders
- AliExpress tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest