Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• hunnylander

őstag

válasz !Overdose! #37302 üzenetére

Akkor úgy kérdezem, hogy mi járhatott Trulli fejében, amikor fűnyírás miatt elvesztett 3. helyét visszakapta, mert állítása szerint az nagyon lelassult, visszont még percekig láthatta, hogy a McLaren ott jön mögötte? Nem fordult meg a felyében, hogy rossz pozícióban van és ebből még ügy lehet?

Továbbá ha a stewardok alaposan végzik a munkájukat, nincs se +25mp Trullinak, se kizáráa Hamiltonnak, hanem megtartják a befutó eredményét. Ennyi. Én megértem, hogy sokaknak ez boldogságot okoz, hogy a McLaren kárára Trullit visszarehabilitálták a 3. helyre, de ettől még a stewardok nem álltak a helyzet magaslatán Melbourneben és ezt csak ilyen drasztikus lépéssel tudták kijavítani.

A legjobb az lenne, ha felvették volna a meghallgatást (szerintem fel is vették) és leadnák a transzkriptjét, hogy láthassuk, hogy konkrétan, miben vétkezett a McLaren a melbournei meghallgatáson, mert ez nekem nem egyértelmű, ugyanis az FIA azt álítja, hogy a McLaren szándékosan félrevezette a stewardokat, a McLaren meg azt, hogy mi nem tettünk ilyen csak feltételeztük, hogy a stewardok a rádióbeszélgetések ismeretében diskurálnak velünk.

Egy szó mint száz, ez az ügy addig fog bűzleni, amíg nem publikálják a transzkriptet.

A büntetés lehet jogos, ugyanis a félrevezetés cikkelyébe az is belefér, ha egy szóval is kevesebbet mondanak, mint azt egy dilettáns bürokrata elvár. Ellenben humánusan nézve a dolgot, nem lett volna ésszerűbb ha törlik Trulli büntetését, amit felületesen hoztak? Ja nem, mert akkor elismerték volna hogy mulasztottak és nem vették a fáradságot rádióbeszélgetéseket hallgatni. Ilyet nem engedhet meg magának az FIA, ők tévedhetetlenek, ők nem mulasztottak, csakis a McLaren lehet a hibás, miért nem rágta a szánkba a dolgokat! Nincs is tétje a dolognak, könnyen lehet, hogy az az 5 pont lett volna a McLaren összes első négy futamon szerzett pontja, annyira bénák.

• Oliverda

félisten

válasz !Overdose! #37302 üzenetére

Megbízható? Aki SC alatt rendszeresen kicsúszik azt én nem igazán nevezném megbízható pilótának. Trulli csak az időmérőkön tud(ott) brillírozni de Glock már lassan ott is teljesen a fejére nő. Töltelékpilóta, pont olyan mint a honfitársa az öreg Fisi. Viszont remekül összeillik a Toyota-val amely szvsz szintén csak egy töltelék csapat. Legalábbis VB-t nem fognak nyerni ilyen felállással és hozzáállással bármennyi pénzt is pumpálnak bele.

Aktív témák