Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21897) nfsu17 válasza nfsu17 (#21855) üzenetére


nfsu17
veterán

Nem akarom bő lére ereszteni, de kb. nem történt semmi.
Megállapították, hogy száraz a motor kívülről, csináltak nyomástesztet, az is rendben és kb ennyi.
"Ez a motor képes erre, tömítések, blabla....figyelni kell és rátölteni" (nem szó szerint, elnézést az idézőjelekért)

Semmit nem kellett aláírni, semmi bizonyítékot nem kaptam, hogy a teszt eredménye negatív, kb olyan, mint ha ott sem jártam volna. Ami azért bosszant, mert ha _mégis_ valami gond lenne később, ami visszavezethető a vízfogyásra, akkor simán rámfognák (szerintem), hogy én voltam a felelőtlen tulaj, mert nem ellenőriztem és nem nézettem meg velük.
Van egy e-mailem, amiben megkaptam az időpontot és benne van az általam leírt helyzet, hogy megint "elfogyott" a víz. Ennyi. Ezzel tudom igazolni, hogy én tudtam róla, azt már nem, hogy a kocsit el is vittem megnézetni.

Kezdem magam "Csabának" érezni...szerintem mindent megtettem, amit meg lehet, csak semmi eredménye nincs. És akkor még az importőr jól le is "cseszi" Csabát, hogy felelőtlen volt, mert csak rátöltögetett, ahelyett, hogy megvizsgálták volna alaposan.
Vagy ti mást olvastok ki a cikkből?

Még garanciális korában el fogom adni az autót, vagy jóval előtte, hogy az új tulaj még tudjon futni egy kört a szervizzel, ha arra kerülne a sor.
Addig meg tőtikézek, mert "jóvanazúgy".
(amúgy - annyira - nem hibáztatom a szervizt...valószínűleg tényleg annyira kicsi lehet a rés, vagy tömítés, ahol igazából elpárolog csak a folyadék, annyi nincs, hogy le tudjon csepegni...plusz kismillió hely lehet, ahova bontás nélkül nem lehet belátni, így ebben a helyzetben nem is tudják észre venni, bontani meg persze, hogy nem fognak, mert arra sincs bizonyíték, hogy kifele "csöpög" el, és nem a motor eszi meg)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.