Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14006) Pardise


Pardise
senior tag

A mai nap lezárult a Focusom története. Ma reggel bevittem a kocsit Miskolcra, jött velem a Focus új tulaja is. Elmondtam a hibát, mindent részletesen. Átnézték az EGR szelepet, a lambdaszelepet és minden fasza, "szervileg" tökéletes a kocsi, nincs semmi baja. Végül azt az eredményt mondták, hogy van több ilyen autó ezzel a hibával több városban (Nyíregyháza, Debrecen pl.). A hibáról tud a Ford gyár is, de még ők sem tudják, hogy mi a baja, sőt senki nem tudja mi a baja. Az Focus új gazdája előttem hívta fel egy barátját, aki Nyíregyházán dolgozik a Fordban és neki is ugyan ilyen Focusa van ugyan ilyen hibával (8 ezer km van benne) és nincs rá megoldás.

Miskolcon legalább korrektek voltak, nem hitegettek, nem beszéltek félre, elmondák, hogy ez van, nincs rá megoldás. Ha a gyár sem tud erre megoldást, akkor ők főleg nem. Lehet később jön egy szoftver, ami majd megoldja, nem tudni.

Rákérdeztem a kokszosodásra, a szervizes csávókám csak pislogott, valamennyire képben volt, szerinte bármelyik motor elkokszosodhat, de a tisztításról nem esett szó.

Az új tulaj megvásárolta a kocsim ezzel a hibával, de ő is tovább fogja adni, mert van egy autókereskedése, ahol olyan autókat értékesít, amiket megbízható emberektől szerzett. (nem susmákolt a kocsi, nem tekert a km óra, nem volt törve, stb.)

Úgyhogy ez van, várom a Mondeot, remélem az beválik, tökönszúrom magam, ha azzal is lesz valami.

Your car, your life ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.