Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1541) mcll


mcll
aktív tag

Sziasztok!

Csütörtökön lányoméknál bekötötték a Flip-et, tegnap voltam náluk hogy a rendszerüket beállítsam az igényeiknek, amik a következők: Nem kértünk sokat, mindössze annyit hogy a Flip-es routert (Sagemcom Fast 3686 v2) átrakják bridge módba, hogy a saját routerüket tudják használni, és a NAT-olást levegyék a rendszerről, hogy kívülről is elérhetőek legyenek bizonyos portok, szolgáltatások.
Több ide-oda telefonálgatás után sem sikerült ezt megoldani. Az ügyfélszolgálat átirányított a technikai csoporthoz, ahol azt mondták hogy nem megoldható az átállítás mert IPTV szolgáltatás is van a rendszeren, így előbb azt le kell mondani, utána már lehetséges. Hurrá, akkor lemondjuk, mert IPTV amúgy sem kell nekik, sosem tévéznek. Vissza ügyfélszolgálat, kértük IPTV lemondást, ott azt mondták, a Flip-nél ez nem lehetséges, mert vagy mindet lemondjuk, vagy semmit, nem lehetséges bontani a csomagot, ergo nincs bridge mód, natolást sem lehet kikapcsolni. Állítólag.

Na most ebből mi az igazság? Tényleg így működik a Flip? Nem lehet sehogy átkapcsolni a Flip-es routert bridge módba? Nem lehet lekapcsoltatni a natolást? Ha lehet írjátok meg legyetek kedvesek hogy oldható ez meg. Köszönöm!

"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.