- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VHS digitalizálás
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy építsünk otthoni labot III. (Mit vegyek?)
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
Dark Archon #19 üzenetére
Sorry, viszont koaxon is ugyan olyan jó.
-
-
viktorhu
veterán
Bekötötték délelőtt, még sok tesztelésre nem volt időm, mert rohannom kellett. Mindenesetre olyan 125/11 körül jött a net a speedtesten, 4ms-os pinggel madzagon keresztül, a mobilomra 5G-s wifin 100/10-et adott (párhuzamosan adja a routerük a 2,4-es és az 5GHz-es wifit).
A tévében lehet hangsávot választani, szóval lehet az angol alapnyelvű csatornákat eredeti nyelven nézni. A szerelő szerint a gyorsító opció is menne, ügyfélszolgálat szerint most még azt nem tudják bekapcsolni, de szólnak, amint lehetőség lesz rá.
-
margithid
veterán
Azért vicc ez az egész...
Ahol van ott terjeszkednek. Ki fogja otthagyni a digit, semmi értelme.
Optikázni meg nem fognak szerintem, ha eddig nem sikerült nekik.
Komolyan mondom lassan a telenor korlátlan netje lesz a legjobb ajánlat
Csak tudnám mi a francot csináltak az elmúlt 10 évben.
Mondjuk itt most álltak át VDSL-re, akkor talán lehet számítani valami változásra?
Nekem már a 20 mega is megváltás lenne, de még azt se tudták összehozzni. Emlékszem 15 éve volt már 8 megás net, azóta nem sikerült feljebb lépni nagyon... -
margithid
veterán
Szerintetek ha olyan területen lakom ahol nincs digi, akkor ne is számítsak rá, hogy megjelenik a flip?
10000 fős városban lakom, 10+ éve vagyok telekom előfizető, francos 10 megás netnél nem tudnak jobbat ajánlani...
Nem vagyok sebességhuszár, de mikor 2 asztali gép, egy notebook meg egy telefon megy 10 megán igencsak lassú az egész már. Nem is a 100 mega kellene nekem hanem legalább 20-30 stabilan.
Ráadásul a tv előfizetést is le lehetne mondani igy majd... -
viktorhu
veterán
válasz
Dark Archon #8 üzenetére
Nekem holnap kötik, koaxon. Mivel nincs hűség, kipróbálom.
-
Minket is megkörnyékeztek
Eleinte még jól is hangzott, aztán a feketeleves:
- feltöltési sebesség 10Mb/s
- garantált 1Mb/1Mb/s
- elavult technológia
- set-top box
- köze van hozzá a TelekomnakNem az igazi, későn is ébredtek, hogy a mai világban az emberek nem akarnak hűségidőt. De akar a fene még egy távirányítóval vacakolni (s így csak egy tévére is lehet kötni), meg DSL technológiát, mikor a padláson van az optikai kábel.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
trec12
addikt
Az árakat lefelejtettem. A 100-as nettel, nagy tévé csomaggal, alap telefonnal nézve messze legdrágább a Vidanet még úgy is, hogy területi akciós ára van a Digis utcákra. A Telekom nagyságrenddel olcsóbb a Digi 2 éves ára a legkisebb csomagban amiben ugye a net 100-as kb. 2 ezressel még ennél is kevesebb de a hűség nélküli is alacsonyabb picit.
Itt jelenleg csak a Flip tudna alámenni a Diginek.[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz
radio100jozs #4 üzenetére
Nem teljesen igaz. Nálunk kettő nagy városrészben random címekre alig-alig találni olyat ahol elérhető a flip. Sőt ránéztem egy harmadik városrészre ott sincsen.
Pedig Digi itt mindenhol van, aztán Vidanet ktv (Telekom cég) ill. a Telekomtól is lehet kérni netet (akár 120 Mbitet ír a legtöbb helyre), telefont, IPTV-t. (gondolom ez VDSL lehet de akkor a 120 Megabit nem reális...)
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz
radio100jozs #4 üzenetére
Logikus, de megnéztem (Mogyoródon) néhány címet, ahol van Digi ftth. Egyik helyen sem elérhető a flip...
Ja és van Telekom optika.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Próbaképpen 3 olyan településen néztem meg a flip elérhetőségét, ahol a Telekom jelen van (ebből kettőben optikával): Egy budapesti agglomerációban lévő község, egy Balaton melletti község és Budapest egyik kerülete. Mindhárom címre azt írta a keresőjük, hogy ott nem elérhető a flip. A kérdés már csak az, hogy elérhető valahol? Esetleg csak az államilag támogatott hálózatokon érhető el a szolgáltatás?
-
mbalint987
aktív tag
Mivel úgy láttam, hogy a Flip márkának még nincs témája, gondoltam nyitok egyet, hogy ne a T-s témában kelljen erről beszélgetni (mert max. technikailag tartozik oda, egyéb tekintetben meg OFF). Az összefoglalót már elkészítettem, hamarosan írok a modker-be, hogy megjelenhessen.
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest