Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: ReaR backup
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Szimulátor de játék, ne feledjük. De egyébként szerintem a profi szimulátorokban se arról szól a kiképzés, hogy 11 órán keresztül ülnek és nézik a robotpilótát, hanem a kritikus részeket gyakorolják. Persze van akinek ez a perverziója hogy IRL lerepüli, nem kérdés - de szerintem ők azok, akik ennek az egyébként is rétegjátéknak egy további nagyon szűk rétegét képviselik.
Az FS karrier módban engem pl az zavar, hogy miért bünteti a játék azt, aki csak élvezni akarja, ám ha átskippeled a 3 órás repülésből 2.5 órás robotpilóta nézegetést (amit be se kell állítanod csak átvenni a játék generáltat) akkor kb az 10%-át kapod a creditnek (az XP-t nem tudom mennyit csökken). Miközben ha átváltasz másik ablakba filmet nézni akkor megkapod a 100%. Szerintem ez aránytalan, számomra valahol a 10% credit vesztés lenne a reális, XP-ben hasonló cruise skippelésért.
Persze lehet mondani, hogy hagyd a karriert, csak repkedj. De az meg jó benne, hogy van valami cél, mint egy játékban. Egy open worldben is lehet csak császkálni és nézni a tájat, mégis inkább küldetéseket csinál az ember és mellette nézelődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- DXRACER Prince L gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest