Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
kissadam22
tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni, normális az a dolog hogy pár napja ssd-re telepitettem a win 7. Minden gép kikapcsolásnál frissit a rendszer. Régen amikor winyon volt az Os. Akkor nem frissitet ennyit a rendszer. Köszi
-
kissadam22
tag
sziasztok köszönöm mindenkinek a segítségét. Most már tutti a gépem az SSD-vel.
Azt meg tudhatnám hogy miért kell átállítani ACHI-ra, miért nem jó ha IDE-n van telepítve a win 7 az SSD-re... köszi -
kissadam22
tag
Szia pedig be is töltött a Win. Minden progi jo volt, és követtem minden lépést, de valahol el véreztem. Köszi az infót.
-
kissadam22
tag
Sziasztok. Segitsetek nekem légyzi.. ssdre- telepitetem win 7-t. Fasza jó volt igaz Ide-n volt álitva. Be is Botolt minden progi jo volt. Olvastam linket Ssd beálutása..Sart keresöbe Regedit...Machen.. ilyesmi. Aztnán Bios Ide átállitasa Achi-ra. Innentöl. NEM indul a gépem hiába állitotam be a Biosba Az Ssd-t de Semmi. Köszi
-
kissadam22
tag
Sziasztok. Kérdésem lenne, most vettem egy SSD VERTEX 3 120Gb. Milyen beállitásokat kell csinálni hogy sokáig jó legyen. Èn úgy csinàltam. Ssd-n a Win 7. D-C meghajtónak (wd 500 sata3 winyó) azob pedig a programok(Nero.torrent.office daemon tools. Ès minden más a rendszeren kivül) ide jönnek a letöltések külön mappába. De a netem youtube nézése közben ment az utorrent és beszagatott a videó.miért van ez. A másik hogy a D meghajtóra van telepitve a daemon tools be akarok rakni valamit akkor kiirja a rendszer nem látja,hibás a fálj.. ez is mièrt van. Köszi valaki tudna segiteni hogy épitsem ujra a redszert. Köszi
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest