Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
RevolutioN2
üzenetére
Asrock P67 Extreme 4 - a HDD egy WD20EARS 2tb sata2 5400es hdd (megjegyzem zárójelben h egy mobile rackben van jelenleg mert a házam pici így nem tudtam normális helyre beszerelni, de ezt még kipróbálom rack nélkül is), megnéztem a boot sorrendet, 1. kingston ssd, 2. samsung odd, nem vágom h mivan... volt valami bss boot group is abból kivettem,
ill kipróbáltam azt h a marvell vezérlőinek a slotjára rákötött hddket achiról idere visszavettem de uaz
az is fura hogy a hddket nem mutatja a bios pedig ott vannak, 1. kapásól az ssd alatt, a másik 1 tb os wd meg marvell vezérlős sloton, azt meg alapból nem mutatja.. elcseszett egy bios ez
-
PAtr0n
addikt
válasz
RevolutioN2
üzenetére
Értem, és köszi!
Akkor rendszervisszaállítást hagyok és ennyi.

Még valami: A firefox cache-elését hogy tudom ramra tolni? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
RevolutioN2
üzenetére
OK, akkor így marad (10GB "félretéve"). Köszönöm a válaszokat!
-
RockHaRD
addikt
válasz
RevolutioN2
üzenetére
remélem, hogy ez a partition magic, amivel én választottam le a cuccost, az a végéről kapta le, és nem összevissza

-
RockHaRD
addikt
válasz
RevolutioN2
üzenetére
a kérdés, h ez a EaseUS Partition Master képes-e leszedni úgy, hogy a windows megmarad

-
RockHaRD
addikt
válasz
RevolutioN2
üzenetére
hát remélem nincs igazad

amúgy a másik ssd-met is alapból úgy használtam, h 7-10 giga szabad hely mindig legyen rajta, mert vhonnan hallottam, h annak lennie kell (meg tapasztaltam is, hogy belassult), szal ennél is valszeg így lesz

-
válasz
RevolutioN2
üzenetére
Visszalehet azt állítani, ugyanaz az eljárás, mint ahogy itt le van "írva", csak először az Expand jelölőnégyzetet jelöld be.
Silentfrog
alapvetően nem sok, tekintve, hogy friss telepítés után vagy ill. a 830 vezérlője elég sokat ír (azaz nem te írsz az SSD, hanem a FW csak ezt SMART adatként a Host Write-ba is beleszámolja). Amikor "rendezi a sorokat" a 830-as utána már nem lesz ennyi írás.
Figyeld azért, minden héten nem lehet ennyi írás, ha semmi nem indokolja. -
kerekfej
őstag
válasz
RevolutioN2
üzenetére
Kettéparticiónáltad?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest