Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...engem ebben leginkább az lepett meg, hogy reklámok nélkül ment végig
a dokumentumfilm kb 80%-át láttam már az elmúlt 2 évben és a maradék 20% nagy részét is így képzeltem...ami szerintem sokkal súlyosabb: ha most újrázza valaki "A tanú"-t és utána leül, hogy "bszki, az elmúlt 60 évben nem tanultunk semmiből és még mindig ez a lemez pörög?"
-
paatrick
őstag
Kösz a videót, megnéztem én is. Szerintem jó 20 perccel rövidebbre kellett volna vágni, lehetett volna tömörebb, vagy még több dolgot belerakni, mondjuk azokra meg ott a többi tényfeltáró videó a youtube-on.
Családban van mihazánkos(putyin az isten
), bizonytalan meg fideszes is. Fiatalabb baráti körömben csak ellenzéki. Én nem érzem hogy ez propaganda videó lenne vagy személyi kultuszépítés, ha már valakinek akkor OV-nak van személyi kultusza meg "rajongói".
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a dokumentumfilm kb 80%-át láttam már az elmúlt 2 évben és a maradék 20% nagy részét is így képzeltem
), bizonytalan meg fideszes is. Fiatalabb baráti körömben csak ellenzéki. Én nem érzem hogy ez propaganda videó lenne vagy személyi kultuszépítés, ha már valakinek akkor OV-nak van személyi kultusza meg "rajongói".
Izzítom is! Köszi! + neked is devil-k!