Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz brownus #44760 üzenetére

    Konkrétan a teljes CIA szálat kukázni lehetne, mert amit csináltak, arra Lockdown is képes lett volna egymaga, plusz mivel rendes motivációt sem írtak nekik, így kit érdekel?
    Az elejét meg lehetne vágni, nagyon sok volt a "béna feltaláló" maszlag, szerintem az egy darab körkép elég lett volna belőle.
    A közepéből, mikor utazgatnak szintén, pl. a bankkártyás rész halál felesleges volt
    És mivel a CIA-s szálat törölném, a végén sem kéne az ügynök vs. Wahlberg nyomiságot nézni, hanem lehetne rendes robotbunyót bevágni.

    Amúgy ami nagyon zavart, az az, hogy Bay nagyon tehetséges módon már saját magát kopizza. Ugye volt a harmadik részénl az az ominózus videó, miszerint Bay az autópályás üldözésnél a Szigetből kölcsönzött részleteket. Na itt meg egy az egyben ugyanazt megcsinálta, mint ott, mikor a robotok átváltoznak és ugranak, közben az embereket elkapják, vagy mikor először feltűnnek, az ugyanolyan, mint az első részben, csak nem sikátor, hanem sivatag... ez azért elég gáz. A Prometheus utánérzésű vég meg szimplán csak vicces (Mióta tud repülni? Meg eddig miért nem repült, ha a Földet is el tudja hagyni a rakétáival?).

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés