Hirdetés
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hail Mary Project
/engdub hunsub/Tegnap végre eljutottunk moziba. Allee mozi, 1. terem. Szerintem jó, ha harmincan voltunk.
Szerencsére hosszú a film, így kábé féltávra mindenkinek elfogyott a csámcsogni- és szürcsölnivalója.Maga a film nagyszerű volt, mind Feleségem, mind én remekül szórakoztunk. A megvalósítás, adaptáció szerintem kiválóan sikerült, amihez fantasztikus képi és hangi világ társult.
Gosling szerintem tökéletes választás volt (eleinte tartottam tőle), de a többi szereplő is teljesen rendben volt.
Véleményem szerint sikerült nagyon jól megragadnia a könyv humorát. Helyenként megfelelő mértékben (ízlésesen, még nem giccsbe hajlóan) érzelgős, remek mozi lett, abszolút megérte bevállalni érte a mozit.Itt tenném hozzá, mindketten imádjuk a könyvet - de nyilván ahhoz képest elképesztő sok dolog kimaradt. Nagyon fájó hiányosság szerintem nem akadt, bár az első percekben sérelmeztem, hogy a könyv teljes bevezető részét -
- pár perc alatt lezavarták. De egy igen intenzív, pörgős könyvről beszélhetünk, a film pedig még így is cca. 150 percet tett ki, talán jobb is, hogy nem ültettek át minden fordulatot, csak még tovább nyújtotta volna a játékidőt. Így a kevesebb talán több volt.míg nagyjából rájön, hol van és mi történik vele Egy-két eltérés volt a könyvhöz képest, azok is abszolút rendben voltak.
De ha valaki már látta a filmet, annak mindenképpen javaslom a könyv elolvasását - ha tetszett a mozi, akkor azért, ha nem, akkor azért
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Nintendo Switch Lite (Picofly, CFW, Dualboot) eladó
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest