Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kergeboci

aktív tag

válasz devil-k #175744 üzenetére

Talán, ha a választások utáni években jön ki, lehet én is kevésbé tartanám propagandának (attól, hogy nincs benne gyűlöletkeltés, még lehet propi, bár tudom, mi idehaza az elmúlt 16 évben már elszoktunk attól, hogy lehet ezt pozitív légkörben is művelni).
    De meggyőzhető vagyok abban, hogy akkor egy propaganda célra is felhasznált dokumentum film ? :)

Ahogy én is írtam, elsősorban ténylegesen a bemutatás a célja, de azért finoman játszik az irányba állítás és meggyőzés eszközeivel is, ezzel az egyoldali bemutatással. Mondjuk ez már kevésbé a film hibája, inkább a jelenlegi helyzeté, mert milyen másik oldalt tudnál megszólítani anélkül, hogy "áruló ukránista" szarságok ömlenének ki a száján? Jelenleg kb senkit.

Úgyhogy most itt pártársak és az állam által folyamatos támadás alatt álló újságírók vannak felszólítva. Masterpiecenek nehezen értékelném, de messze élvezhetőbb és sokkal de sokkal kevésbé demagóg (vagy inkább természetesen sem mint erőltetetten populista) volt, mint amire számítottam.

Új hozzászólás Aktív témák