Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kergeboci

aktív tag

Tavaszi szél - az ébredés
    Elérhető: vasárnapig youtube

Propaganda film, úgyhogy megértem, ha valakit pont eddig érdekelte a téma. Ők nyugodtan ugorhatnak.
    ------------------------------------------------

Alapvetően én sem vagyok híve az egyoldalú bemutatásnak, na ez pont olyan. Egy embert és egy pártot hozz emberileg közelebb a nézőhöz. Az eszköztár, amivel dolgozik, nagyon ügyes. Remek vágás, piszok jó felvételek. Jól van ütemezve, ha szorongattatni kell, szorongtat, ha felemelni, felemel.

Témájából adódóan, mondanivalója sok boncolgatást nem igényel, talán annyi, hogy némileg talán inkább a bemutatás irányába billen a mérleg, sem mind a már ismert szöveg felmondásában.

Túl sok újdonságot, hatalmas meglepetéseket nem tartalmazz, bár azért volt egy két olyan háttér anyag, mely azért mélyítette azt a képet, mellyel nagyjából a médiaszerepléséből már ismerünk. Hol előnyére, hol kicsit talán kevésbé előnyös oldaláról is (persze csak azért mértékkel adagolva).

Mozit talán inkább csak annak ér meg, aki ezzel fejezné ki támogatását, de gondolom akinek ez a terve, az ezzel teljesen tisztában van. Nekik ajánlott, mert témájához illeszkedve, egy korrekten összerakott dokumentum film lett.

Új hozzászólás Aktív témák