Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
menalcas #548 üzenetére
A második talán a Langolierek ?
-
menalcas
őstag
Keresnék 2 film címét:
Az 1 ik nagyon régi film, 1 horror, valami olyasmiről szól hogy van 1 alvással kapcsolatos kutatóközpont ahol eszabadul valami , először a számitógépen kommunikál talán John Doo nak nevezi magát aztán elkezdi ölni a népet úgy hogy a félelmét szamélyesiti meg talán (hatalmas patkányként stb) na ennyi rémlik a filmből, hátha valaki látta.A másik az meg több része is van szintén horror, abban meg az 1ik ben 1 repülőtéren játszódik, ott meg megáll az idő talán nem gyullad meg a gyufa meg ilyanak és csak pár ember van ott, és valami közeledik folyamatosan hallatszik valami kis zaj ami közeledik és közeledik és fingom nincs hogy van tovább nem emlékszem xD
Szal ezeknek a filmeknek keresem a címét a segitségért előre is köszi
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #49 üzenetére
tárgytalan
-
Vangelis
félisten
Én is gondolkodtam egy film cimén.
Valami scifi lehetett .. nagyon régen láttam.
Ami megmaradt belőle, hogy egy barlangban jövőbeli ruhás csókák lézer meg sugár pisztolyokkal lövöldözik egymást, különösebben fingo9m sincs mikor és milyen film de vagy 20éve láttam a királyi adón
Jó volna tudni mi a cime
-
Ricco_hun
senior tag
UP! ERRE nem emlékszik valaki?
-
petra88
csendes tag
Hali!
Keresek egy filmet (vagy lehet inkább sorozatot)...
Pár napja láttam a TV-ben, de nemtudom a címét, és sajnos azt sem, hogy melyik csatornán (talán a Comedy Central volt). Elég későn adták, olyan 11-fél12 körül, hétköznap (ennyire emlékszek pontosan...hátha vki ismeri és látta....)
Egy szexmániás békáról szolt (a béka egy báb volt, zöld, piros kempinggatyába, tornacipőbe meg napszemüvegbe flangált...más minden rendes film).
a béka elment pszichiáterhez a szexmánia miatt, de a végén lefeküdt a pszichiáter csajjal is (meg szinte mindenkivel).
Ilyen vigjáték, meg kicsit erotikus keverék szerű...vagy nemtom milyen
Csak kapcsolgattuk a TV-t és úgy találtuk. TV műsorokban már néztem, de nem találtam...ha valaki ismeri címet kérek (meg pontosan melyik csatorna).
Köcce. -
spyduck
nagyúr
Sziaztok!
kb 10évvel ezelőtt néztem egy filmet amit újra meg akarok nézni de csak foszlányaim vannak, hátha tudtok segíteni
A foszlányok a következők:
-igaz történet
-egy futóról szól aki eleinte iskolás és megnyer mindent, a film vége viszont egy riport a világbajnokkal, h milyen volt az élete.
-a fiú bepisil elég sokáig és az anyja egy hárpia aki a lepedőt kiteregeti és lebuktatja a barátai előtt, mindig kiabál vele.
-színesRemélem vki tud segíteni
-
Gergo0131
újonc
Sziasztok.
The Wanderers(1979) cimű filmet keresném magyar felirattal. Ha valaki tudna nekem ebben segíteni? -
Brent
aktív tag
válasz
Csakénvagyok #531 üzenetére
szerintem
-
Csakénvagyok
őstag
Sziasztok.
Egy filmnek nem jut eszembe a cime. Egy fiatal pár vesz egy régi házat, és kiderül hogy teljes felújitásra szorul. Belekezdenek, de rengeteg pénzüket viszi el. A munkások előtt zajlik az éltük. Végére sikerül felújitani, jönne rá vevő, még pénzt is keresnének, de nem adják el. A film komédia. -
Slash03
csendes tag
Sziasztok!
A következő filmnek nem jut eszmbe a címe pedig már itt van a nyelvem hegyén.
A történet:2 hapsi van egy szőke meg a barna hajú, a szőke állandóan kefél és egy olyan fogadást tett a haverjával hogy meghúzzák az össze nőt a világon,e közben a barna hajú srác az uzsorások miatt elveszit a lakásából mindent.Aztán a b.hajú elmegy randizni és könyvtárban felszed egy vöröshajú nőt aki látszólag ártatlannak nézz ki, de mikor haza kiséri átvedlik ilyen szadamazó szerelésbe.
Ez film nagyon nagy csak ajánlani tudom, de előbb segitsetek hogy mi a címe.
Előre is köszönöm! -
Viszlát
addikt
Nem láttam a filmet, de ez a hivatalos soundtrack:
Track Listings
1. Main Titles (3:29)
2. The Mall (4:21)
3. Sanctuary (1:33)
4. Garrison’s Polygraph (2:07)
5. Union Station (3:53)
6. Cars and Guns (1:46)
7. The Affair (1:55)
8. fugitive (4:40)
9. Chilton School (1:54)
10. Xavier Calls (1:45)
11. Maryland (3:55)
12. Summit Incident (2:02)
13. The Back Door (1:16)
14. No Second Shot (5:00)
15. Fingerprints (2:48)
16. Assassin Down (2:37)
17. City Hall (3:11)
18. The Sentinel (4:42) -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani vki, h a A Testőr című filmnek mi a zenéjének a címe?
-
Ricco_hun
senior tag
Sziasztok!
Egy vígjáték címe nem jut az eszembe. Kérlek segítsetek.
A film egy 2000-es évek elejei (rugalmasan kezeljétek a dátumot ) vígjáték, ilyen vadkanok meg én és én meg a tehén "szintű".
Tehát amikre emlékszem a filmből:
- egy baráti társaság egy nagy kastélyszerű (hát amerikában az az átlagos gazdag családi ház) házba tartandó esküvőre hivatalos (az esküvő sem tuti ), ami nagyon megmaradt, hogy az egyik srác néger közülük és a többiek megdumálják, hogy adja ki magát a híres alsógatya-modell-nek, hiszen a plakátokon a modell arcát úgysem mutatják. Csakhogy a gatya-modellnek van egy piercing a mellbimbójában, ezért a néger srácnak is be kell tenni egyet, hogy hiteles legyen a csajok előtt. Később egy incidens során amikor a srác ki akar mászni az emeleti ablakon valamibe beleakad a mellbimbó-piercinge és leszakad a mellbimbója, aztán elkezdik keresni a leszakadt mellbimbót, asszem utána viszik a kórházba.....
- a másik ami még nagyon megmaradt a filmből az egy csaj, akinek majd a fél testére (asszem ) egy kigyó van tetoválva.
Örök hálám annak, aki emlékszik erre a filmre. Big THX. -
sNORh
addikt
megálmodtam a címét..
felkeltem és tudtam..
Ameddíg a lábam bírja -
sNORh
addikt
Sziasztok.
Van egy régi film, asszem fogságbaesnek az Oroszoknál, és kiszabadúl egy csávó, a lényeg ami megragadt, hogy hóban onnan messziről hazasétál Amerikába..
nagyonszépfilm, és nememlékszem a címére, próbáltam keresni, de nemugrik be a címe.. -
!Overdose!
őstag
Sziasztok!
Keresem a Smokey és a Bandita című filmet magyarul. Minden megoldás érdekel. Tudtok segíteni?
-
Viszlát
addikt
válasz
Stalker-2572 #495 üzenetére
2x990 forintért a tiéd lehet, xpress.hu-n megvásárolható: 1-2. epizód és 3-4. epizód.
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #500 üzenetére
Richard Pryor a főszereplő, a film címe pedig Szórd a pénzt és fuss! (Brewster's Millions).
-
Viszlát
addikt
Mexikói-spanyol: Megváltó szex.
-
Mawyx
őstag
Eddie filmjeire rákerestem, nem ő volt benne sztem.
Én még arra emlékszem, hogy a végén már majdnem elvesztette a dolgot, mert ugye volt, aki ellen dolgozott, direkt félrekönyvelték a kiadásait, az tuolsó másodpercekben felvette az ügyvédnél a mellette lévő nőt vmi titkárnőnek eszement összegért. -
ipgirl
tag
Egyszer láttam egy nagyon jó filmet, ami talán spanyol film volt. A fele fekete-fehér volt és a történet közepén a film színes lett. Egy vallásos nőről szólt többek közt, aki lefeküdt minden pasival a faluban, de csak azért, hogy jót tegyen ezzel
.
Kicsit vígjáték, kicsit művészfilm szerű volt, de a címe nem jut eszembe -
MolCi
tag
válasz
concret_hp #500 üzenetére
Szia!
Nekem rémlik valami de mennyire vagy abban biztos, hogy Eddie Murphey játszik benne?
Nem jut eszembe, hogy ki játszik benne vagy legalább a film címére.
Nem színes bőrű fickó a főszereplő benne, legalábbi nekem nem rémlik.
Én ezzel kapcsolatban arra emlékszem, hogy szórja a pénzt és nem hogy kevesebb lesz hanem még több! Jó üzletekbe fektet be. Aztán még jobban belehúz és a végén vesz egy baseboll csapatot? És így sikerül elkölteni az összes love-t. Ez az a a film?
De még most sem emlékszem a film címére
Azért töröm a fejem!Arra nem emlékszel, hogy kb. mikori filmről van szó?
-
rii
nagyúr
dec 20.-n, asszem a RTL klubbon volt egy film
fiatal, divatszakmában dolgozó lány, aki meleg srácokkal lakik együtt, egy nap a fotós új aszisztensébe belehabarodik, de ezzel egyidejüleg abban a tudtatban van, hogy a srác meleg.
mikor ezt a fotóasztisztenst, egy argentin srácot ki akarják toloncolni, akkor ez a csaj feleségül akar menni az argenit csávóhoz, a házzasságkötő teremben tudja csak megmondani a srác, hogy nem meleg, ettől a csak k-vára kiakad ...
aztán persze happy end ... de k-vra muris film
ha valaki tudj a címét, PLS WRT M!!!!!
havercsajnak akarom megszerezni .... -
törölt tag
Lucky Number Slevin
magyarul Alvilági játékok -
Viktor77
titán
Teszek egy újabb próbát.
A 80-as években láttam egy filmet. Annyira emlékszem belőle, hogy egy láthatatlan ember terrorizál egy családot, többek közt látszik (azaz nem), hogy megerőszakolja a feleséget. Aztán a végefelé becsalják valami laborféleségbe, ahol talán folyékony jéggel elkapják. Sajnos többre nem emlékszem, elég kicsi voltam még.
Az összes láthatatlan emberes filmet megnéztem, egyik sem az, és szerintem a film címében sem szerepel a láthatatlan szó. -
Mawyx
őstag
A Csak barátok- ban van lángoló szarvas, amikor a kiscsaj beront autóstól egy házhoz és felakad a karácsonyi égősor és viszi magával az egészet
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest