Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Sajna a lényeg nem ment át abból amit leírtam.
Pl egy kabát zsebében van egy telefon, egy haverodé, behajítod a kabátját a hátsó ülésre, és rácsapod az ajtót.
Ha esetleg nem veszed észre hogy egy zsebben lapuló telefonra zártad rá az ajtót, attól az autó még ne gyulladjon már fel... -
cs.zs.
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ültem már rá mobilra, természetesen véletlenül.
Lenulláztam.
Olyan is volt, hogy farzsebben a mobillal ültem egy széken, és felálláskor akadt be a szék háttámlájába. Fura módon nem a zsebem szakadt le, hanem a telefon hajlott meg derékszögben.
Azt is lenulláztam...Bármelyik megpiríthatta volna a hamvas kis seggemet, de egyik sem sercegett, egyik sem füstölt, ilyen jellegű probléma fel sem merült.
Eként nem, ez a Pixel nem okés.
-
cs.zs.
veterán
"...Attól, hogy ő elit módon csinálja még pont annyi az értéke, mint a régi turmixgépbe dobált iPhone videóknak..."
Nem csinálja elit módon, szerintem barbár módra tesz tönkre mindent.
(nem vagyok iPhone-fan) de pl általa épp az derül ki az iPhone-okról, hogy kurvául bírják a kiképzést. Még a nevetségesen vékony Air-t sem tudta derékba törni, pedig küzdött vele rendesen.
Ahhoz képest ez a Pixel-felépítmény kb gyalázatos. -
cs.zs.
veterán
A robbanás szót kicsit erősnek érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Lightyear - befektetési app
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ SAMSUNG S20 5G 8G/128G JEGESKÉK SZINEBN, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest