Új hozzászólás Aktív témák

• Gratula :) és minden bizonnyal nagyszerű dolog. Azonban én amit csak lehet LAN Cat7-tel hálózok be hogy az elektroszmogot minél kisebb értéken tartsam. Stabilabb is és 100 méteren belül használható. Szerintem ez minden otthonban bőven elegendő. Egyedül az okostelómnak meg a klímámnak tartok fent egy minimálisra levett jelerősségű wifit. Azt is kihúzom éjjel. Még az EU-s ajánlás is az hogy éjjelre kapcsoljuk ki meg legalább 2 méterre legyünk az antennától. Ebben a TPLink az élen jár ott állítható a konfigban az adóteljesítmény. Pl az agyonhájpolt Mikrotikben nem találtam ilyen kapcsolót. Nem jó ez a sok wifi körülöttünk.

Ismerős az elképzelés, hogy még a nem-izonizáló elektromágneses sugárzások is valamilyen formában károsak az egészségre. Én nem veszem komolyan, de nem zárom ki a lehetőségét.

Az OpenWRT szerintem neked nagyon megfelelő lenne, mert még a web ui-on is állítható a wifi erőssége, és ezen felül egy teljesértékű Linux gép, vagyis például időzítve is állíthatod az erősséget, vagy akár le is kapcsolhatod a rádiókat az igénynek megfelelően!

Erről az EU-s ajánlásról nem tudtam, hol olvashatok róla többet?

Új hozzászólás Aktív témák