Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bPatrik0521
csendes tag
Az iCloud Apple-ösként sem ér sokat. Tele van ilyen-olyan rejtett korlátozásokkal. Nem olyan mint egy normál felhő.
A MEGA az alapvetően jónak tűnik, és régre nyúlik vissza. A megaupload volt az elődje. Azt az FBI kapcsolta le 2012-ben, pedig nagyon híres volt csak sok volt az illegális tartalom rajta. Utána az új MEGA-val állítólag biztonságosabb, és tartalmakat központilag kevésbé ellenőrizhető irányt vettek.
Nekem pCloud van. Mindent tud amit akartam és engem megvettek a lifetime opcióval. Nem szeretek havi díjat fizetni olyanra amiről tudom hogy hosszútávon használnám. Viszont sokszor lassú...
Amazon nagyon fapados, habár én úgy emlékszem hogy az kifejezetten olcsó volt?!
-
-
bPatrik0521
csendes tag
válasz
csubuka
üzenetére
Én nyáron fizettem be pCloud lifetime csomagra. Eddig bejött. Nem a leggyorsabb de minden másban a legjobbnak tűnik nekem. Akárhány mappát akárhonnan szinkronizálhatsz, biztonságos, telefonos app automatikus fénykép feltöltéssel, meg ilyesmik. Sebesség az ingadozó. Van amikor max-al megy föl-le de többnyire nem. Remélhetőleg hosszútávon majd javul ezen a területen is de így is tetszik. Lifetime meg pár éven belül megtérül és nem sok cég ad ilyen opciót.
-
bPatrik0521
csendes tag
-
bPatrik0521
csendes tag
Köszönöm. Akkor hó végén lehet lesz még egy 500gb liftime felhasználójuk

-
bPatrik0521
csendes tag
pCloud-ot használ valaki? Befizettem egy hónapra próbaképpen. Alapvetően sokkal jobban tetszik mint amiket eddig próbáltam és szemezgetek a lifetime opciós fizetéssel, ami sztem meglehetősen pozitív dolog, de a le- és feltöltésem eléggé változó. Eddig többet volt nem kielégítő. Feltöltöttem 150GB-ot, néha elérte a feltöltés sebesség a maxomat ami 1,4MB/s, de általában 500-700KB/s mint épp most is. Letöltés is elég ingadozó nekem. 14MB/s lenne a max, de indítottam egy próba letöltést és most 5-el szedi...de ez is van hogy maxon megy. Nem láttam amúgy senkit sebességre panaszkodni külföldi értékeléseknél. Itt vkinek tapasztalata ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi