Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Fizet neked a Microsoft, hogy ennyire isteníted és tolod a rendszerüket?
Rossznak nem rossz, de mikor napi szinten erősködik, hogy frissíteni kell, meg hűha mi lesz nem frissül az bosszant.
Én az egész frissítési procedúrájukban azt nem szeretem, hogy jobban tudják, mikor, mi a jó nekem, mint én magam!
Hadd én döntsek arról, hogy szükségem van e arra a frissítésre, amit le akarnak nyomni az ember torkán.
Nekem 50 hónapja volt utoljára telepítve a Win 10, azóta nem frissült, nem szeretem, ha b@szogat a rendszer.
Mielőtt azt írnád, hogy fogalmam sincs a dolgokról, cirka 23 év informatikai tapasztalat van mögöttem.
Cégnél is néhány száz gépet összeraktam és telepítettem rá Windowst /Win7, Win8 majd Win10/ 11-et nem mert addig mire megjelent, másik céghez mentem. Sajnos ott bekapcsolva kellett hagyni az update-et.
Bárkinek telepítettem gépet, akár asztali, akár laptop, mindig megkérdeztem és a mai napig is megkérdezem, hogy kell e neki a frissítés, ha nem, akkor kikapcsolom.
Sosem volt probléma a kikapcsolt frissítésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest