Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
gogabi79
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Benne vagyok a mappban és a wiew-camera utvonalán van 8 persp camera.Ezeket nem tudom törölni,csak fel,le léptetni.Akkor itt lehet a gond?
-
gogabi79
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Na igen.Viszont van egy multifruitos üres map,amire ráraktam egy másik mappot,és amikor játékba vagyok,meg veszek egy gépet,és az a furcsa,hogy a kamera állás fentröl nézetben a gépnek a tetejét mutatja.Külső kamera nézete nem változtatható,csak felfelé.Ez mitöl van?
-
gogabi79
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
11 ben már csináltam mappot,de most ez a 15 picit másabb.Olyan manure ra gondoltam hogy gianta editorban a térképmapra ráteszem azt és a tiggert is és persze a játékban müködjön.
-
gogabi79
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Jó lenne.
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi! Körül nézek youtube-n!

-
dimre70
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nekem a Giants hozzáállása kísértetiesen kezd hasonlítani az EA felfogásához, kiadnak minden sz@rt, csak dőljön a lé. Ilyen szempontból jó tanárok, nekik köszönhetjük az előre fizess és majd kapsz valamit is.
-
jani04
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szerintem a fejlesztés elmaradása idővel érezteti a hatását.Pláne ha van konkurencia.Márpedig úgy néz ki lesz.Azt,hogy milyen még nem igazán lehet tudni.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Igen tudom. Az ember nem is lehet elég hálás az ilyen embereknek, nektek aki a szabadidőtöket áldozzátok azért, hogy valami nagyot alkossatok a többiek örömére.
Természetesen simán bármelyik map mellé nyugodtan oda lehet tenni, felveszi a versenyt velük.A Giantsos fiúknak is biztos menne jobban is a dolog, de egyrészt lehet, hogy tényleg kevesebben vannak a feladatra mint azt gondoljuk, vagy tényleg mesterséges visszatartás, és a profit többszörösének lehúzása megy rókabőrözéssel. Hogy mit hoz a jövő nem tudom, de nagyon kellene egy igazi méltó ellenfél egy kihívó, aki fejlődésre sarkallja őket, mert most szinte bármit megtehetnek akkor is veszik a játékot.
Egyébként a korábban berakott szavazáson még mindig erősen tartja magát az új márkák játékba kerülése mint lehetséges fejlesztési elem
Szóval nem is kell nagyon erőlködniük ha ennyien megelégedtek ezzel a kínálattal amit eddig nyújtanak. -
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Én maximális grafikán a gyári gépeket nem tartom csúnyának, médiumon tényleg nem valami szépek.
A modok közt ellenben sok a csúnya, vagy ami szép részletes az megakasztja a játékot (bárt ezt a csúnyák is tudják, sőt igazából az akadás beépített fícsör a játékban).
Több száz modból kb. egy olyan van amit te említesz.
A másik kérdés, a Giants biztosan nem fog fizetni a moddereknek. A felhasználók esetleg fizetnének egy jobb modért, de szerintem ezt is kizárja a Giants, hogy más keressen pénzt az ő játékukhoz készült kiegészítővel. Ez elvileg jogos. A verseny jó gondolat - van is a modcontest - bár nem tudom van-e díjazás.
Végül is a modderek önként áldozzák a szabadidejüket és nem a Giants-ért teszik, hanem a többi felhasználóért és némi sikerélményért. De a hangsúly az önkéntességen van, ez senkinek nem kényszer. Nem tudom más szintén moddolható játék esetében mi a helyzet, de feltételezem, hogy ugyanez. Szóval aki pénzért szeretné csinálni az vagy kiad saját játékot vagy küld egy önéletrajzot a Giants-nek
-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Én nem mondom, hogy nincs igazad. Másrészt. a zavaró hiányosságokat nem a moddereknek kell megoldani.
A fejlesztéseket nem fogják elsietni amíg nincs konkurencia. Több bőrt lehet lehúzni a rókáról. Még a javításokat sem kapkodják el. Az 1.4.1 patch-ig kellett várni, hogy az összes gomb használható legyen a G27 -en.Értem mire gondolsz. De ez a probléma egy rendkívül szűk kört érint. Mi lenne a megoldás? Fizessenek a moddereknek? Mennyit? Legyen drágább a játék? Vagy hagyják figyelmen kívül mi az ami népszerű és igény van rá? Én sem olvasok EULA-t, de biztos, hogy jó előre levédték magukat.
Egy dolgot be kell látni, a játék modok nélkül is ér valamit, ez fordítva már nem igaz. -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Csak úgy képzelgés szintjén, annyira kíváncsi lennék rá ha összeállna pár ember akik értenek a map építéshez, programozáshoz, textúrázáshoz, script készítéshez stb, hogy ha 1-2 év alatt össze kellene állítani a játékot mire mennének? Én azt hiszem meglepődnénk rajta

-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem tisztem a Giants-t védeni és nem is ez a célom, de ez túlságosan egyoldalú megközelítés.
Az miért baj ha olyan irányba fejlődött a játék, ami a felhasználók körében népszerű volt? Inkább hagyták volna figyelmen kívül az igényeket és erőltettek volna saját ötleteiket mindenáron?
Nem annyira a modderek, mint a moddolhatóság tartja életben és ezt okosan meghagyták az elejétől. Ha nincs ez a "gagyi" játék, akkor nincs mit moddolni sem, és ma nem itt tartana.
Én személy szerint alig pár tucat modot tudok mondani ami nélkül hiányérzetem volna és ezek többsége script
Jó új mapokat kipróbálni, kényelmesebb ha valaki csinál egy multifruit pótót vagy kanalat, és nem saját kezűleg kell megcsinálni. Ezzel együtt a modok többsége sajnos felesleges és gagyi, korábbi verziókból átemelt tákolmány amit az idő kirostál. A sok próbálkozásból születik az a kevés tényleg jó.
Sok hibája van a játéknak, ezt mindenki tudja, bőven volna mit javítani, de konkurencia híján csak apró változásokra lehet számítani. A konkurencia hiányát pedig nem a Giants-on kell számon kérni. -
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
n0tr3adY81 nagyon jól megfogalmaztad
teljesen igazad van 
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi 😊, megvan 😊 csak azokat a mód készitőket nem értem miért írják a mód ismertetőjében hogy műtrágyával(fertilizer) is tölthető, de mégsem lehet feltölteni a pótkocsit 😏
-
LaMazZz
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem volt restart kikapcsolt teljesen.
De utána vissza kapcsolt egy nem volt gond meg ma se semmi gond vele még játék közben sem.
De azért remélem nem lesz vmi komolyabb gond a géppel. -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Baromi jól néz ki

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Jól nézki!
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!

Ezzel különben mit javítottam? (bocs a tudatlanságomért)Viszont van ennek a mod-nak még jó pár javításra váró dolga, de már legalább működik.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Na ez jó hír. Év végére akkor várható pár szuper map

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Na, beszéltem Marco_LS-el.
Jelenleg épp egy barátjukra várnak, hogy befejezze az erdős részt. Mindemellett munkahelyi és magánéleti gondok is nehezítik a mapkészítést, de a lényeg :"... we have less time to dedicate only for map, but I hope to public the map within end of the year."
Szóval próbálják az év végi kiadási dátumot tartani.
-
Newyorker
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére

-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Sukaz mapja már elég régóta készül nem tudni róla, hogy kb mikor lesz kész?
-
Newyorker
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Jaja, én is néztem a Schönebeck képeit, jónak tűnik, de sok idő

-
zetorosok
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
a log filében mit kell átirni
-
zetorosok
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
vices vagy de én
-bezártam az xml-t
volt biztonsági mentés
és egy dutrát akartam az fs 2013 bol átirni
de le irhatod hogy hogyan irjam át mert én videokbol néztem a youtubén convertálást -
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Óóóó...hát ez az! Szuper! Hálás köszönet!

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Üdv!
Először is a készülő térképpel kapcsolatban: némi fázis késésben vagyok, még csak most néztem meg a képeket. Egy szóban összefoglalnám: pazar! Hajrá, hajrá! Nem baj, ha nem lesz kész karácsonyra, megvárjuk!

A John Deere-nél pontatlanul fogalmaztam... külső nézetnél másabb a környezet, belső kamera nézetben normális. Annál a látószöges dolognál lesz elhantolva az eb. Tudok azon valamit változtatni?
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Igazán nincs mit, csak így tovább!
Amit linkeltem a hozzászólás alsó részében azt megnézted? Nem tudom, hogy ez egy külön játék lesz e, vagy a 15-höz egy mod, pár nap múlva jönnek új információk. -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hihetetlenül jól néz ki ez a készülő map!
Ez az igazán hangulatos pálya. Nagyon várom már a karácsonyt 
Más picit off. Nézzétek meg ezt a projektet: [Cattle and Crops] ígéretesnek tűnik

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Pár perc után leállítottam a videót, nekem nagyon nem jön be. Még meg sem jelent, de már unom... újabb és újabb traktorok, szerszámok, de az alap nem változik. Több szót nem érdemel.
Más:
A véredényetekre lenne szükségem... akarom mondani: véleményetekre. Van itt egy jól kinéző John Deere 7810, hibát sem generál, viszont ha beülök kicsit furcsa lesz a környezet. Mintha a fókusz nem stimmelne, vagy a kontraszt. Ha átülök egy gyári traktorba, akkor minden normális.
Akinek van egy kis ideje, próbálja ki és ossza meg a tapasztalatát itt a fórumon!
Hálás köszönet!
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Üdv!
Számomra egy atomtámadás utáni szellemváros benyomását kelti. Biztos nem látták a Nádasfalva térképet...
-
Fel
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Eléggé nyomasztó... Nekem is úgy tűnt.
Ahogy látom a lengyel vidék helyett inkább oroszosra próbálták faragni.
Meg a földek eloszlása, alakja is fura kicsit... Érdekes, hogy Bjonholm-nál már tudtak íves szélű földeket kialakítani, itt meg mindegyik baltával faragott. Csak annyi, hogy nem téglalap.Érdekes még, hogy a civil forgalmat is a környezethez igazították. Csak kb. úgy, mintha a 80-as, 90-es években járnánk...
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
ezazz,erre vártam legalább. igy máris megtudtam szerezni a faternak is

-
PreilTamas
újonc
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Megoldódott a dolog,mert végül is koszolódik a gép de lassabban mint megszoktam alapmapokon.
-
PreilTamas
újonc
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Néztem a játék beállításait s ott átlagosra van rakva a koszolódás.úgyhogy nem tudom
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
oké,köszi.
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Mer én eszerint csinaltam mindent,ahogy kell, de a végén nemirja,hogy ha becsomagoljuk a mymodmap tartalmát zipbe, akor nemirja,hogy aztán hova,rakjuk be,meg még mit csinaljunk vele. ha ez ottlenne minden a végén,akkor semmi gond nemlenne. de igy a vége előtt elakadok.
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
de abba kéne belerakni,vagy mi? és én nem plusz modként akarnám használni,hanem mintha úgy lenne benne.de látom dobja a figyelmeztetést.
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
pedig csak 6 fát irtottam ki az útból,és bevan tojva?
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
nem multizok.akkor úgy is jó?
-
Vityaa
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi,
eddig én is eljutottam, de a zöld silóba semmit nem tudok önteni. Ezért kérdeztem hogy mire való.
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
köszi, mindenképpen megfogadom a tanácsod,.
fruitGrowthFoliageShader.xml lel mi a teendő ?
additionalFruitTypes.lua fájlal is mi a teendő ? -
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
köszönöm sokat segitettél, amit belinkeltem videőt, az nagyon nem jó, kezdhetem elöről az egészet,

-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
üdv, de ahogy elmentem, a fileID-ket is ujra sorszámozta, akkor a növény_density.png fájlok eltünnek, mindegyik nővényé amit beraktam, ennek mi lehet az oka ?
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
köszönöm a segítséged,

-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=8KYOu7N8964 a linken látható videó alapján csináltam
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
üdv
. a nővények amiket be raktam; rye, klee, luzerne, mohn, millet, onion; rozs, here, lucerna, mák köles, hagyma -
McEacrhan3
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Kösz szépen. -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Mondtam, hogy megvilágosodok előbb-utóbb.

Teljesen igazad van, és a való életben is így szokott lenni.
-
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Különben is miért kötekedsz a helyesírással, ha a te aláírásodban a "Ne vergődj a helyesírással, csak bonyolítja az életed" szöveg van.

"Más : keresnék low-polys (alacsony felbontású) gépeket maphoz, díszítőelemnek (Claas, NH, Case, JD ami érdekelne)."
Az alacsony minőségű díszítőelemek csak elcsúfítják a mapot, persze értem én, hogy a magas minőségűek pedig eszik az fps-t, de valamit valamiért ...

CskSimánGabi: szerintem sehogy nem lehet magyarítani!
Esetleg próbáld meg, hogy letöltesz "okos oldalakról" egy magyar nyelvű verziót és megpróbálod a cseh (létező vagy nem létező) kódoddal aktiválni.
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
magyar oprendszer van. nos???
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
megvan véve eredetiben, csak cseh, és azt akarom, átcsinálni magyarra. Nos,hogy lehet?
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Én csalódott vagyok megmondom őszintén. Sokkal jobb dolgokat vártam :/ Erre kár volt ennyi időt pazarolni. A bálázó az fasza, de ez így elég vékony.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Deee

És most mindenki gondoljon egy számra...
Megvan?
A nyertes FPS érték: 7

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Üdv!
Végre volt időm kipróbálni a Nádasfalva térképet: teljes felbontáson a központi telepen 17 FPS-t produkál a gép, attól távolabb 30-35 -re felmegy ez az érték. Viszont médiumon 25-27 alá nem megy, aratásnál tartja az 53-54 -es értéket, olykor a 60-at. A megjelenés, az élek simítása változatlan, szóval a képi élmény teljesen rendben van, mondom ezt kb. 20 percnyi játék után. Nekem úgy tűnik marad még egy darabig ez a VGA
Még akkor is, ha a game nVidia-ra van kihegyezve.Egyébként nekem nem jönnek be a TSZ korszakot megelevenítő térképek, ill. gépek. De ez a térkép... Elképesztően élethű lett! Minden elismerésem Csamassaé és mindenki másé is, akik részt vettek ebben a munkában! A legapróbb részletekig kidolgozott. Egyszerűen ötös. Innen is gratulálok, hajrá csak így tovább!

-
pokers
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Egy bizonyos töltöttségi szintet el kell érjen, utána kezdi az fps dropot.
Ha jól emléxem 20% környékén jelentkezik. -
pokers
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Map független. A két gyárin is leesik. Ez is valami GE fícsör, mint a világítás felkapcsolásakori akadás.
-
pokers
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Azért meg kell hagyni ritka szarul optimalizált játék. Főleg ha több gép van egy helyen, vagy mikor multiban egyikünk tapossa a silót, mindenkinél leesik az fps 15 környékére. Ez mi, ha nem szarul optimalizálás

Én is elég sokat szidom, pedig nem egy gyenge hardverrel játszom. Arról nem is beszélve, hogy grafikailag se az a húbazz kategória, mint sok FPS játék, amik simán futnak FHD high-on nálam, míg az FS15 a fentieket csinálja
-
purechill
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Pontosan melyik map?

-
Vityaa
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Bent van igen, lerakni letudom. Vizet, kukoricát, szalmát tudok is adni nekik, bár a két siló közül csak a fehéret engedi feltölteni kukoricával, és arra is búzát ír.
Csak állatot nem tudok venni.A zöld siloba semmit nem tudok tölteni. A boltba így látszik a telep és a többi hozzá tartozó épület. -
Vityaa
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hello,
felraktam az ajánlott sertés telepet, le is raktam, de nem engedi hogy állatot vegyek. A jószágok közoött nincs sertés.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Persze maximálisan megértem őt. Sajnos az ilyen buta emberek miatt azok szívják meg akik nem tudnak map-ot építeni, viszont nem kérdeznek baromságokat, és tisztelik más munkáját. Lassan nem marad normális modder aki kiadná munkáit, aztán majd nézhetünk magunkon körül szuper pályák/gépek nélkül :/ Én még most is azt mondom, hogy valahogy jó lenne szelektálni az embereket, hogy ne az legyen hogy valakik miatt nem osztanak meg egy jó mod-ot, akkor más emiatt ne szívja meg, aki alig várta és becsületesen csendben élvezi azt. Egyelőre ez csak álom.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
"+ info #1 : Csamassa az ilyen retard hozzászólások miatt függesztette fel a munkáját."
Ennek nagyon nem örülök
Remélem azért meggondolja magát. -
incubuslord
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szia.En is probalok kerni es kerdezni.Valahol igazad van ok miert nem nez utana maga az illeto,miert nem irja le pontosan mit akar eddig nalad a pont.Viszont sok embernek nincs ideje vegigbongeszni a modportalok "kinalatat" vagy a google altal felajanlott linkeket,illetve nem tudja pontosan mi lenne a jo tipus/megoldas a problemara.Az viszont biztos hogy ez az egyik legjobb forum az FS-z legalabb is az altalam talaltak kozul es gondolom ezzel nem vagyok egyedul.Plusz nem mindenki szamitogepes szakember(lasd en pl hagyatkoztam a McAfee-ra).Szoval valoszinu ez is kozrejatszik a "Tud valaki egy jo...." hozzaszolasokhoz.
Szep napot Neked
-
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Batida_v3-ba kérjük!

-
Fel
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Darabárú! Ömlesztett. Besza-behu

-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hat akkor az marad sajna.
Tetszik a map csak pont azert mert ilyen szabalytalan lehetetlen leszedetni munkaerovel a termest
Ha csak a terulet korul megyek korben es azg veszem fel akkor meg nem fogja nekem a cp kiszamolni a maradekot ugye?

-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Csak azert furcsa mert az alap ket mapon nem kell csinalni utvonalat az aratashoz, kivalasztom melyik szamu foldet szeretnem aratni es mar lehet is lefele utni a cuccost.
Sajna nadasdfalvan szurke a valaszto lista
Kulon minden tablara megcsinalni az aratasi utvonalat meg huhhh nem lenne egyszeru
Terulet szelet se engedi kiszamolni, pedig a palya betoltesenel a curseplay betolti a foldeket. -
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A courseplay működik a mapon?
Sajnos ha az aratás módba kapcsolok nem tudok földet kiválasztani, erre van valamilyen megoldás?Sorry, de már nem engedett szerkeszteni...
-
VarGaB177777
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
amint láthatod egy másik hozzászólásnál linkeltem a szükséges módokat a maphoz. de gondolom ez neked nem tűnt fel .nem szeretnék emiatt veled vitázni csak gondoltam megemlítem az észrevételemet a hozzászólásoddal kapcsolatban
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére

-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
És miből sikerült levonni a következtetést h aránytalan? Ja emlékszem.
Forterra 150 HD [link] -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Így lehet kevés befektetett munkával plusz pénzeket keresni
De jó előjel ez a 17-es verzió előtt 
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Zetor az. Van 2 széria Forterrából, van a sima Forterra és Forterra HD. A utóbbi széria valamennyivel nagyobb.
A Case IH headquartersben infarktust kapnának ha Case testre húznák a Zetor texturát.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LaMazZz
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Igen arra csak nem mertem kiírni

De ezek szerint érdemes várni hátha megosztott lesz majd a full verzió. -
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Pedig nagyon tudnam szeretni ha most is lenne ezzel a talajdinamikaval egyutt

Na majd hatha a 17 ben benne lesz "gyarilag"
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ebből kiindulva én még nagyon hiányolok egy dolgot a játékból, mégpedig a gumik lapulását.
Ha megtöltök egy pótkocsit vagy akármire súly kerül tök ugyan olyan marad minden gumi sajnos.
Pedig marha jól nézne ki ha egy pótkocsin látszana hogy megvan rakva
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Én valami komolyabbra számítottam.

-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Azert ez komoly!
Nem nagyon hallottam meg ilyet jatekon belul, de tetszik a dolog, aki komolyan jatszik kap elit tartalmat.
Mi csak sovaroghatunk
-
Vityaa
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Es privaton akkor csak olyanok jatszhatnak akik spanok a keszitovel es veluk megosztotta?
Vagy hogyan dontik el ki jatszhat rajta es ki nem?
Vagy hogyan vedik ki hogy mondjuk valaki ittas allapotban ne ossza meg a mapot?
Lehet vedeni jelszoval?
Bocsi ha marhasagot kerdeztem. -
gnagydani
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget!

-
gnagydani
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Másik kérdés (már, ha lehet): ha kitörlöm a 2db fruit_density.grle fájlt, az mit módosít azon kívül, hogy üresek lesznek a táblák? Normál vásárolható, kultivátorozott üres földek lesznek?
-
gnagydani
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Bocs, de teljesen analfabéta vagyok a GE-hez. Feltelepítettem, megnyitottam a Two Rivers.i3d fájlt. Ez még megy is, de a többi kakukk!
Látom, hogy ott vannak földek felsorolva, de nem értem a koordinátákon kívül mi-mit takar! Kicsit vizuális típus vagyok, és még ezt senki nem mutatta meg hogyan csináljam. Saját káromon tanulok. -
Vityaa
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Elhelyezhetőt.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Biztos, hogy meg lehet tanulni ezt tudom
Minden tiszteletem azoké akik ezt csinálják és jól csinálják. Gyönyörű pályák vannak magánkézben és sok munka van mögötte. -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Én még nem mélyültem el olyan mélységig a játékban, ezért valószínűleg még kisebbek az igényeim. Eddig főleg olyan map nyerte el a tetszésemet, amelyik valamilyen új növényt, technológiát, vagy különleges tájat hozott a játékba elfogadható minőségben. Ilyenből azért találtam párat. Persze közben nekem is változnak az elvárásaim. Hosszú hetek alatt össze gyűjtött mod válogatásomból most már könnyebben ki kerülnek hiányos darabok. például az itt is ajánlott Massey, mert nincs hátsó tengelye.

Az engedély nélkül publikálók ellen nem lehet fellépni valahogy?
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Harmadrészről pedig, ha egyszer valaki letölti *fizetősen*, nincs rá garancia, hogy nem landol újfent egy publikus megosztón.
Igen én is erre gondoltam a jogdíjas dolog meg még hab a tortán
Mindenesetre elég rossz így a dolog. Annak igazán jó aki már profin rak össze mapokat. Persze meg lehet tanulni de hát nem mindenkinek megy ez
Én is inkább csak élvezném, így "csak" azok maradnak amit kiadnak ezek a srácok. Még szerencse, hogy van egy pár ilyen ember aki a népnek is készít térképet, és ráadásul nagyon jó térképet. -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Igen ez sajnos nagy probléma. Viszont én aki soha nem nyúlna bele egy map-ba és nem rondítanék bele, nos a magamfajtának csak a szíve fáj ha látja ezeket a gyönyörű térképeket tudva azt, hogy esélyem sincs játszani rajtuk. Ez sajnos igaz a jó gépekre is. Mindez azért mert van pár idióta aki nem bír magával. Ez is az egyik rossz dolog ebben a játékban, hogy SOKKAL jobban lehetne élvezni ilyen szép pályákon a játékot ha lenne esélyünk rá, hogy kiadják. Én még fizetnék is érte ésszerű keretek között csak az a baj, hogy ez sem tartaná vissza sokáig azokat akik belepiszkálnak. Egyébként azt olvastam valahol, hogy a már említett Sukaz csinálja meg úgy a térképeit, hogy levédi valamilyen megoldással, és nem lehet szerkeszteni akárhogy. Nem értek hozzá mondom, de ezt olvastam és biztos megoldható valahogy.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Én is a felsorolt térképeket szeretem ezek a legjobbak. Illetve még Sukaz készít egy saját map-ot ami elég tetszetős, de nem tudom megosztja e majd a néppel, remélem igen
Meg persze vannak olyan térképek amik baromi jók, de sajnos az mint VIP. -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Én nem számítok semmi jóra így nem lesz nagy a csalódás
Bár nagyon bosszant a dolog, hogy mennyi mindent ki lehetne hozni ebből a játékból és nem teszik meg. Ennyi erővel simán kiadhatnák évente, mire kell az a 2 év... -
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ne legyél ünneprontó.
Egy kicsit több optimizmust. 
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Az csak pillanatnyi helyzet
Gép váltáskor leesik kissé farmon de amúgy 50 felett van az FPS. -
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Persze, PV-ban adj egy emailt.
-
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Többen (több csapat) készített 950-es Axion-t, nem mindegy, hogy melyiket használod!

Utas moddal nem jutottunk semmire, sajnos!
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm.

Már egyszer az AGS 1.2 szerkesztésével akartam foglalkozni, de a Giants Editor minden egyes alkalommal összeomlott. Azóta nem próbálkoztam vele.
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ezt a specializations-t merre találom, bocs ha nagyon láma a kérdés? A claas.xml nem tartalmaz ilyen sort, sorokat, a moddesc-ből pedig már kitöröltem minden erre utaló leírást, de nem tűnt el. Leírás hozzáadásához pedig még szerintem nem értek annyira, hogy jó is legyen. Teljesen amatőr vagyok ebben, a játékkal is idén találkoztam először.

-
matyi012345
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Na a gond ott kezdődik, hogy nincs PC-m
A laptopomon nem fog elmenni értelmesen. Meg ha lenne is..ezért kétszer megvenni az nagyon jó. Írok nekik ha senkinek nincs ötlete rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szóval nem is kell nagyon erőlködniük ha ennyien megelégedtek ezzel a kínálattal amit eddig nyújtanak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy kicsit több optimizmust.