Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Lájkolva! Jó kép! Sok sikert!
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ment a like
Sok sikert! -
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nálam 6.0.3 as vagy a 6.0.2 es is néha omlott össze, persze az is elég bosszantó volt, elveszett a munkám amit nem tudtam elmenteni.
Na 6.0.5 ös, hogy miért nem ment el, azt nem értem meg, lehet hogy csak a dedikálr grafikus kártyával rendelkező pc felhasználók tudják ezt használni.

-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi a tippet akkor keresgélek
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi ez az igy szerintem menni fog
-
McEacrhan3
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
,,De ha elintézed, hogy legalább 36 óra legyen egy nap...
,,Ez jó
Sokan hálásak lennének érte 
-
speedernet
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
köszönöm a segítséget
de megmondom őszintén h próbáltam de nem iagazán értek hozzá...kb olyan szinten h a kereket meg tudom szélesíteni azt ennyiben kimerült az editor!
Nagyon pofátlan lennék ha meg kérnélek hogy segítsél ki eme nagy problémámban?
-
kozi71
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Mindegy, csak használni lehessen. Kisebb tesóját is használom, de az felemelt villával nagyon remeg.
Ez meg kifejezetten tetszik. Van hozzá dupla gumi készlet is.
Ezt kéne rendszeresítenem az állatoknál mint rakodó.Más: Tegnap felraktam ezt a Map-t, elég tetszetős. Bár némelyik földet alig lehet megművelni. Hiába ekézem, majd lazítom.Hiába ekézem.
Végül sima vetőgéppel, sikerült bevetnem, remélem lesz valami eredmény is. -
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
100 ezret szánnék rá! Abból lehet már valami komolyabbat össze rakni?
-
Ben gazda
újonc
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ez lenne az:[link]
-
bb666
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
köszönöm
-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ebben nem tudok nyilatkozni, mert ezzel a géppel ismertem meg a játékot, mert 6 éve ez a gép van.

-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szia!
Bocs, de közben el kellett utaznom. Mivel a csomagban csak egy tejes, és egy üzemanyagos félpót van, ezért egyértelműnek tűnt, hogy melyikről írok. Az üzemanyagost meg lehet tölteni, de kirakodni nem lehet, Csak tankolni lehet belőle, ha mellé állok, vagy egy másik tartálykocsiba áttöltésre van lehetőség. A tejest feltölteni sem sikerült, mindegy mit írtam be a terménytípusokhoz.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szuper, köszönöm szépen

-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Az ilyen mód készítőktől még a hajam is ki nő....
k@rvára idegesítő tud lenni mikor letöltök egy módot és akkor nem jó........hát az ilyen francnak ossza meg... csak gondot csinál.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Az fasza!

-
McEacrhan3
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Egyébként köszönöm a felvilágosítást

-
McEacrhan3
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szerintem meg az egyik legkirályabb mod

Sokkal reálisabbá teszi az etetést. Nem az van hogy megpakolom 200k liter kevert táppal a táljukat, oszt 7 napig oda sem kell néznem, naponta háromszor enni ad nekik a gép, én meg töltögetem a bunkert folyamatosan amivel kell. Ráadásúl látom, hogy mennyit esznek naponta, igy tudok egy kicsit kalkulálni, hogy mit kell ültetni legközelebb.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ez valóban nem tűnik így elsőre egyszerűnek

-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Te ezekhez jobban értesz!

Nem akartam túl bonyolítani a dolgot, ráadásul ha emlékszel még, én is mennyit szenvedtem az egyik pótom felső szélének az igazításával.
-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ja, hogy az a numerikus enter akar lenni?

-
mtz82
újonc
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi

Sikerült! -
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Na most már csomagol a rohadék.

Lehet valamit javítottak is ebben a kiegészítésben vagy nem tudom.
-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ezen is túl vagyunk. De alapból is fel van töltve cuccal a bálázó. De megnéztem egyébként. Mellé sétálok és szépen írja, hogy 100%-on van a fólia.

Megnézem a linkedet, hátha segít. Köszi.

-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Legfrissebb a játék és eredeti dobozos.
User error, hogy lenne? Ha valami gombot kéne nyomni akkor esetleg, de ezért kérdeztem itt meg. De másnak megy automatikusan, nekem nem. Ez minden csak nem user error.
Csont alap játékon se megy nekem. Valami itt a moddal van. Csak nem tudom mi.Te jöttél itt a contest winner szöveggel. Hát ennyit ért a cucc. Ha anyira győztes cucc lenne, akkor berakom és megy, ehhez képest egyszer nem csomagolt még, tökmindegy mit csináltam.
De nyilván én vagyok a hülye, holott mindent megpróbáltam amit csak lehetett. Ebben benne van az is amit ti tanácsoltatok. Egyik se segített rajta.Na most érted, egy mod sincs benne csak ez és nem megy. Akkor most hol a hiba?
Már csak egyre gondolok, hogy pont, hogy fel van patchelve a játék és a legfrissebbel összeakad valami. -
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
felpatchelésre pont nem gondoltam.

És örülök, hogy tetszik a pack, de annak meg nagyon, hogy neked is tetszik!!

-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Érdekel engem, hogy milyen winner? Nem. A többi mod tökéletes megy, csak az nem. Akkor meg?

-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Azóta már megvenni se tudom, leáll a giant editor.

Viszont, ha tényleg ez a gondja, amit írtok, akkor ott rohad el ahol van az a Krone! A 15Giga modom fontosabb, mint az az egy szem bálázó és én ki nem bogarászom, hogy melyikkel akad össze.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A kezemből vetted ki a billentyűzetet

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A kódnál hibáztam. Köszi!

-
McEacrhan3
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Persze igazad van, szakmailag nem az.
De ha megnézed a ,,versenytársakat,, akkor nyugodtan elmondhatjuk, hogy talán a legjobb videó ilyen témakörben amit láttam Magyarországról. Sőt a legtöbb ismertebb európai videósnál is jobb (ebben a témakörben). 
-
gogabi79
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hát B+.Én is így töltöttem le,de különben gondoltam ,hogy neked a szar is ízetlen!.Igen azt én is tudom,hogy acustomShaderID="x" az x nél más számot kel beírni,és hogy minden mapnál ez változhat!.Te iq bajnok vagy mond? hogy minen szba bele kötsz?.
-
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
És ahhoz mit kell csinálni, hogy ha szántóföldre kerül a sár, akkor a szántás/kultizás ne tüntesse el?
-
McEacrhan3
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Közben kitöröltem néhány modot, és láss csodát rendbe jött minden. A mentés működik, a báláknál nem szemeteli össze error-al a logfile-t stb.
Ami szerintem a változást, hozta hogy kidobtam a ruszki mapot illetve ezt BaleExtensionMod
.
Érdekes mert, a ruszki map eddig nem zavart be, most meg igen. Valami új mod vagy akármi cseszhette össze a dolgokat. Viszont aminek örülök, hogy a már fél éves bálás probléma megoldódott.
Köszönöm a segítőkészségeteket, egyelőre kibírom ruszki map nélkül. Ha majd nem akkor megbogarászom majd rendesen a dolgokat. -
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
hát van ott minden, még vérfürdő is

-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
futószalagon tolni a malacokat az körfűrészhez az nem kicsit durva, hogy is mondjam inkább horror

-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Na ott még nem tartok, pedig már pár óra benne van a játékban. Csak most kezdtem el megvenni, feltölteni a külön vásárolható állatokat. Először a földekkel, tárolók feltöltésével, helyi lehetőségek megismerésével foglalkoztam. De majd megkukkantom. Te már találtál valamit, ami nem működött megfelelően?
-
csaba17
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
okés, holnap megnézem. igaz a mai napon eladtam, egy class jaguar silózót, így sem fullos de jobb lett a helyzet.
próbáltam kiszűrni, hogy hol van a hiba, de csak körül belülre tudtam becélozni. -
csaba17
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
értem is meg nem is. pl egy traktorra is ha felrakod az ekét akkor szánt. ezen lehetne alapból kerék amit le tudnál cserélni ekére. vagy ez nem menne? jól értem? gondolom a póttal nem lenne probléma, mert az tényleg egy pót

-
csaba17
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
szóval akkor nincs ilyen mod, gondolom ezt jelenti

-
csaba17
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
aha, anno fiatalabb koromban ilyennel mentem, mentünk ki az uborka földekre

gyorsabb mint gyalog, kényelmesebb mint bicajjal
-
zsolesz0803
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Oké köszönöm akkor azt egy másik mapból kiszedem

-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Oké, így is tettem. De így csak a napraforgó, meg az alap nővények látszódnak, betakarító, és szállító járműveken.
Azt szeretném megoldani, hogy a mappon szereplő összes növény látszódjon az említett járműveken. -
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Oké, köszönöm
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
köszönöm,
hogy írtál.
de a nővények új textúráit szeretném hozzá adni, mint ahogy a nádasdban is van.
Egy komplett i3d-t szeretnék csinálni a mapban szereplő nővények textúráival,
ezért kérdeztem hogy a plane, cube melyik hova kell ? -
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A Belga előbb jelent meg mint a Bantikow, de a lényeget tekintve mindegy.
-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A végén felvetett kérdésedre a válasz: fogalmam sincs, nem is gondolkoztam rajta.
A későbbi verziókban megjelenő ötletekről meg az a véleményem, hogy pont a felhasználói igények felé mozdulnak, ez inkább jó mint rossz.
Ott az OEB_realTerrain sokkal jobb mint a ploughspec, ezt szívesen látnám egy következő verzióban.Amiben egyetértek veled, nem kell publikálni, nekem is vannak sajátjaim.
És tényleg kéne egy teljesen új engine., meg valami opcionális játékmenet.Amúgy most olvastam, hogy a trágya összeszedés is belekerül a 17-be, ezt először a Belga mapon láttam, ez is "lopott" ötletnek tűnik, de jó.
-
jani04
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Én pl simán fizetnék egyfajta tagdíjat vagy valami ilyesmit,hogy normális módokhoz jussak.Szerintem elég sokan vannak így ezzel csak sajnos semmi biztosíték arra,hogy egy gyenge jellemű ember nem tölti fel az így megszerzett módokat valahova......
(#3694) olivera88: Szerintem az a baj,hogy az alapokhoz nem nyúlnak.Az eddig látott képek alapján ez csak toldozás-foldozásnak tűnik de ne legyen igazam.
-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Várj, ha a Giants le tudja védeni amit akar, akkor a sztár modderek miért nem képesek rá?
Továbbra sem értem a motivációt. Ha valaki nem akarja, hogy más is felhasználja amit csinál, akkor minek publikálja ilyen formában? Egyáltalán minek öl bele ennyi időt valaki ilyesmibe? Ha pedig azért teszi, hogy pénzt keressen vele, akkor inkább önálló játékot kéne fejlesztenie.
Az ötlet lopás meg kb. olyan mint a tyúk meg a tojás esete. Lehet, hogy egy mod később bekerül a játékba valamilyen formában, de a játék alapötlete meg előbb volt mint az inkriminált mod, ami a játék nélkül nem jöhetett volna létre. Gondolom a Giants ezt jó előre levédte a felhasználási feltételek elfogadtatásával.
El kell fogadni azt is, hogy a készítők diktálják a játékszabályokat.
Csináljon valaki konkurens játékot és árulja pénzért a modokat is külön. Mi felhasználók talán nyerünk is vele. -
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Gondolkoztam, hogy vegyem e meg a goldot,de nem éri meg az árát, és a többi dlc sem, ha jól megnézek egy igényesen jól elkészített módot, mindenkor van olyan(vagy jobb) mint amit a glants kiadott dlc.ket.
-
gnagydani
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Helló! Egy kis segítséget szeretnék kérni a map-hoz. Nem találok 3db járművet. Hogyan lehet megtalálni, mert a keresgetős módszer nem jött be? Azt sikerült a mentésben megtalálnom, hogy még 3 hiányzik, de hogy az hol lehet az rejtély. Esetleg koordináta, térkép vagy valamit lehet-e találni? A google nem a barátom, mert baszik segíteni! Köszi a segítséget előre is!
-
gnagydani
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ez tényleg odabaszós! Nagyon tetszik első ránézésre. Biztos van benne munkaóra bőven. A sár nagyon ütős! Tetszenek az elveszett tárgyak is.
-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Király map az MTZ-t már megfektettem

-
csaba17
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
megnéztem, elvileg 8300literes...
ez van bent: http://fsportal.hu/mod.php?id=4815&&page=1
előbb vettem egy 18500literes, gyári pótot, azt 40s alatt feltöltötte. holnap megnézem, hogy ezt a moddoltat meddig tölti de ha rajta vagyok akkor is 8300at ír ki, ill a mostani töltésnél nem volt furcsa, hangos hangja a töltésnek. de majd kiürítem és holnap feltöltöm megint, majd írok ha probléma van. de lehet csak valami bug volt. -
csaba17
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
nem tudom hány literes, de majd megnézem. köszi az infót.
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ha finom volt, Naná!

-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Mondjuk ezt a politikát sosem értettem meg, még reklámozzák is nekik a gépeket egy ilyen játékkal...
Biztos vaskalapos öregek irányítják a vállalat ezen részét![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
köszönöm
de akkor hiányosan töltöttem le mert nincs benne tutorial. -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Kíváncsian várom vajon milyen a modderek által már elkészített plusz dolgokat raknak bele az idén
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm
, A fehér textúra pedig hibás elérési utat jelent. -- ezt hogy lehet orvosolni ? 
-
Jocohun
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi a választ. Néztem Axsis-ra van állítva. A játékban a bill...kiosztásnál is azt írja ki hogy Axis5. Nem tudom mi lehet a baj mert pl más játéknál nincs gond ott megfelelően müxik.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm, közben már megoldottam.
Azért vettem ki mert a scriptben is voltak indexek amik megszűntek a kerekek integrálásával és be sem töltötte a modot. Elsőre ez volt az egyszerűbb.
De végül átírtam scripten belül és visszatettem.Végül hármat gyomláltam ki
physicalCamera
realisticIndoorCam
PloughingSpecKellett csinálni egy sima belső kamerát. Most úgy néz ki jó lett a gép.
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Oké,akkor megnyugodtam. köszi a megnyugtató választ és xFreex -nek is.

-
gogabi79
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm,hogy szóltál a hibák felől.Mégegyszer köszi érte!.
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ezt jol meghajtottad!
Elmaradt a bal hatso 2 es!
-
McEacrhan3
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Kösz szépen

-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére

-
gogabi79
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ezt takarísd lefele nagyon gyorsan!.De rögtön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A közlekedési tábláknak van valamilyen megfejtése?

még nem tudtam rájönni mitől függ hogy melyiken lehet átmenni és melyikben akadsz el.
Van valami látványos különbség?
-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
988, 378 -nál egy bokor a levegőben van
(csak miután kiirtottam körülötte a növényzetet, akkor láttam)Ha valamikor jön egy javítás, akkor az ilyen apróságok is érdekesek lehetnek
-
gogabi79
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Lehet,hogy az én véleményemre nem adsz,de akkoris Ha már valaki egy kibaszot mapot épít,és azon van,hogy jól legyen az megcsinálva,akkor mindenre figyeljen oda!.Normálisabban is meglehetett volna a földeket is csinálni.A fákat se azért irtam mert hogy meg sértődj,de erre is oda kelet volna figyelni.lehet,hogy nagy szám az hogy pár nap alatt mennyien töltötték le,de még az az egy szerencsénk,hogy nem pénzért áruljátok ti is mint az egyik moddingos,Nem tudom Balu talán vagy ki.
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Tényleg nem kritizálni akarom (csak a magam nevében beszélek) a térképet! Már csak azért sem mert én olyan hülye vagyok a map építéshez mint tyúk az abc-hez! Igazából nekem is csak a kis bokrokkal van gondom mert tényleg percenként elakad a melós! Ha csak az aratással foglalkozik az ember nincs gond mert korigál, de ha mellette még 5 féle melót csinál nem tud oda figyelni mindig hogy dolgozik-e a gép vagy nem! De mondom még egyszer nagyon jó map! Ez és a Nádasfalva!
Dime70 Sajnos az autocombine is elakad!
-
dimre70
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Beálljak a sorba, grat a munkátokért, a MH-n már ajánlott kategóriában van a térkép, azt hiszem ez elárulja a minőséget (tudom sokak legyintenek erre, de vannak akik odafigyelnek rá).
Akik a bokrok miatt bosszankodnak, ajánlanám próbáljanak ki egy jó kis angol mapot, utána biztos anyázni is fognak.
A földek megműveléséhez sok lehetőség van, pl. autotractor, autocombine, ezek kifinomultabban pontosabban dolgoznak a gyári bérmunkásnál. A courseplay meg elég okos, hogy megtalálja azt az útvonalat amit egyszer rögzítettél benne, ha elakad akkor próbálkozik kikerülni az akadályt, csak hagyni kell neki időt. -
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem szorosan a kérdéshez kapcsolódok, csak a map-hoz.
Észrevétel: az információs ikonokkal van egy kis keveredés, a 27 –es duplán szerepel a modDesc -ben, ezt be is írja a logban.
<text name="info27">
<hu>A töltőállomáson feltöltheted üzemanyaggal a gépeket.</hu>
<en>Gas Station. Don't smoke nearby!</en>
</text>
<text name="info27">
<hu>Itt feltöltheted üzemanyaggal a gépeket.</hu>
<en>Fill your machines up with fuel.</en>
</text>
De úgy vettem észre, hogy ikon csak az egyikhez van. -
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Össze keversz én nem szedtem ki semmit sehonnan, fogalmam sincs hogyan kell, szerinted miért szaladgálok a lánfűrésszel

ha értenék hozzá megcsináltam volna a térképet is de sajnos nem értek hozzá, beszámoztam photoshoppal, de valahogy nem tuti a dolog sajna.
Nekem nem az a szempontom hogy 70 el végigrongyoljak a pályán, mert élvezni szeretném a földutakat stb.
Itt még a teleportot se használom mert élvezem hogy járkálhatok.Nem rossz indulatból írtam, hanem építő jellegű kritikának, remélem nincs harag belőle.
Ha ez a bokor téma orvosolva lesz annak vastagon fogok örülni, a térképet meg megszokom
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Esetleg ez: Heap Tip Trigger ?
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Édes fiam n0tr3adY!
Na hozd csak ki az ellenőrződet! És a barátaidét is jöttödben...
Ha még egyszer ilyen munkát adtok ki a kezetekből..., elküldlek benneteket a Giants-hoz, hogy rázzátok gatyába őket...
Maximális elismerésem! Ezt így kell csinálni! Gratulálok a csapatnak!

-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hmm koszi szepen, akkor meglesz az esti program

-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Most kivettem az osszes modot ami a mod mappaban volt, csak a map es az ahhoz tartoto modok vannak bent plusz a karacsonyi mod packbol 3 dolog.
Igy 10 perc van meg csak a mentesben de 3 probalkozasbol meg nem fagyott ki.
Lehet hogy mod lesz a hibas, megprobalom majd kiszurni hogy melyik bolondozik.Egy kerdes, arra nincsen valamilyen mod hogy a terkepen a teruleteket beszamozza?
Mert probalom a curseplayt beloni de igy hogy nincsenek szamok bele keveredek allandoan
-
gogabi79
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Gondoltam,hogy te leszel,az aki majd bele fog kötni de az ilyen emberekkel nem törődöm!.Csinálj jobbat ha tudsz!.Bele kötni bárki ,bármibe bele tud!.Nem volt neked sem kötelező letölteni.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
HorroR
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
120 as SSD van a win is meg a játék is. A procim i5 ös 8Gb ram és a játék mod 1,38Gb!
Majd holnap kipróbálom, hogy kiveszem az összes módot és csak a csomagban találtakat teszem vissza, hááátha... -
HorroR
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi! Mondjuk nem csak a kapukinyitás gondom van, hanem lassan is tölti be a játéknál a mappot (kb 5 perc) lehet újra kéne az egész játékot telepítenem!
Na mókulok vele egy kicsit azt meglátom mi lesz! 
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm az infót. Érdekes, hogy egyből belefutottam.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönjük szépen a munkátokat! Boldog Karácsonyt nektek is!

-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére

-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Akkor a következő hetekben el leszünk látva jó mapokkal
Már láttam került ki egy kép fb-ra, hogy délben lesz a nagy pillanat nektek, és persze nekünk is 
-
jani04
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Jó munkához idő kell.

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Üdvözlet!
Gép beizzítva, ventillátorok felpörgetve! Idén korábban jött a "Jesszuska", így egy vadonás új nVidia GeForce GTX960 4MB-os VGA-val felkészülve, nagy érdeklődéssel várom az indulást.

-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Biztos, hogy van rajta kis ps

-
jani04
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem tökéletes de nálam még az első helyen van azok közül amikkel találkoztam.Remélem hamarosan a második lesz.
-
jani04
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Amilyen jól optimalizált játék lehet örülök is,hogy kimarad néhány dolog.Nádasdfalván a procim 4.6-on 70-88%-on megy míg a videokártyám 45-55%-on nyaral.A játék mégis produkál olyan droppot ha este lámpát kapcsolok a traktoron,hogy felér egy állon veréssel.Egyszer mertem felkapcsolni a telep világítását az meg felért egy benchmark-al.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nekem baromira tetszik az a nagy erdő

-
jani04
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Én csak köszönni tudom a színvonalas munkát amit végeztek.Ráadásul bagóért vagy épp ingyen.A játék fejlesztői is megköszönhetnék a munkátokat valamiképpen.Én csak az alapjáték miatt tuti nem venném meg a játékot.
-
McEacrhan3
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nagyon várom már, remélem kint lesz a modhoster-en is. Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt jönn majd össze az 50-100k-s letöltés
Linkeld majd folyamatosan a fejleményeket ide
. Minden virtuális farmer nevében köszönöm nektek, hogy ilyen sok időt és energiát fektettek bele egy-egy mod/map elkészítésébe, csak hogy mi jobban szórakozhassunk. 
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Erre nem gondoltam. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Sok sikert!

,,
Sokan hálásak lennének érte

k@rvára idegesítő tud lenni mikor letöltök egy módot és akkor nem jó........hát az ilyen francnak ossza meg... csak gondot csinál..