Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz tembopapa #8082 üzenetére

szia, tessék [link] ezen itt remélem sikerül már :)

(#8085) apach köszönöm már meglett :))

• apach

senior tag

válasz tembopapa #8082 üzenetére

hali.

tessék
    pedig csak annyit írtam google keresőbe hogy: Modern Hagenstedt és vagy 10-t kidobott.!!

Nem bántás képen írom így sértődés ne essél, de csak ennyit kellett volna tenned, de látom egyszerűbb volt kérdezni mint hogy megpróbáld. :S Mellesleg, ezért jó a Chrome böngésző, mert beépített fordítója IS van, így a modos oldalakat stb le tudom fordítani. Ajánlom másnak is. Ha másra nem, akkor keresgélésekre.

Korábban írtam a Szkinezésről ugyebár.
    Szerinted (szerintetek) valaki segített megtanulni nekem?? NEM!!!! Fogtam, és keresgéltem youtubeon.
    Ami nagyjából 30 percet vagy 1 órát vett pl igénybe pl.

Fogtam, letöltöttem a videó alatti linkekről ami kellett, telepítettem, és stb, és tessék, már csináltam 1 teszt szkint a 780 lexionomra. Hogy kell kezelni Photo Shopot?? Hm. Szintén a kutya se segített nekem infókkal. Mit tettem?? google kereső/YOUTUBEon keresgéltem és lám, rátaláltam! Mostmár, van Paint.netem, XnView progim, Photo Shop 2014 verzióm, és Gimp progim. EGYENLŐRE mindegyikre szükségem van, mert pl Dirt szkint más néven koszolt szkint a koszolódós modokra Gimppel tudok csinálni jelenleg. XnView és Paint.nettel pedig a képeket konvertálom méretre, vagy épp oda vissza PNG ből DDS be stb.

Tehát bocs ha morgok, de mérgesít az amikor kérdeztek, mielőtt alaposan keresnétek!!
    Jah, és a fentieket NEM kioktatásként, vagy épp önmagam futtatásáért írtam, hanem csak a miheztartás és példák miatt!!!

Új hozzászólás Aktív témák