- PSti: Volt már problémád az új típusú VGA csatlakozással?
- bitpork: Balcsis tali 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Egy akkus fűnyírók összehasonlítása: OBI (LUX) - ALDI (Ferrex) - LIDL (Parkside)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Pajac: Vízibicikli
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
-
tatu9
tag
-
Freiherr
őstag
-
ricsip
addikt
Én már jó pár éve átálltam a sötét oldalra(Mac
) és kiszálltam a pc témából. A "hőskorból" megmaradt cuccaim meg adományként Hmvhelyre kerültek és a RetroKocka kiállítás részét képezik. Ott jobb helyen vannak.
Jó cuccok azok a Flatronok, nekem Samsung síkképernyős volt. A Tualatinokból még az utolsó utáni mHz-et is kisajtoltuk.
Jó volt.Hmvhelyre kerültek
Hogy hova?
Illetve a "RetroKocka" az mi, hol található?
-
tatu9
tag
Én speciel örülök, hogy a 24GM77-eimen is van. Tök jó a Tualatinos PIII Voodoo Boxomhoz és a P233 MMX-emhez. Persze nem olyan jó, mint egy CRT, de hely hiányában sokkal jobb, mint a semmi (bár van a pinyóban egy két bemenetes, 17" hüvelykes SONY Flatron CRT-m – igazából ki kéne vakarni a retekből, de a hely még akkor is küzdős...).
Én már jó pár éve átálltam a sötét oldalra(Mac
) és kiszálltam a pc témából. A "hőskorból" megmaradt cuccaim meg adományként Hmvhelyre kerültek és a RetroKocka kiállítás részét képezik. Ott jobb helyen vannak.
Jó cuccok azok a Flatronok, nekem Samsung síkképernyős volt. A Tualatinokból még az utolsó utáni mHz-et is kisajtoltuk.
Jó volt. -
cpt_sanya
tag
-
Ribi
nagyúr
-
ricsip
addikt
Nem akarásnak meg nyögés a vége. Szerencsére a szakmán kívül is egyre többen köpködik a hdmi-t a gyökér hozzáállásuk miatt. Ld. Linux alá nincs rendes HDMI 2.1 szabvány támogatás, baszakodni kell DP-->HDMI belső konverterrel a GPU-n, ahogy azt pl. az Intel csinálta az ARC GPU-nál, csakis azért van Linux alatt nekik működő HDMI 2.1. Az AMD meg talán most sikerült évek után eredményt elérni a HDMI gittegylettel szemben, h. kiadhassák Linux-ra is a rendesen műkdő drivert.
-
cpt_sanya
tag
-
ricsip
addikt
Megint csak ugyanaz a kérdés: ha lehet rátenni a kacataikra a fizetős portot, akkor az ingyenes portot miért nem teszik mellé?
-
cpt_sanya
tag
Mert elterjettebb a HDMI mint a Display port. Mindig ebből van a szívás HP-laptopjainkon csak Display van. De minden kivetítő, monitor, interaktív panel HDMI-s.
-
DragonLord
újonc
Sok laptopnak pl. csak HDMI kimenetele van.

-
ricsip
addikt
Az még hagyján, de ráb@sszák azt a tetves hdmi-t, amiért fizetni kell a hdmi maffiának. Displayport-ot meg, ami licenszdíj-mentes, nem b@sznak rá. De hogy miért nem, az sosem derül ki
(ha már olcsó monitornál tartunk, a hdmi jogdíj a budin lehúzott extra drágítás) -
4m@15
tag
Én speciel örülök, hogy a 24GM77-eimen is van. Tök jó a Tualatinos PIII Voodoo Boxomhoz és a P233 MMX-emhez. Persze nem olyan jó, mint egy CRT, de hely hiányában sokkal jobb, mint a semmi (bár van a pinyóban egy két bemenetes, 17" hüvelykes SONY Flatron CRT-m – igazából ki kéne vakarni a retekből, de a hely még akkor is küzdős...).
DOS érához egy Dell 2007FPb-t használok, 98/XP-hez egy Dell D1914S-t, a közös metszet az IPS kijelző és a képarány. CRT sajnos nincs a pincémben, de helyem van, ha gondolod.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
tatu9
tag
Ezt a D-sub témát valahogy úgy képzelem el, hogy Kwang bácsi, nyugdíjba menése előtt bedobta a supervisornak, hogy van még itt 10 raklap D-sub csatlakozó. Kidobjam?
A többi már történelem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Jött egy rakéta, mi leszállt közénk
- Másfél billió dollárra perli a Facebookot Amerika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:95%
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Jó volt.
(ha már olcsó monitornál tartunk, a hdmi jogdíj a budin lehúzott extra drágítás)