Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagajr78
tag
Eagl3:
Semmi extra. Te felét sebzed, az ellenfelek duplát (ami így sem éri el az értékelhető szintet mert mindig nagyon vacak cuccokkal szaladgálnak, ráadásul nem egy fegyver ami náluk lehet - főleg a beépítettek némelyike - még külön gyengítve is van esetükben), Xp ugyanannyi, kicsivel többet bírnak a pofonokból, felszerelésük is azonos, szintjük detto (ez és a felszerelés még mindig a karakter saját szintjén alapul), több a legendary ellenfél, meg lassítva van a gyógyulás (ami a perk-ből kapható és újságból szerezhető folyamatos heal-re például pont nem hat ki, azok ugyanolyan gyorsan és eredményesen regenerálják a karaktert).sheep:
Az egy random encounter. Szóval vagy megtörténik vagy nem. Tényleg totál véletlenszerű (még ha a helye előre fixálva van is). Én végigjátszottam a játékot de nem találkoztam vele (79-es szinten fejeztem be, normál nehézségen, 112 óra játékidővel). Volt pár újrakezdésem és próbálkozásom, ezek során egyszer jött az UFO (érdekes módon a legalacsonyabb Luck értékű karakter próbálkozásomnál), de az mindjárt a játék elején, épp csak kiléptem Sanctuary-ból mikor jött a dübörgés és a füstcsík az égen. Azóta nem sikerült előcsalnom az idegeneket és megszerezni amit tőlük lehet csak. Még a wikia javasolta módon sem.warcat:
Ez biztos? Hol olvasható ez az infó? Ha ez így van akkor nálam bug miatt maradhatott ki a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple MacBook
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest