Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
....jah, nekem is nagyon tetszett
, én ott akadtam el, hogy volt valami reaktor és akármerre rohantam, felrobbant az egész, velem együtt igen. Vagy tizenötször megpróbáltam pedig. Aztán néhány év után felvilágosítottak, hogy nem toltam el semmit, csak még jobban kellett volna rohanni
! Megkeresem valamelyik doboz alján van, újságmelléklet volt... jadevárjámá', azóta még sőt, ingyenes is lett. Pedigazismienfacajátékmáá...Hunork: szerintem nem tud megdögleni, hacsak nem Disintegrate varázslatot mormolnak rá plazmával vagy lézerrel a kézben. Nos, ha a kísérő nem dobná meg a mentőt, akkor jön a képbe a szöveg, hogy:
"Láttyátuk feleim szümtükkel mik vogymuk. Isa pur es chomuu vogymuk. Menyi milosztben terümtevé elevé miü isemüküt, Ádámut, és adutta vola neki paradisumut házoá. Es mend paradisumben volou gyimilsiktül mundá neki élnie. Héon tilutoá üüt igy fa gyimilsétül. Gye mundoá neki, meret nüm eneik. "Isa, ki nopun emdül oz gyimilstüül, halálnek haláláal holsz.""
Új hozzászólás Aktív témák

- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Dell notebook topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
, én ott akadtam el, hogy volt valami reaktor és akármerre rohantam, felrobbant az egész, velem együtt igen. Vagy tizenötször megpróbáltam pedig. Aztán néhány év után felvilágosítottak, hogy nem toltam el semmit, csak még jobban kellett volna rohanni
! Megkeresem valamelyik doboz alján van, újságmelléklet volt... jadevárjámá', azóta még sőt, ingyenes is lett. Pedigazismienfacajátékmáá...