Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
"Na, hát, gondolom, nem lesz újdonság, de ez az egyik legjobb játék a PC játéktörténelemben!!"
750 órát játszottam vele eddig. Egyik ismerősöm feltette a nagy kérdést: nem unod még? Mondom nem, sőt mikor újra elkezdek vele gémelni fél év után ugyan olyan jó mint újkorában.Ha meg már kicsit uncsi akkor ott vannak a modok tucatjai. Ez az a játék amit egyszerűen nem tudok letenni.
Sajna a new vegas már nem tetszik annyira.
Oda modok ezrei kellettek hogy megközelítse a fallout 3-as élményt. Sztem az pont a helyszín miatt lett uncsi és furcsa. Most komolyan 2010-ben mikor megjelent valahogy nem láttam benne a fantáziát. Egy sivatagban kóborolni? Semmi sincs a térképen, a nagyobb felfedezni valók is max a barlangok. Tele van szórva map markerekkel de mik vannak megjelölve? Ugyvan minden jellegtelen bucka. Most az oké hogy a fallout 1 meg 2 nyomdokaiba akart lépni de sztem egy 3d-s játékban (elég furcsa így leírni 2012-ben) egy sivatagos pálya már nemhogy hangulatos hanem zavaró hisz üres. Ennyi erővel kimegyek a mezőre és rohangálok ott.Szóval nagyon, de nagyon remélem hogy a fallout 4 az megint urbanikus környezetben fog játszódni. Ha annyira a nyugati partot szeretik akkor készítsék el los angeles, san francisco rombadölt mását. De van még város dögivel. Nem tudom ki hogy van vele de én azt szeretem (főleg sandboxban) ha van felfedezni való. New vegasban leginkább buckalakónak éreztem magam.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Oda modok ezrei kellettek hogy megközelítse a fallout 3-as élményt. Sztem az pont a helyszín miatt lett uncsi és furcsa. Most komolyan 2010-ben mikor megjelent valahogy nem láttam benne a fantáziát. Egy sivatagban kóborolni? Semmi sincs a térképen, a nagyobb felfedezni valók is max a barlangok. Tele van szórva map markerekkel de mik vannak megjelölve? Ugyvan minden jellegtelen bucka. Most az oké hogy a fallout 1 meg 2 nyomdokaiba akart lépni de sztem egy 3d-s játékban (elég furcsa így leírni 2012-ben) egy sivatagos pálya már nemhogy hangulatos hanem zavaró hisz üres. Ennyi erővel kimegyek a mezőre és rohangálok ott.