Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
d-boy
senior tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Ezt a linket hol találom a fiók törlésről?
Az oké, hogy a tied működik, de szeretném én is megkeresni, de csak a fiók felfüggesztését találom
-
Ren Hoek
veterán
válasz
zsolesz010
üzenetére
Nekem meg a törlésre nem volt szükségem, és anno olvastam hírben hogy deakiválni lehet csak. Akkor akadtam ki. Alapból én sem találtam a delete-t, és egy csaj is szenvedett vele egy hétig.. Azóta biztos változtattak rajta.
Amúgy ez az egész privacy dolog csak azért zavar, mert van egy csomó öregebb ismerősöm meg rokonom aki nem ért hozzá nagyon. Hiába nem látják a profilomat, az összes komment meg like megjelenik náluk... és bakker minden rokoni összejövetelen hallgathatom, hogy "jaj láttam ám mit lájkoltál" meg "hát annak a lánynak nem kellett volna beírni azt a kommentet" és "jaj milyen szörnyű zenét raktál ki".... (hiába mondom hogy azt NEM RAKTAM ki csak mondjuk odaírtam hogy jajdegáz zene, már úgy jelenik meg kb mintha én raknám ki...)
Ezmiez?
Miért kötelező megosztanom velük a tevékenységemet??Szerk: Sőt fél óra elteltével most meg néhány poszt nem jelenik meg X.Y-nál. Néhány meg igen. Tök random az egész...Most meg egyre kevesebb poszt látszik már a tiltottakból... Lehet nem azonnal történik a privacy beállítása a posztokra??
Tomate: Sehogy, nála nézd meg a block list-et! Ha ott be vagy jelölve véletlen, akkor unblock. Ja és újra fel kell venni ismerősnek, mert persze szó nélkül kitörli a *****ába ha blokkolsz vkit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Miért kötelező megosztanom velük a tevékenységemet??
krizmo_